Nume rare
Raspunsuri - Pagina 22
simina2005 spune:
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata.
Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte.
Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant,
fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Buna fetelor!
Intru si eu la nume rare!
Daniel -Teofil ...asa il cheama pe baietelul meu de 1 luna si 3 saptamani...asa ne-a sugerat un calugar pe care l-am ajutat candva
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos
Simina
cu Teo ,Diana
si Andrei
oany spune:
Salut si de la noi...
Nume pe care eu le-am auzit rar sau o data in viata....
ERMINA- mama unei prietene, dar l-am vazut scris aici de mai multe ori
ARITINA
CELA
GILA-un unchi de prin CT,
TIMEEA
Si numele fetitei mele, nume care ar fi trebuit sa se scrie RYANNA...
ellej spune:
Serafina e frumos, e numele unei cunostinte.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
diana21 spune:
Pe fetita mea o cheama Ianca, dar mi-ar fi placut si: Haricleea, Anastasia, Ilinca, Carmina. Iar de baieti, Nathaniel, Artur, Iosif, Armand.[/b]
In liceu am avut o colega care avea numele inventat de parintii ei. O chema Nomela (No, de la noroc, Me si La erau primele litere din numele parintilor). Dragut!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
aka spune:
Pe fetita unor prieteni o cheama Anisia-nume de sfant. Cred ca se poate incadra in aceasta categorie.
Monica
21+
oanaiasi spune:
Mesalina si Odiseeaprima e sora unei colege de serviciu si a doua o foata colega de liceu!
Oana
Eterna optimista!
26octombrie spune:
noi: mama Arabella, eu Luana si fi-mea Hora.
printre multele nume frumoase intalnite in viata mea, cand am citit "sfarsitul de mileniu" al dlui.Radu Tudoran, cu multi ani in urma, mi-am spus ca, daca voi avea vreodata o fata o va chema HORA. (daca mai aveam fete as fi putut folosi si celelalte nume iubite, Thaisa si Ada; eh, poate la nepoti...) daca era baiat era Nichita Zaharia, nume de care sunt indragostita tot asa, de-o viata.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
maimutzica spune:
Mi-am mai amintit si eu cateva nume: Arghira, Libelula, Galateea
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!