CIRESE de mai-iunie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Acum ma uitam la pozele cu bebelusii lui VIVIGHE si PUIUDANA.....tare scumpei si aveti dreptate, parca seama toti cireseii si cireselele noastre de mai-iunie
Asta e una din pozele mele preferate cu Daria....inainte de a pleca la biserica:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/Printesa.jpg
Evolutie Daria
Poze
E tare frumushica!
PuiuDana, cand ne intalnim sa-l vad si eu pe pusti in marime naturala?
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
puiudana2004 spune:
Gabi super simpatica pustoaica.
Lacra cand vreai tu.
Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei
VoichiV spune:
Lacri, Cred ca ai facut o alegere f buna cu hotelul Residence. Eu am colaborat cu ei la organizarea unor evenimente si au fost impecabili. Am fost f multumita. Si chiar aseara vb cu sotul meu despre posibile locatii de botez si una este hotelul Residence asa ca asteptam impresii si informatii Pupici de la Alexandra pt. Alexandru
Ioana, multumim.
poze bebelina mea draga
adelapop spune:
gabi25 am vazut-o pe daria si e super super super scumpa
fetele: cris si lacra ce bine stati cu kg
m-ati mai linistit, daca am putin grija o sa fie ok,sper sa pot
stiti cumva cand ne revine menstruatia? stiam ca nu ai atata timp cat alaptezi, dar daca alaptezi un an chiar nu iti vine??
cum facem cu , luati cumva anticonceptionale?
eu nu as vrea sa iau dar nici sa raman iar in 3 luni
39+
arleena spune:
mama ce mult ati scris cat am fost plecati la socrii acolo din pacate nu am net, noroc ca la ai mei la oradea aveam ca altfel eram rau in urma de tot cu cititul
oricum, am vazut ca s-a discutat intenes despre curatarea nasului micutilor, problema cu care ma confrunt eu de cand s-a nascut Alex si nu am reusit nici pana acum sa-i desfund nasul calumea niciodata. am luat 3 feluri de pompe, pulverizat in prealabil in nasuc ser fiziologic si apoi folosit pompita si reusesc sa-i scot o parte din mucisori dar niciodata de tot.....ultima data mi-a zis doc sa iau de la farmacie ceva spray cu apa de mare, care nu am gasit la cele 2 farmacii de langa mine si n-am avut vreme sa caut in alta parte....oare cu sparyul ala o sa fie mai usor de scos mucii??
in alta ordine de idei Alex are la 2 luni jumate 7100g si 64cm.....toata lumea imi zice ca e prea gras, ca ce-i dau sa pape atata si sa nu-i mai dau atata tzatza ca e prea grasun
ma dispera astia ca nu au altceva decat sa-si dea cu parerea si imi propun sa-mi infometez copilu....medicul zice ca e f bine dezvoltata si sanatos........puiudana am vazut ca si fiu-tu are tot peste 7 kg..deci e ok, nu?ahhh si inca ceva am trecut la marimea 4 la pampers.....
inaioana albastru ramane la mine, nu?sa-mi zici cand e gata sa-ti dau adresa de expediere...
ff frumoase poze am vazut...cea mai tare dpmdv - 2 scutecele - copii DianeiR- Vladutpupand-o pe Timeea pe picious
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
virgi spune:
Salutare
Adelapop - mie mi-a venit menstruatia dupa 2 luni, desi lapte am la greu..sa fie din cauza ca nu a supt ea direct ci am scos mereu cu pompa?? asta nu stiu, dar cert este ca mi-a venit initial o zi..pauza doua zile si acum e normal. Poate mai auzim si alte explicatii.
Gabi25 - ti-am vazut minunea gangurind...e o scumpa.
Vivighe - acum am vazut-o si eu pe micuta ta...seamana un picut cu Luana mea....sau mi se pare mie???.
Puiudana - m-ai dat gata cu cu pozele tale. Ai deja un baiat mare si tare frumusel.
Noi ieri am fost parinti iresponsabili si din greseala..i-am prins degetelul mic de la manuta in scurgerea de la chiuveta. Noroc ca ea a inceput sa tipe cat o tinea gura, ca noi nu ne dadeam seama ca am tras dopul de metal peste degetelul ei. Ea n-a plans niciodata cand am spalat-o. I l-am strivit bine de tot...am crezut ca mor acolo cand am vazut ce i-am facut....Acum e vanat si putin umflat..sper sa nu avem complicatii.
Astazi mergem sa mai facem inca 2 injectii: Hib si Influenza preumoccocus. ( prima doza la ambele)
inaioana spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Ioana fa o lista cu ce culori ai la 240 000 si la 350 000 sa se inteleaga...
1. 240 000
-albastu in dungi
-roz bonbon in picatele
-etc
2. 350 000
-verde matasea broastei
-negru ca smoala
-etc.
Si fiecare zice ce vrea...ma gandesc eu si tot actualizezi paleta de culori. Eu vreau de la 350 000 negru daca se ia negru sau turcoaz daca se ia culoarea asta......daca intelegi ce vreau sa spun
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
Gata, sa traitzi!
Deci am asa:
1.La pret vechi (240.000):albastru,lila, nisipiu, gri deskis, gri inkis (le am deja, in cantitati limitate, ca rog cine nu a ales culoarea sa dea doua variante de preferintze macar)
2.La pret nou (350.000) exista material dar nu am cumparat inca: negru, grena , turcoaz, portocaliu si altele (le notez cand ma mai duc sa iau).
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
gabi25 spune:
Multumim de aprecieri referitor la gangurit
ADELAPOP mie la dupa prima nastere mi-a venit menstruatia dupa 6 luni si am alaptat pana la 1 an si 11 luni.
Am ajuns la 53 de kilograme....deci am dat jos 13 si sper sa nu mai cobor ca nu imi place cum aratam la 50 cand am ramas insarcinata si trebuie sa ma ocup de muschii abdominali putin....dar nu stiu cand.
ARLEENA tu nu poti sa le spui ceva pe romaneste de dulce celor care iti spun de greutatea copilului....poate vor sa pui copilul la cura de slabire.....mama ce ma enerveaza pe mine binevoitorii astia. Asta mare al meu era alaptat exclusiv la san, era tot timpul la mijlocul schemei cu greutatea, dar fiind lungut parea slab.....socrul meu era in stare sa ma sune zilnic sa ma intrebe ce mai mananca copilul (copil care pana la 7-8 luni manca si odata pe zi ca el se satura cu san)si ca sa ii scot sanul ca de aia nu mananca. Acum la Daria ma si intreaba cand ii bag suculete si supica ca doar e grasuna si nu o sa se sature cu san. Vai Doamne ce au oamenii astia???...
Evolutie Daria
Poze
adib spune:
gabi25
grozav. si noi am inregistrat un "discurs" dar nu stiu sa-l pun pe aici. e inregistrat pe telefonul mobil si nu am scule pt descarcare.
legat de comentariile binevoitorilor (inclusiv socrii, parinti, bunici,...) trebuie sortate cu simt de raspundere. ce nu e bun se ignora categoric. noi daca iesim pe strada, vecinul din stinga spune ca sintem imbracati prea subtire, cel din dreapta ca de ce sintem in capul gol, cel de peste drum ca sintem cam plinuti. si uite asa tasta de "ignore" e tot mai uzata.
la socrii m-am laudat cu discutiile de aici de pe forum, am raspunsuri la orice intrebare deci i-am lasat masca. nu mai zic nimic.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos
inaioana spune:
quote:
Originally posted by gabi25
cand ii bag suculete si supica ca doar e grasuna si nu o sa se sature cu san.
Da da, dar cu apa chioara in care au fiert oarece legume se satura sigur mai mult decat cu lapte!
sau poate pt ca e grasuna trebuie sa o bagi la cura de supa?
Pupici la printesa vorbareatza!
Adib, join the club! Absolut oricine, indiferent de sex, varsta, pregatire si daca are sau nu copii, stie cum ii e mai bine copilului tau mai bine decat tine.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici