CIRESE de mai-iunie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

boghi, intr-adevar, de Jianu ziceam si eu, ti-a spus monicca f bine!
[red]monica/red], da eu am luat zinnat, e ok. ce-ai patit?
vivighe, jianu e la g.alexandrescu si la medicover plevnei, 90 ron consultatia la plevnei
gabi25 si fica-ta e cu limba pe afara, bag de seama? o dulceata!
ne-am intalnit aseara cu un pui de shoricel, Ana. e o nebunie, deja punkista si zambareata foc! mie mi s-a parut ca e surioara cu Alexandru al Lacramioarei.
Noi am descoperit IOR, e un parc tare reusit, tot mergem acolo, ca multe mamici de cireshici stau prin preajma si ne tot vedem..

Ma gandeam ca, probabil, cand vor veni wrapurile de la Ioana, Magg va organiza o intalnire, ca doar nu s-o intalni cu fiecare fata in parte (asa gandesc io). daca da, atunci poate veniti chiar daca nu aveti wrap, macar sa ne vedem toate, intr-un parc, undeva, unde ii va fi Magdei mai aproape. Eu abia astept sa dau peste o intreaga livada de cirese... (care se va transforma, din chiar acel moment, intr-o turma de canguri!!)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Iaca si eu, repede-repede. Salutare, mamici si tatic de ciresici!
In primul rand, pana nu uit: Inaioana, si eu vreau wrap - unul nisipiu. As vrea si sa stiu sa-l folosesc, daca se poate (e suficient si un link catre un site care sa imi explice cum, dar asa, ca pentru proaspata si nedormita mamica)!

In al doilea rand, sa stiti ca eu va citesc, cand mai atipeste Ana sau tinand-o in brate. Din pacate, inca nu pot sta in fund (si mai am un picut pana o sa pot), si nici timp nu prea am, asa ca nu pot scrie des. Va citeste si barbatu-meu, care a spus ieri seara: "forumul asta e mai folositor decat muuulti pediatri... si nu stiu daca e normal asa". Mai si intreaba barbatu-meu, cand mai avem cate o problema cu bebe: "oare fetele (adica voi) ce zic de asta?"

In al treilea rand, vreau sa va spun ca ma asteptam sa fie greu si haos imediat dupa ce apare copilul, dar habar n-aveam exact cum urma sa fie! Acum deja e mai bine, incepem sa ne mai stim unii pe altii si ne adaptam din mers. Ana noastra in continuare nu suge la tzitzi decat foarte rar si foarte putin, eu mulg cand pot si cand am cu ce... Mama lor de pompe, prima a fost proasta de tot si inutila, a doua s-a stricat in 5 zile, iar acum functioneaza cand are chef (e o valva care are nevoie de odihna), a treia a muls un san, la al doilea a obosit, si isi mai revine raaar, a patra (electrica, Nuk) imi traumatizeaza sanii! Laptele meu scade pe zi ce trece, si incerc sa ma conving sa nu mai am mustrari de constiinta. Ana doarme forte putin, superficial, dar des ziua - somn din ala cu frichineala, vorba voastra. Noaptea cred ca si-a facut un programel de somn, de cateva zile incoace: in general, adoarme la 23-24, se trezeste in jur de 5, adoarme un pic si se trezeste in jur de 8. Asta cand nu uita sa doarma... Are colici, nu suporta foehnul, o linisteste daca dansez cu ea, nu pe muzici neaparat linistite si daca ii cant - melodia aia cu "la cabana trei brazi" din reclama Dero conduce detasat in topuri! Are Anuta noastra si draci din cand in cand. Si pentru draci, si pentru colici merge sa o infasam. Sotul meu a infasat-o intr-o noapte, din disperare de cauza, si s-a linistit fata brusc, apoi a zambit si a adormit. A, si s-a dovedit foarte folositor halatul luat pentru in maternitate: cu cordonul lui o legam peste manute, nu strans, dar cat sa o linisteasca! Suzeta nu prea ii place, e maaare fomila si mare iubitoare de masaj, stat cu nasul in pielea lui mami si tati si pupat. Si, spre disperarea nostra, doarme muuult mai bine in orice pat mare decat in cosuletul ei, care parca are ghimpi, de doua saptamani! Si e foarte bine daca o invelesc cu un pledulet care a stat pe langa mine... sau cu o camasa de noapte/tricou deja purtate de mine! Imediat ii cumparam patut, poate o sa aiba mai mult spatiu si o sa-i placa. Anei nostre ii plac plimbarile, zguduielile cu carutul peste pietre, baita si nu suporta caciulitele. Avem 25 zile, a pus vreo 800-900 grame in trei saptamani si nu-i mai este asa de larga pielea, spre bucuria noastra (avea 2600 g cand am venit de la maternitate, si era cam putin, la 54 cm). Si ar manca orice ii dam: lapte de al meu, Nan1, Bonnisan (e dulce si ii plaaace), Vigantol... Ii dam si putin ceai anticolici in fiecare zi, pentru ca ni s-a parut ca ii era sete. Bea cat ii trebuie pentru sete si nu-l confunda cu laptele, deci ne comunica repede cand ii e foame, de fapt! :) Singura problema ar fi ca mananca volume foarte variabile de lapte praf, la intervale variabile. De multe ori, adoarme in timp ce mananca, n-o putem trezi nicicum, se trezeste in max 15 minute singura si reia mancatul - ne intindem asa si pe 2 ore... Oare se schimba lucrurile mai incolo sau va trebui s-o facem sa se obisnuiasca altfel? Cum? (Inaaaioaanaaa...)

No, gata, plec. Pun eu si ceva poze, cand am timp si ma lamuresc cum se face asta. Intre timp, ma uit la ale voastre si ma minunez: ce copii frumosi avem! Si - ceea ce pentru mine conteaza foarte tare, mai tare decat frumusetea lor: ce expresivi sunt! Sa ne traiasca sanatosi!

EllaX cu Ana (25 zile) si tati Andrei

PS: 1. spre rusinea mea, am momente in care simt ca NU MAI POT, asa de tare ma chinuie cu plansul (are zile de maraiala si "tine-ma doar in brate") si ma enervez sau ma deprim si plang cot la cot cu ea. Da' imi trece! 2. Am primit o carte tare faina din SUA: "What to Expect The First Year", de Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg si Sandee Hathaway. E de departe mai faina decat dr Spock, comparand atat cat am apucat eu sa citesc din ambele. Si se cunoaste ca e scrisa de femei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Maaama, cat am scris!...

EllaX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ioana eu m-am gandit mai bine si pe langa wrap-ul albastru la 24 lei vreau si negru la 35 lei,daca se mai poate.
Arleena, mie pediatra mi-a zis sa-i mai raresc mesele,dar Andrei manca la 1 si 1/2h si trebuia sa-l aduc la 3h.dar a zis ca e un copil sanatos si ca am laptele fff gras+mese dese= un grasunel.

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

Ioana, uite, scriu si aici, am scris si pe mes: eu vreau PORTOCALIU. si sunt fericita!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

AJUTOOOR!acum am vb cu Ioana si, ca sa imi ia portocaliu trebuie sa mai primeasca doua comenzi, ca asa e cu latimea materialului, altfel ramane ea cu banii dati. Cine mai vrea portocaliu?!! hai, lasati culorile stinse, un copil mic are nevoie de culoare in jurul lui!! pliiiiz?!

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ioana,daca mai poti,schimba la mine negrul cu portocaliu,ca de,tre sa aibe si Luana ce doreste.Numai daca poti.Deci,comanda finala e unul albastru si unul portocaliu.Te-am cam zapacit,nu??

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput

dana

Hora Lucia
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Skimbat sa traiti! Nu am luat materialul pt astea mai scumpe asa ca pana maine dimineatza mai puteti face comenzi si permutari!
Ideea e ca imi trebuie minimum 3 comenzi dintr-o culoare pt ca latimea materialului e de asa natura ca tre' sa cumpar cantitatea pt trei wrapuri odata. Si nefiind foarte ieftin, nu-mi permit sa iau pt unul si sa mai dau din buzunar pt doua.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

luana si noua ne place mult in IOR...ai vazut ca e plin de parinti cu copii? unii sunt grupati pe varste...

aaa...copilul meu nu e racit! ati avut dreptate...
e doar nasul ...

eu insa sunt racita coapta...aseara cred ca a fost un varf al bolii cu continuare azi...sper tare sa nu-i pasez virusul si ei...iau paracetamol si vitamina c...mi0a mai dat si tre' se cumpar eurespan, parca...

va pup

dupa ce ma fac bine poate ne vedem in parc luana...mi-e dor si de andreea...si m-a incantat tare ideea ta cu intalnirea cu magda si wrap-urile! sper doar sa-mi treaca raceala repede ca sa pot veni...si sa nu oun oe nimeni in pericol...

va pup

cristina

Mergi la inceput