Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

I-am facut lui Robert testul ala special pentru Giardia,nu stiu exact cum se cheama si a iesit pozitiv. Am vb cu o doamna dr de la spitalul de copii si mi-a spus ca daca nu are manifestari urate gen diaree,scadere in greutate lipsa poftei de mancare...sa-l las in pace sa nu-i dau nimic,pentru ca ccc chiar daca scapa mai mult ca sigur se va contamina din nou,pentru ca apa de la noi are Giardia.Cica se stie asta,dar este acceptata asa! Acum stau si ma intreb ce sa fac oare? Daca ma duc la dr la care este inscris sigur ii da medicamente,asta in cazul in care nu ma duc cu lectia pregatita si refuz acest lucru.Meditez...

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Aimee sa aveti parte de vreme buna va doresc din tot sufletul!tu ai auzit de cazul ala de malpraxis de la clinica din Bacau.am citit pe forum si mi s-a facut pielea de gaina.ma mai gandesc daca nasc sau nu acolo.

astazi am luat si noi o gura de asfalt,noroc ca nu ne-au iesit dintii si ne-am spart doar buza!

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Paxela, felicitari! Ce repede v-ati miscat. Sa dea Dumnezeu ca de data asta sa mearga totul bine , sarcina usoara si bebeloi sanatos!

Multumesc mult de lamuriri, noi mergem la Albena, am luat la 4* all inclusive,mergem cu masinile noastre, dar nu stiu cat de mult ne vom plimba, fiind cu 4 copilasi dupa noi... Eram indecisi daca sa iesim pe la Giurgiu sau pe la Vama Veche, intelesesem ca pe la Giurgiu se misca mai repede, desi sunt taxele mai mari.

Miha, v-am admirat pozele de la mare, aveti un baiat pe cinste!

Aime, pupici Vladutului, e un frumos, iar mami a lui arata super!

Andreea, mi se pare ca exista un lapte HN si de la Nestle.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

exact asta vroiam sa remar si eu:Aimee mama copilul asta te-a intinerit.stii ca dupa FIV sunt multe pers care au al 2-lea copil pe cale naturala.ce faceti?hai ca faceti copii frumosi!
Vladut e mami in picioare,se vede clarrrr acum.tati daca vrea sa-i semene sa mai faca un puiut!

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Paxela, felicitari si sa fie intr-un ceas bun....ma bucur enorm!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Am intrat doar sa citesc putin ca am multa treaba la serviciu si m-am hotarat doar sa-i raspund lui andreap...au avut si puiutii mei enterocolita acu vreo 3 saptamani si dupa ce am incercat metodele clasice: banana, morcovi, orez, gem de afine si toata gama de prafuri pt. diaree: smecta, enterol, hidrasec, si biotics parca (asta pt. ca nu voiau sa bea de niciunul sau daca unul voia un tip celalat voia altceva-nu va povestesc ca ma apuca iar durerea de cap )... asa deci andreea dupa vreo saptamana i-am dus la medic si mi-a dat sa le dau 5 zili EPITRIM (sau SUMETROLIM) si DEBRIDAT...insa nu stiu cantitatile ca sunt acasa . daca vrei iti pot zice mai deseara. ideea e ca doar asa le-a trecut. poti incerca cu lapte HN de la milupa daca e mare de lapte. la ai meiu nu a fost cazul pt. ca ei mananca doar dimineata cand se trezesc lapte, cam 150ml max, asa ca nu au suferit prea mult daca nu le-am dat. sper sa te ajute. sanatate puiutzii

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by paxela

si inca ceva desi inca cu teama dupa incidentul de acum 3 luni trebuie sa impartasesc bucuria cu voi
oti a avut gura aurita si intradevar ne-am intors 4 , de fapt asa am si plecat cu un test cu 2 liniute dintre care 1 pala iar acum sunt IIclare

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

ACUM AM CITIT. FELICITARI SI SA FIE INTR-UN CEAS BUN

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxelina felicitari, sa ai o sarcina usoar si un bebe perfect!
Yupiiii, ce veste buna, mi-ai inseninat ziua!
Imi ardeau degetele de nerabdare sa te intreb dar tot speram sa ne spui tu cum este. Am intrat si la Mamici aspirante sperand ca ai scris acolo ceva. Nu degeaba am tinut pumnii stransi, cand vin la Bucuresti ne .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Salutare!

Paxela, felicitari!!! si sa ai grija de tine, menajeaza-te asa cum spuneau si fetele!

Andrea... sper ca e bine Mariuca!

Bits, Vladutz a ajuns la Aime in burtica fara FIV! Doar ca s-a lasat mai mult asteptat... 8 ani...

Si da, mami GHiocel, arati traznet si cum zicea si Bits, te-a intinerit baietelul tau scump... l-am vazut in poze si e un dulce!

Noi suntem tot pe drumuri, noroc ca Idi nu e plangacioasa si se acomodeaza... vream sa terminam casutza de vacanzta si facem drumuri des acolo (20km) am tot curatazat si vopsit lemnaria/// nu mai sunt tare multe acum... speram sa facem o petrecere acolo in 12 aug.

Iris spune tot mai multe cuvinte, unele le spune in germana (cele care-i par mai usoare)...si ne distreaza ce combinatii face..
S-a inaltzat parca brusc in ultimele saptamani, are deja 92 cm...nu mi-am dat seama pana nu ne-au spus altzii... si apoi am masurat-o... daca o vad non-stop normal ca nu observ decat pe haine, dar cum a purtat tot rochitze si pantaloni scurti...
Am ajuns la picior la nr. 24... si in primavara era cat pe ce sa cumpar niste cizme 24 pentru al iarna.. nu m-am gandit ca-i poate creste atat de mult piciorul.
Cred ca-i prieste grozav la tzara... acolo unde avem casutza... fiindca mananca f. bine si doarme f. bine.

In w-e am fost in Maramures... in cel istoric, si tare mi-a placut... fetelor peisajul, locurile sunt superbe, va recomand cu drag sa va faceti timp macar 2-3 zile pentru o minivacatza in zona asta...
Aici pun o poza facuta prin parbriz,ca ne grabeam si era tare circulata soseaua

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana, Bits, Roserb multumesc fetele , ma faceti sa ...scoate copchilu' asta tot din mine, chiar si ce-i bun , nu? Nu-s eu chiar asa extraodinara, da asta-s si sunt fericita, poate de asta pare ca-s mai tanara .Si ce bine imi pare , ca din ce in ce mai multa lume zice ca Vladut e leit ma-sa de cand a mai crescut....da are si de la ta-su muuuulte.Pacat ca nu pot scana niste poze cu mine cand eram mica sa vedeti.
Bitsule, asa e cum zice Dana, Vladut nu e FIV, desi era cat pe ce, e de la DD natural si cand aproape ca nu ne mai asteptam, dupa 7 ani de tratamente...al doilea, eu stiu, daca primul a venit asa greu...si mai e si varsta care nu sta pe loc .
Unde ai citit despre nasterea cu probleme la Bacau? da-mi link...hai sa vad pe cineva din Bacau daca-mi poate da relatii

Apropo de al doilea, felicitari Paxelina , sa dea Domnul sa fie bine totul si Silviu sa-si primeasac in curand noul coleg de camera.

Dana, superb Maramuresul tau, plai cu flori...cat as vrea sa vad pe viu

aime si Vladimir

Mergi la inceput