Nume rare

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna fetelor!
Intru si eu la nume rare!
Daniel -Teofil ...asa il cheama pe baietelul meu de 1 luna si 3 saptamani...asa ne-a sugerat un calugar pe care l-am ajutat candva

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Salut si de la noi...
Nume pe care eu le-am auzit rar sau o data in viata....
ERMINA- mama unei prietene, dar l-am vazut scris aici de mai multe ori
ARITINA
CELA
GILA-un unchi de prin CT,
TIMEEA
Si numele fetitei mele, nume care ar fi trebuit sa se scrie RYANNA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Serafina e frumos, e numele unei cunostinte.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Pe fetita mea o cheama Ianca, dar mi-ar fi placut si: Haricleea, Anastasia, Ilinca, Carmina. Iar de baieti, Nathaniel, Artur, Iosif, Armand.[/b]
In liceu am avut o colega care avea numele inventat de parintii ei. O chema Nomela (No, de la noroc, Me si La erau primele litere din numele parintilor). Dragut!

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Pe fetita unor prieteni o cheama Anisia-nume de sfant. Cred ca se poate incadra in aceasta categorie.

Monica 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Mesalina si Odiseeaprima e sora unei colege de serviciu si a doua o foata colega de liceu!

Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

noi: mama Arabella, eu Luana si fi-mea Hora.
printre multele nume frumoase intalnite in viata mea, cand am citit "sfarsitul de mileniu" al dlui.Radu Tudoran, cu multi ani in urma, mi-am spus ca, daca voi avea vreodata o fata o va chema HORA. (daca mai aveam fete as fi putut folosi si celelalte nume iubite, Thaisa si Ada; eh, poate la nepoti...) daca era baiat era Nichita Zaharia, nume de care sunt indragostita tot asa, de-o viata.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Norel
Cameliu
Ameliu

Briana
Marineli

Madalina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Mi-am mai amintit si eu cateva nume: Arghira, Libelula, Galateea

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adila spune:

Foste colege de liceu sau de servici:

Sidonia
Florentza
Zinca
Brandusha

Mergi la inceput