Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

- mar copt ( super bun)
- eu ii dadeam si cartof copt ( sunt parerile impartite, dar doctora cea mai buna din spital mi i-a recomandat, iar alti dr zic ca fermenteaza...); astia i-ai placut mult

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

noua doctorita ne-a interzis cu desavarsire laptele si tot ce tine de produse lactate.eu zic din propria experienta sa-i dai numai orez 1 zi 2.de foame o sa-l manance pana la urma.in nici un caz nu-i da piersica sau caisa.paine prajita iarasi e ok dar asta numai daca papa ea.

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Suntem si noi pe aici,incepem sa ne pregatim bagajele si ne rugam de vreme buna.
Onitza, Vladut a renuntat pe la 1 an si 1-2 luni singur la suzi, pur si simplu, i-am zis ca e mare si ca nu efrumos si a aruncat-o jos...acu o ia numai la somn si sper ca tot singur sa se dezvete...m-am lamurit sa iau totul asa cum e...noi am renuntat la actiunea olita, ptr ca daca la inceput statea acu intr-o seara a facut o adevarata criza de palns, ptr ca ii venea sa faca si nu facea nicicum...asa ca am zis ca las copilu in pace, nu-l mai stresez ca doar nu l-oi da la scoala cu pampers . Felicitari lui Robert de Miha care a catigat lupta .
andrea imi pare rau de Mariuca, da regimul e baza, si hidratarea, hidrasecul face minuni intr-adevar.
In rest, suntem bine, incepem sa rupem cuvintele...cele mai noi in vocabularul nostru minuscul: papac (copac), poua (ploua), tatai (tataie), Dannnnn (asta-i ta-su' care ii si Dan, da culmea ca noi nu-i zicem asa ) si babo (adica bravo) si alte onomatopee pe care nu le mai insir. Aaaa si a mai descoperit ceva daca se trage de urechi scoate si limba e fff amuzant...ii tot repet ca mergem la mare, el da hotarat din cap ca nu...da daca-i zic ca mergem in concediu, e f fericit si zice "da" scurt si la obiect
Poze mai noi.

Danette, pe unde hoinariti, frumoaselor?
Jasmine, Fulgu, Ele, Daniela de la Sibiu, Vio, Cecilia ....ce mai faceti fetele?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Aime,cui ati dat casuta? Tare as fi vrut sa o iau eu,dar la cate am avut de carat acum cu mutatul asta numai ea mai lipsea! Ce mult mi-a placut poza asta !!! Pup frumosul cretofolin!

Andreea,multa sanatate Mariucai!

Multumim frumos pentru felicitari! Sa stiti ca sunt tare mandra!

Cateva poze de la mare

Va pup pe toate!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitza, mie scosul suzetei nu mi se pare o tragedie sau un stres prea mare pentru copil, mai ales la varsta asta (pusul la olita insa poate fi un stres). Normal ca o faci intr-o perioada cand nu are alte problemute (bolnav) sau cand schimbi altceva la el.
Legat de cresa, nu uita ca ea are rolul de-ati avea grija de copil cat tu esti plecata (sa zicem la servici), dar nu are neaparat rol de educare, adica nu-si propune asta. Gradinita e ea care e creata cu scopul de-a ajuta la educatia copilului. Cel putin aici asa se impart treburile: day care si kindergarden sunt treburi total diferite. Una are rol doar de "avut grija de copil" (un soi de bona) pt ca nu ai alta solutie unde sa lasi copilul, iar cealalta are rol de educatie etc.
Plus ca ai si tu rabdare un pic ca sa vezi rezultatele, nu astepta si tu sa vezi imediat ca Paul cere olita si spune te rog frumos si multumesc. Tu n-ai reusit sa faci progrese cu el cu olita (fiind una singura la un singur copil), acuma ingrijitoarele-alea de ce-or fi trebuind sa faca minuni? Be patient, mami! O sa faca si Paulica la olitza, da-i doar un pic de ragaz.
Iar ca mai vine julit, cu vreun cucui etc... eu le privesc ca pe chestiuni inerente, nu face mare caz din ele caci asa-l vei obisnui si pe Paulica. Alex cu noi de fata a facut ieri un cucui de toata frumusetea si-o crestatura-n piele. Asa era si tati al nostru, cum vedea ca se loveste copilu', clocotea (ca nu suntem in stare sa avem grija de el, ca uite ce s-a lovit etc.). Acum, dupa atatea busituri, zgarieturi, julituri s-a obisnuit si el si nu se mai panicheaza atat. Mai ales ca-s baietei, sunt mai predispusi traznailor, vanatailor si cazaturilor. Mie una mi-e drag sa-i vad mai neastamparati.

Io mai am un pic si fac 30 de sapt., nu ma intrebati cand a trecut acest timp ca nu stiu. Bebe e cumintzel tare, misca doar cat sa-mi dea de stire ca e ok, nu face mare tam-tam. Alex tot tzipator, dar noi tot perseverenti pana i-o intra copilului in cap ca nu trebuie sa tipe. In rest a inceput sa fie mort dupa tac-su (in ultimul timp s-a jucat foarte mult cu el si pe placul lui si alex e innebunit).
Ca tot vorbeati de laptic, alex nu prea mai manifesta dorinta de-a bea laptic. Dimineata il bea inca fara probleme, dar seara destul de greu si rareori termina toata canita de 250 ml.

paxelina, cum e litoralul bulgaresc comparativ cu cel ro?

Andreap, la diaree hidratarea e foarte importanta (de-aia ajung copilasii cu perfuzii la spital, datorita deshidratarii masive si abrupte). Baga-i pe gat lichide cate poti, dar daca spui ca de dimineata n-a mai facut kk, atunci oricum e pe drumul cel bun.

.......in 29+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Vai, Miha ce rau imi pare...da ne ocupa loc destul si sotu' meu s-a hotart intr-o seara s-o scoata afara...asa ca in 5 min disparuse cu tot cu sacosele de jucarii, paradite sau nefolositoare lui Vladut, din ea. Si cu mutatu tau...la sca de acu is mari.
Ti-am vazut pozele e un scumpel Robert la mare (acu, bine ca ai pus-o pe mamaie in poza , tu pe unde esti , erai poznas?), ce frumos se joaca, asa tre sa caram si noi, unelte, masini , basculante...na, asta e, el sa se simta bine. Cum v-ati descurcat cu mancarea, ca erai ingrijorata la plecare, asa in rest...unde ati stat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

litoralul bulgaresc comparativ cu al nostru...... mai curat mai civilizat, mai iaftin, copii sunt tratati preferential putea fimiu sa darame terasa ca ei erau fericit nu ii deranja, ba mai mult primea suc , bomboane, scaun special, si multa atentie
dar la capitolul viata, distractie, etc la noi e mai bine
acum depinde de felul vostru de a fi daca va place liniste, liber, odihna e ok si la ei

pe noi ne-a costat 161E de persoana 3 stele cu mici dejun, si am stat in nisipurile de aur dar nu in statiune mare ci in regiunea Chaika
in vama am stat asa 2 masini in fata 1 ora la dus ,si 13 masini 1,5 ore la intors, am iesit si intrat prin vama veche
taxele...2E igienizarea si 9 E rovineta la ei si 100000 la noi intrare si 65000 igienizarea la noi la intratre in tara
la ei e bine sa mergi cu masina personala sa poti vizita, cel putin pt noi care nu avem stare, am fost am vazut toate statiunile mari
preturile sunt ca la noi
intre 1,9 si 6 leva (1e =1,9leva) supa ,12 leva o jumaate de pui cam 7 o friptura, 3 o bere
dar depinde de statiune la noi era 1,9 iar in albena 6 leva o supa de pui,
mancarea buna , marea curata in rest daca mai aveti intrebari va zic cu plecare

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si inca ceva desi inca cu teama dupa incidentul de acum 3 luni trebuie sa impartasesc bucuria cu voi
oti a avut gura aurita si intradevar ne-am intors 4 , de fapt asa am si plecat cu un test cu 2 liniute dintre care 1 pala iar acum sunt IIclare

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Apropo de trasnai si julituri si belituri...Saptamana trecuta cand am venit de la mare copilul meu si-a luxat un dinte.Topaia pe pat de bucurie ca-l vede pe tat-su si a cazut cu gura de margine."Noroc" ca marginea era capitonata,altfel cred ca isi scotea toti dintii.Buza s-a umflat,s-a facut imensa si vanata,iar dintisorul se clatina.Inca se mai clatina putin.Acum astept sa se retraga de tot hematomul si o sa facem o radiografie sa vedem ce si cum. Aceste accidente sunt inerente nu le putem preveni...

Aime,la mare ne-am descurcat destul de bine,exceptand capitolul "mamaie" De papat am papat la o terasa,unde sefa de acolo s-a indragostit de Robert,de cat de frumos si bine mananca si cat de educat este si in fiecare zi ne dadea ce avea mai bun.Oricum,ciorbita era de baza.Iar despre jucarii..oricate camione,basculante,masinute...ai cara tot ce vede la ceilalti e mai frumos.

Paxela,felicitati pentru cele 2 liniute!!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Paxelaaa mi-au dat lacrimile crede-ma!FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII!chiar mai devreme vroiam sa te intreb daca nu v-ati intors 4.SA DE_A DOMNU SA FIE BINEEE DE DATA ASTA!va pup!asta da bucurie pe ziua de azi!
ps:te rog eu ai grija de tine,nu-l mai lua pe Silviu in brate iar treburile casei da-le naibii.menajeaza-te cat poti de mult!

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput