Aspirante optimiste >35 ani -cap2-

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nasha_4as fa cum simti tu ca e mai bine!! Eu te sustin cu drag , e chiar o idee f. buna si poate odata cu adoptia vine si bebe mult visat!! Ce crezi ca e greu cu doi copii???

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

ioana,pt mine nu e greu cu doi copii...poa' sa fie si mai multi,nu ma supar ,e grea munca 'de convingere' a sotzului!!! o scot eu la capat!!!,nu uita ca nu toti sint pe calapodul sotzului tau...(am terminat psihologia ),glumesc...dar al meu e...si e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

La multi ani!!! Nasico!!! sa t ajute Dumnezeu sa tii in brate curand pruncul mult dorit!
Fetelor treceti-o p Carmen,pls,nu ma lasati tot singurica!

Maria si minunea din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by nasha_4as

fetelormiine fac 39 de ani,nu am anuntat cu surle si trimbitze ca ...e o zi ghinionista ,nu stiu ce am de facut dar poate o sa ma mut la 'adoptia si a iubi copiii fara limita'....
imi dau singura curaj ca's leutz...deci luptatoare,incapatinata!!!

LA MUUULTI ANI !!!!Nashic !!!
Sa iti ajute Dumnezeu sa devi cat mai repede mamica . ( nu ca nu ti-ar sta bine nashica... - dar iti sta si mai bine mamica!!! ) .
Aaaaa si ..39 implinesti maine????
...........
Io azi....am implinit 38..... Parca simt ca ....am intinerit!!!
Offfffffff...offffffff...mai, maaaaiii!!!
Inca o data : La Multi Ani !!! pana ne facem "cui" !! Hac...hac..na ca m-am imbatat!!!

PERLUTZA
si
FLORILE MELE
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Profutzaaaaaaaa.. Bine ai venit si sa treci cat mai curand pe listutza la gravi!!!
Carmenutza pup burticile!!!!
Fetelor...io astep cumintzica toamna...sa cada frunzele...sa incep si io IAD.Cred ca luna asta reusesc sa fac HSG.Sper sa nu mai am probleme.
Va pup pe tooooate!!!

PERLUTZA
si
FLORILE MELE

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

COPILUTZU...am intrat special pentru tine

LA MULTI ANIsa-ti dea bunul Dumnezeu sanatate, bucurii, atat tie cat si familiei tale.

Nasha...si la mine a facut internetul probleme.De fapt nu am putut intra numai pe al II-lea punct al site-ului....aici, la forum.

Fetelor eu incerc sa deschid cap. nou, dar daca nu vedeti listuta sa nu va speriati ca pana la urma reusesc eu cumva, cumva.

Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Aaaa am uita.... Si nu am baut multe pahare... Nu prea am antrenament!! ... Macar o data pe an Deh!!! Dar mai continui maine...ca ma mai duc la o petrecere.
Nashic.... si io aveam ganduri despre adoptie dar m-am vindecat!!!Daca ai timp citeste toate subiectele de la inceput.
Curaj si mutla intzelepciune!!!

PERLUTZA
si
FLORILE MELE

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Nasha_4as,Copilutzu,
La multi multi ani ,si sa va fie anul asta mai bun decat toti cei de pana acum,si visul vostru cel mare sa se implineasca cat de repede!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

profa,ma bucur ca ai aparut si multumesc...sa ne tii la curent ca si eu sint interesata de dr. din timisoara,daca mai fac o laparo acolo o fac chit ca o fac la bega...macar ma cunosc ca pe "calu breaz"
si vezi ca am deschis alt capitol...,nu incepe cu scuze ca toate am fost la inceput

Mergi la inceput