Bebelusi de iulie-august 2005 (125) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 14
palmyrah2002 spune:
Am vazut toate filmuletele si pozicile si imi cer scuze ca nu am timp sa ma refer la fiecare separat!
Aveti niste copii minunati,sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
PUPICI DULCI DE LA NOI !
corbioana spune:
Cristina, nu stiu daca e exacgerare, e vb de ceea ce simte fiecare mama pt puiul ei. Eu nu o iau ca pe o exagerare. Fiecare isi asculta pediatrul, consulta carti si articole de specilaitate si se ghideaza nu in ultimul rand dupa natura copilului si dupa simtul ei matern. Deci nu-ti fa porbleme. Sunt sigura ca faci bine asa cum faci, doar esti la al doilea!!! Si o super mama care invata, munceste...ce mai!!!
Eu ii dau in general Mili cu 1,8% grasime. Pt ca asa ne-a sfatuit pediatra. Dra mi s-a intamplat ca intr-o zi sa nu gasesc si am luat 3,5% si l-a baut care e problema? O zi nu se intampla nimic. Cat despre plecatul la munte, sau oriunde in concediu nu vad o problema. Laptele UHT la cutie cu ambalaj tetra pak se gaseste pe raft si de multe ori nu in frigider, vezi magazinele care vand la bax. Tocmai pt ca el rezista la temp. camerei. Daca deschizi cutia trebuie pus la frigider, deci de ce nu putem lua lapticul dupa noi? Zic eu.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi sa aveti parte de mult noroc si fericire alaturi de cei dragi!
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Ioana am patit-o la mare acum doi ani!
Am stat la un hotel fara frigider(nu aveau nici macar de inchiriat) si mi-a parut rau ca nu am cumparat lapte praf pentru Mihnea.
Asa incit imi iau masuri de precautie!
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Ioana am patit-o la mare acum doi ani!
Am stat la un hotel fara frigider(nu aveau nici macar de inchiriat) si mi-a parut rau ca nu am cumparat lapte praf pentru Mihnea.
Asa incit imi iau masuri de precautie!
Si eu zic la fel. Poate nu am frigider in camera, asa mergem pe asta praf, si cand ne intoarcem o sa facem trecerea definitiva la cel UHT. M-am gandit si eu la cereale, ca eu cred ca e prea slab, si fara gust, fatza de ce are Milumil in el
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
11+ Samburika
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anis spune:
Simona, da pe 11 august plecam din tara de aia intrebam.Dar eu ii dau praf deocamdata, o astept pe dr pe 2 august sa-mi zica ce si cum.
Fetele, eu sunt cu pregatirile ,ieri am alergat toata ziua dupa n lucruri, sambata afcem petrecerea lui Ingrid
Altceva , cu somnul de seara e aiurea rau, a trecut tati la schimb, e mai rau,se joaca cu el, il calareste, e nebunie maxima.
Nu stiu ce sa mai fac, cred ca aplic metoda aia cu plansul, da eu plec de acasa.
Altceva la Ingrid programul e dat rau peste cap, mananca mai putin , aiurea ca ore, lapte nu mai vrea decat seara.Am tot zis ca e de la caldura, asa sper sa fie.Si la voi e asa?
AniS 14+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Cristina, am inteles acum, sigur ca masura de precautie e bine sa iei si o cutie la lapte praf la tine, sigur ca da. Va urez concediu placut!!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by anis
Altceva la Ingrid programul e dat rau peste cap, mananca mai putin , aiurea ca ore, lapte nu mai vrea decat seara.Am tot zis ca e de la caldura, asa sper sa fie.Si la voi e asa?
Si la noi e aiurea, ieri dupa pranz, n-a vrut sa adoarma decat la 4 dupa masa, si n-a drmit decat o ra. Iar azi la 6 era in picioare. de la caldura, plus ca e marait rau
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult 11+ Samburika
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Tethys spune:
'NEATA!
"La multi ani!" 1 anisor si-o luna: ANDREI [corbioana], AIDAN ALEXANDER [blackpanterro].
"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: MEDEEA [Delia Grozav], IRIS [Delia]!
CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
Noi ne-am intors dupa cateva zile de concediu, desi e prea mult spus concediu ca au fost putine, de, atata poate sotu'.
N-a fost rau desi cu programul lui Aris de somn ziua si nesomn noaptea, stat cate o ora la masa pt. cateva lingurite, etc. nu pot sa zic ca m-am relaxat f. mult.
Ema aimee - multumim pt. linkuri si pt. articolul de la pampers.
Simona - nici Aris nu are frica de lume straina, sa-l vezi cum ranjeste pe strada si in metrou pe la cine apuca si daca se gaseste cineva sa-l ia in brate se hlizeste de nu mai poate. Nici nu stiu daca ii e teama de a fi parasit ca eu nu l-am lasat niciodata cu bona, babysitter, etc si in putinele dati in care n-am fost langa el a fost cu taica-su. Oricum daca-l pun in tarc si plec la bucatarie cu treaba de multe ori incepe sa planga, nu imediat cum il pun in tarc dar imediat cum intorc spatele sa plec, pe mine asta ma linisteste, inseamna ca are "separation anxiety".
Cat despre cuvinte, F. multi copii spun primul cuvant dupa ce implinesc un an, nu inseamna nimic, nu te ingrijora. Aris spune doar mama, cred ca pt. e cuvant care coincide in ambele limbi. In rest e o varza in capul lui, ce sa inteleaga?
Multa sanatate lui Mario!
Nicoll- Mada - multumim pt. povestea zanisoarei tale, mi-a placut mult! iar despre fotografii nu mai zic.. E asa de scumpa, n-am stiut ca face gropite in obrajori cand rade, o sa faca furori..Te intereseaza un pretendent blondut si atomic sau e promisa?
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete