Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

"La multi ani!" pt. Medeea care implineste azi un anisor, sa fie sanatoasa si sa creasca maaare si norocoasa!
Delia - bine ai venit din concediu si petrecere frumoasa pt.ziua printesei!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Cryna multumesc pt aprecieri, pozele pe care le-ai vazut, celel de la taierea de motz, sunt mai vechi, acum am pus filmulete numai. De cand a facut camera baie in butoiul cu apa de ploaie, nu mai pot face poze ca s-a stricat un senzor de lumina si baga blitz peste lumina de afara si ies f. albe si cu dungi, asa ca am facut mai mult filmulete.

Eu am inceput sa-i dau Biancai lapte de vaca amestecat cu Millumil. Cam 100g praf si 100-120g lapte de vaca fiert. De saptamana urmatoare o sa scad cantitatea de lapte praf. Deocamdata am o sursa sigura de lapte de calitate la tara si nu ii dau UHT. Stiu ca pot starni multe comentarii pe tema asta, dar cum nu am avut nici o problema, eu nu imi fac griji. Cand o sa-i aduc inapoi acasa, o sa iau si eu lapte din magazin. Tot cu lapte de vaca le dau si fulgi de porumb, cereale, orez fiert in lapte ... Si le place.

Am sunat dimineata la parintii mei sa vad ce fac cei mici si a vrut Rares sa vorbeasca la telefon si m-a pocnit un plans ... nici el nu scotea nici un sunt, dar imi zicea mama ca si-a lipit receptorul de ureche si a facut niste ochi ... Dragul de el!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

La multi ani Medeea si Iris! Sa aveti o viata superba!

Bun venit mamicillor ce au fost in concedii mai lungi sau mai scurte. E buna fiecare zi libera, va mai incarcati bateriile.

Am vazut poze frumoase cu copii superbi: Andrei al Ioanei (are niste falcute dulci-dulci si ce frumos ii sade cheliutz! imi plac tare pozele cand merge el singurel.), Oani, fata tatii cretulie si dulcica, Codruta care are ochi superbi si e o frumoasa (m-am delectat si cu comentariile la poze). Ca sa nu mai vorbim de Victorita, nora mea dragalasa. Kasi, nu te necaji pt alegerile facute, nu stiu daca o sa se faca stilist, cuafeza sau make-up artist, dar sigur o sa fie o domnisoara cocheta si eleganta. Mai ales ca tu ii cultivi deja gustul pentru frumos (am admirat rochitele superbe).

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici?
Anis, Albinuta ce va fac burticile? Anis, vad ca esti viteaza, vrei sa pleci din tara. Iti urez un concediu fara nici o problema. Eu cred ca Ingrid si Luca refuza mancarea din cauza caldurii. Mie mi se pare ca aici e cald (ieri a plouat 2 ore), dar in Bucuresti e crima.

Am niste sani, mai fetelor, parca mi-am pus doua randuri de silicoane. Mai am un pic si imi plesneste pielea. Pun comprese reci, m-am stors cate un pic ieri (inclusi asnoapte pe la 1 ca nu puteam adormi de durere, eu avand si tendinta de a dormi pe burta), acus ma duc sa ma mai storc un pic, ca iar s-ua facut cativa noduli si doooor. Am sa incerc sa nu iau pastile. stiu ca sunt pe baza de hormoni si parca as vrea sa incerc "natural".

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare care ma macina: ce metode contraceptive folositi sau credeti ca ar fi cel mai bun de folosit? Eu nu mai vreau alti copii (cel putin asa zic acum si nici nu cred ca o sa ma razgandesc). Inainte de a hotara ca vreau copii, luam pilule (Novynett, daca imi amintesc bine). Acum folosim prezervative, dar parca m-am cam saturat sa umblam dupa cutia de prezervative cand e romantismul in toi. Mai prindem si noi o jumate de ora dupa ce adorm copii si nu exista riscul sa ne intrerupa cu tipete si atunci ne trezim ca nu mai avem .

M-am gandit sa imi pun sterilet, dar am auzit ca parerile sunt impartite. Acum, ca nu mai alaptez, as putea reveni la pilule. Ar trebui sa vorbesc cu un doctor, dar o parere in plus nu strica. Voi ce si cum faceti? (intrebarea nu e adresata aspirantelor la statutul de mama cu bb2 )

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
si la mine cu mancarea e balamuc. am incercat sa-i schimb la 4 mese n-a prea mers. apoi iara la 5...am si zapacit copilul ca nici nu stiu cum sa fac mai bine.
si din cauza caldurii doarme prea mult ziua.

plus ca de 3 zile se culca abia pe la 11 dupa ce ne chinuim pe rand 1 ora sotul mai intai si apoi eu. tot asa are chef de joaca dar in acelasi timp e super obosita si nu reuseste sa adoarma singura. dupa ce incercam toate metodele clachez si ma apuc s-o legan pe picioare si cand e aproape adormita o pun in pat.
da trebuie sa fac ceva ca nu se poate macar cu somnul nu aveam probleme. am zis ca vreo 2 zile ii iese dintele de sus ca vad ca i-a spart gingia...da acum deja nu cred ca mai e de la dinte.

mamica de maria, 11 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Nicoll-mada, am vizionat si noi pozutele scumpetei tale... sa-ti traiasca zanuta... ca tare-i frumoasa ! Pupici la amandoua.

Laura25, vazui si filmuletele cu jucausii tai ... tare le place balacealaaa !!!

Anis, iti dorim de pe acum un sejur placut... atunci cand veti pleca! Sarcina usoara in continuare!

Ema.nu.ela, ne luam de mana ... ca si al meu aseara nu mi-a adormit decat dupa 11.30-12.00 noaptea... eu ma chinui singura cu el... ca tati-i departe ... Eu cred ca-i din cauza caldurii... ca mi-a mai facut asa... de la zapuseala... Ce putem face... of,of...

Simonaci75, nici al meu nu prea vorbeste cine stie ce... ba mai mult, el care trecuse la ba-ba si ma-ma, acum s-a intors la da-da si ta-ta ... Eu nu stiu daca-i normal asa... Stau cu speranta ca va vorbi el cand ii va veni "timpul"...

Aldebaran, bine ai revenit!

Cam atat, pe moment. Pa ... si pupici la toate!!!

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

SEMANAM OARE?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI MEDEEA SI IRIS!!!!Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Nicol-am vazut-o pe Zana Codruta,dulcica chiar si atunci cand mananca lamaie cu pofta(si lui Andrei i-am dat si i-a placut).Se vede ca tataie o iubeste tare mult.

Si al meu e agitat si adorme ff greu si tarziu seara ,se trezeste plangand si abia pot sa-l adorm la loc.Mai nou abia abia imi bea laptele,intr-o scarba evidenta,iar masa de seara nu se mai poate numi masa si mai mult ciuguleala,ca sa ne prefacem ca nu ne culcam cu stomacelul gol.Sper sa treaca mai repede caldurile ca nu mai pot!

Simona-mersi de intrebare,maine ma duc sa le citeasca dr.(analizele),in mare sunt bine,zic eu,dar vreau o parere avizata si pe urma va spun.Ca e putin mai mic are:8,6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

la multi ani, Medeea si Iris! sa cresteti mari, frumoase si cuminti, sa va bucurati parintii!

Mada, ti-am vazut si eu pozele cu Codruta- e tare dragalasa! si am citit povestea ei frumoasa...inca o data, casa de piatra si multi ani!

M

Mergi la inceput