Aspirante optimiste >35 ani -cap2-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Nasha sanatate multa sotului tau! Trebuie sa-l poti convinge sa se odihneasca mai mult si sa puna sanatatea pe primul plan si abia apoi munca!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by lachione

Victoria, eu am facut recent histeroscopie cu dansul! a incercat sa-mi scoata niste fibroame. Mi-a facut o usoara anestezie, care a durat pana m-a dilatat ca dupa aceea m-a durut. Ca timp nu a durat mai mult de 10 minute, dar mie mi s-a parut o vesnicie. Nu am avut nici o complicatie dupa, gen sangerare ori infectie.
Du-te cu incredere ca de bun e bun! Daca ai si norocul sa-ti faca anestezie generala (cum mi-a promis mie) e si mai bine. Mie nu a vrut sa-mi faca. Daca e doar histeroscopie diagnostica/exploratorie nu doare asa rau. Oricum nu-ti fie frica. Bafta si fa-o ca e f. importanta.

Lachione, multumesc de raspuns.E exploratorie...fiind singura pe care nu am facut-o, presupun ca isi imagineaza ca doar-doar va descoperi cauza infertilitatii. Daca si azi insista sa o fac, ii spun de la inceput ca vreau cu anestezie, ca nu mai supert atata chin.

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

OK... pentru psihicul tau spune-i ca vrei cu anestezie...si el o sa-ti spuna, da, cum sa nu? iti fac anestezie genrala, te adorm. Asa mi-a spus si mie la cabinet. Iar la spital cand m-am prins ca o sa-mi faca fara anestezie nu l-a impresionat nici plansul meu, nici urletele nici nimic. si-a facut linistit treaba, dupa ce m-a legat frumushel de craci si mi-a spus sa nu ma misc...in rest pot sa-l si injur, dar sa nu ma misc. asa ca am urlat ca din gura de sarpe pana si-a terminat maestrul lucrarea! Dar la mine s-au si incercat oareshce "manevre" pe acolo de aia m-a durut asa tare. Dupa mine a fost o alta fata cu histero exploratorie care n-a zis nici pas, nu a durut-o ...chiar ma intreba de ce am zbierat asa ca bagasem panica in ea...

Hai acuma ce-o fi o fi! te doare sau nu , nu se moare din asta, oricum; tre' s-o faci. o faci si cu asta basta. Stii macar cum e uterul pe dinauntru si ce-i de facut. Io iti tin pumnii! Te pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Cami, multumesc. Cum ai facut sa ajungi la Cocei cu spermograma? Te-ai programat direct la ea? Unde, la Giulesti sau la un cabinet particular?
Nasha, ce mai face sotul tau? Poate-l convingi sa aiba mai multa grija de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

fetelor,v-am citit si va scriu pe fuga...va multumesc tuturor,initial chiar voiam sa streg mes sa nu va deranjez cu problemele mele...i-am facut o programare miine la cardiologul lui pt ca cred ca medicamementele pe care le i-a fara un inr de un an de zile sint de vina!!! aseara nu le-am mai lasat sa le i-a si a avut HTA buna...nu dorm de 3 nopti pt ca de ani de zile avem dormitoare separate(sforaie) si acum il stau linga el...stiti ce mi-a zis prof.APETREI acu doi ani la coronarografie??? sa stau cu biciul linga el...am uitat amindoi,dar acu am devenit chiar "ben laden", cind pleaca de acasa il sun de neshpe ori,si cind nu vine ma duc dupa el,sa raspund fetelor:are 42 de ani(infarct la 40),am avut un surogat de concediu cu tel. non-stop,si acum am incercat sa ii preiau ceea ce pot face eu sa il tin in casa...cica mai vreau si copii in ritmul asta(vaduva chiar se mira cum nu am facut o extrauterina cu trompele mele,nu m-ar mira sa imi ceara o spermograma),va pup dulce si sper sa pot reveni...

Mergi la inceput

Mirela 1 Am avut trimitere la dr. Cocei de la dr. Damian ( medicul urolog care i-a salvat viata sotului meu )! Am fost la Giulesti, cu programare in prealabil la tel: 021 / 316 12 77.
Nasha cum sa ne incarci cu problemele tale?! Suntem alaturi de tine si sper sa fie totul bine la vizita de maine, la cardiolog. Multa putere iti doresc!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

zisaCami---chiar m-ai speriat cu ce m-ai avertizat in legatura cu BU.De ce eram eu sigura ca BU face minuni la oligoastenospermie (diagnosticul sotului meu ) ?Oare se ia doar cateva zile pe luna sau are si contraindicatii ? Cine ma poate lamuri ????
Lachione ----multumesc ptr informatii.Am inteles bine ?programarile se fac doar pe 1 august ptr luna septembrie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Merci, Cami. Am sa te mai intreb cate ceva pe pm daca nu te superi.
Si eu am crezut ca BU face bine la toate cele. N-am luat din comoditate si pt ca sotul meu ia pastile cu f multa greutate.

Mergi la inceput

carry nu am vrut sa te sperii ... asta e ceea ce mi-a spus dr. Cocei, dupa ce am anuntat-o ca ii dau sotului meu "Tribulus terestris" si "Naprasnic" si dupa ce mi-a spus ca nu crede in genul asta de tratamente, dar ca putem continua pentru ca cel mult nu se va intampla nimic, spre deosebire de BU, care poate face chiar rau ... Acelasi diagnostic avea si sotul meu, la ultimul FIV am avut chiar o forma severa, cu numai 650 000 de gigei! Iar acum, dupa o singura tura de centrifugare sunt 4 mil.! Si sotul meu ia tratamente cu f. mare greutate, abia l-am convins cu pastilele astea ... iar acum mi le cere singur! Poti sa-mi scrii pe PM, daca doresti mai multe amanunte.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da, carry ai inteles bine. Se fac doar maine 1 august, pentru luna septembrie. In general se faceau in fiecare 10 ale lunii (data de 10 exclusiv) pentru luna urmatoare. daca nu ai nr. zi sa ti-l dau! Pup!

Mergi la inceput