Aspirante optimiste >35 ani -cap2-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

nasha: sanatate multa sotului tau si tie putere sa treci peste aceste necazuri.

tzuca74: Multumesc

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Nasha, cum spun si celelalte fete, e absolut ingrozitor sa te confrunti cu probleme de genul asta. Iti doresc multa putere iar sotului tau multa sanatate. Dar, scuza-ma, nu ma pot abtine sa pun o intrebare: pt ce munceste atat? Eu cred ca munca (oricat de importanta ar fi si oricate satisfactii ti-ar da) ramane pe locul doi! Familia e mult mai importanta!
va pup,
Claudia-pt listuta fermecata

orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

NASHA , cum se mai simte sotul tau? Azi e duminica si sper ca se odihneste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Doamne Nasha, multa sanatate sotului tau. Da cum Dumnezeu a facut infarct? Cati ani are?

Fetelor am si eu o intrebare. Cam cat tine faza luteala?
Eu am avut ovulatie acum aproape 17 zile si desi nu am nici un semn de sarcina (mai mult, sanii mi s-au micsorat la loc dupa ce mi se` marisera, ca in fiecare luna inainte de CM si temperatura bazala a scazut vertiginos), totusi CM nu da nici un semn ca ar apare in curand.
Am doar niste dureri usoare cam in zona ovarelor si sunt speriata sa nu fie o sarcina extrauterina. Ca una intrauterina nu este sigur. Ce parere aveti? Este posibil sa fie o faza luteala mai lunga sau doamne fereste o extrauterina?

Abia pe 14 august am programare la medic dar daca se incapataneaza o sa fac si un beta HCG. In testele de urina nu am incredere, mai ales pentru o extrauterina. La cealalata sarcina mi-am facut un Clear Blue (cel mai bun,cica, si cel mai scump) care mi-a iesit negativ. A doua zi mi-am facut testul de sange si aveam beta HCG 160 deci in mod normal ar fi trebuit sa fie perceput la testul de urina. Asa ca nu mai am incredere.

Pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Buna fetele,

Azi merg din nou la Marinescu.La ultimul consult mi-a spus ca ar trebui sa fac o histeroscopie( HSG si laparo am facut deja) Spuneti-mi si mie, daca ati facut cum e , in ce consta, daca doare( m-am saturat de chinuri) si..ce mai credeti ca ar fi bine sa stiu.

Multumesc,

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Am fost plecata la mare zilele astea, aseara m-am intors si de aceea nu am mai intrat pe forum sa va raspund.
Miki-miki Bine ca ai rezolvat problema cu calculatorul! Te voi tine la curent, nu-ti face griji, imediat ce voi avea vesti noi voi scrie.
Tabitha Dr. Cocei a gasit "la prima strigare" 2 gigei foarte buni, cu mobilitate de 100 % la 10 campuri cercetate ... pe total insa se calculeaza asa: 2 x 10 la puterea 6 ( nu reusesc sa scriu cu superscript decat in Word ), adica 2 milioane de gigei super buni! Dupa o singura tura de centrifugare a gasit 4 la 10 campuri, din care 3 f. buni, adica 4 mil. Pentru noi e o adevarata surpriza, intrucat sotul meu nu a avut niciodata o mobilitate mai mare de 40 %. Cu atat mai mult cu cat sotul meu are un singur testicol, celalalt fiind extirpat in urma cu 4 ani ( cancer testicular - seminom ), iar cel ramas are varicocel! Iar la ultimul FIV am avut spermograma f. proasta, cu doar 650.000 de spz si cu o mobilitate sub 20 %. Ce pot sa spun e ca de cca 3 luni a inceput sa ia "Tribulus terestris" si "Naprasnic" ( capsule ) si sunt convinsa ca se vad rezultatele. Spermograma a fost facuta la 2 zile si jumatate de abstinenta si in conditiile in care a consumat si 2 beri cu ~ 12 ore inainte!
Felicitari inca o data pt. ultimele teste pozitive, ma bucur mult pentru tine si nu ma pot abtine sa nu te felicit de cate ori te prind!
Mirela1 da, sotului meu dr. Cocei i-a facut spermograma, rezultatul se da in 15 minute. In ce priveste centrifuga ... nu stiu cat de mult ii invioreaza pe gigei, dar cu siguranta sunt sanse mai mari de a gasi ceva dupa aceasta procedura.
Carmen94 multumesc mult pentru urari ... si eu sper sa vin in Canada doar pentru vacante!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Victoria.....numai de histeroscopie nu pot sa-ti spun nimic, in rest iti puteam povesti orice despre aproape orice interventie in materieTe rog, daca mergi la BIG M , poate afli in ce perioada se afla in concediu, prin septembrie as vrea sa ajung din nou pe la cabinetul luimulta bafta !!!!
Nasha.....sanatate sotului tau si aveti grija de voi caci aveti un scop nobil si maretde dus la indeplinire
Eu stau in stand-by pana prin septembrie cand, cu forte noi si cu sperante renascute datorita reusitei Tabitheivoi relua lupta cu IAD, pana atunci ne hranim cu BU, naprasnic, etc, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

carry M e in concediu in luna august. Daca vrei sa ajungi la cabinetul dansului se fac programari pentru luna septembrie doar pe data de 1 august! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Victoria, eu am facut recent histeroscopie cu dansul! a incercat sa-mi scoata niste fibroame. Mi-a facut o usoara anestezie, care a durat pana m-a dilatat ca dupa aceea m-a durut. Ca timp nu a durat mai mult de 10 minute, dar mie mi s-a parut o vesnicie. Nu am avut nici o complicatie dupa, gen sangerare ori infectie.
Du-te cu incredere ca de bun e bun! Daca ai si norocul sa-ti faca anestezie generala (cum mi-a promis mie) e si mai bine. Mie nu a vrut sa-mi faca. Daca e doar histeroscopie diagnostica/exploratorie nu doare asa rau. Oricum nu-ti fie frica. Bafta si fa-o ca e f. importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

carry mare atentie cu BU! Eu i-am spus dr. Cocei ce-i dau sotului si mi-a atras atentia in mod special sa nu-i dau BU ... mi-a dat exemplu pe cineva care a luat si s-a chinuit dr. Damian 6 luni cu el, ca sa-l aduca la situatia de dinainte de a lua BU!

Cami

Mergi la inceput