Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Eu nu vreau sa fac (aproape) nimic singura, accept orice ajutor. Am ajuns sa ma bucur ca soacra se pensioneaza la anul, si o sa i-o pasez pe Miruna cite 1-2 saptamini din cind in cind (soacra inca nu stie ce ii coc).

Maddy, fructele inmoaie scaunul indiferent de virsta, deci e normal. Eu zic sa faci diferenta intre diaree si un scaun mai moale, si sa alternezi o zi fructe o zi nu, sa vezi cum se comporta in ziua fara fructe - daca scaunul revine la normal, atunci e foarte OK.
Kid, multumesc. Si eu credeam in teoria ca Miruna nu are cum sa se ridice din polly din moment ce are masuta aproape lipita de pieptul ei. Dar acum o luna mi-a demonstrat ca se poate, si acum nu e zi sa nu se ridice in picioare in Polly.
Veronica, l-am vazut pe Stefan. Hihi, o gramada de electronisti in grupul nostru.
Kristina, e atit de bine ca te ajuta bunicile! Sa te gindesti ca bebe nu tine minte nimic din perioada asta (e.g. soacra il pupa prima dimineata) - important e ca el se simte iubit, si datorita acestui lucru se dezvolta armonios.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!

Si cateii mei au avut pureci, i-am dat cu Frontline, si acum nu mai au. dar pe Petra am gasit vreo 2-3 piscaturi din alea mici si rosii. Nu cred ca sunt tantari. Pe mine nu ma muscat niciodata purici de pe cainii mei si avem cani din 1983. Musca? Sau pot fi intepaturi de tantari?

Costa Del Sol a fost una din locatiile in care am vrut sa mergem, dar ne-a oprit drumul pana acolo. Pierdeam prea mult timp. Pana la Bucuresti, si inpoi si acolo, eta. Erau vreo 2-3 zile pierdute. Dar e intradevar fain, poate Pallma, mai bine?!

Sunt cam stresata si nu apuc sa fac nimik. Ca sunt singura si nu mai stiu cum faceam inainte de mi se incadrau in timp toate.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, Codrutza! Frontline, asta nu-mi venea in minte ieri. Daca dai pe caini asa cum scrie pe prospect (parca la 6 luni) nu cred ca mai au purici. Da, puricii pisca, piscaturile nu seamana cu alea de tantari sunt ca niste impunsaturi cu acul, se vede un singur punct mic, rosu.

Inteleg ce zice Kristinutza, si mie mi-e ciuda ca uneori plec la serviciu si Alex inca doarme si nu o vad eu prima dimineata...dar pe de alta parte inteleg ce zice si Ioana, acum iar sunt in perioada fara ajutor ziua la copil (in afara de bona), asta inseamna ca seara nu mai pot iesi in oras, trebuie sa stam cu copilul acasa...si uneori ma cam plictisesc si as accepta orice ajutor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza

Brrr, Miruna se ridica singura in polly cu masuta atasata? uau, la asta chiar nu ma asteptam...

Ba eu pe soacra nu as lasa-o sa ma ajute deloc. Si asta si pt. ca nu ar sti ce sa faca cu copilul, dar in primul rand pt. ca dupa aceea mi-ar scoate pe nas cu orice ocazie ca ea m-a ajutat cu copilul. Asa ca pas.

Kristina, eu inteleg ce zici tu, dar daca-s ok lasa-le sa mai aiba grija de Radu. El stie cu siguranta cine e mama.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata !
Am cam tras chiulul, ca ma ucide caldura. Azi iar or sa fie 37 de grade, innebunim. Bebe face febra de 3 zile (peste 38,5), fara sa fie racit, alti dinti nu se intrezaresc. O fosta colega mi-a zis ca e asa-zisa ´febra de caldura´, ca asa i-a spus ei dr. cand avea bb mic si facea febra pe vreme caniculara. A mai auzit cineva de asa ceva? Ii scad febra cu bai cu temperatura apei mai mica cu 5 grade decat cea a corpului, cum zice aici la carte si vad ca functioneaza. Am ajuns sa-i fac 4-5 bai pe zi. Ieri a implinit 8 kile, iuhuhu, e putin si asa, da macar nu mai e cu ´7´in fata...
Mai avem o saptamana si plecam in vacanta, abia astept...desi plecam la 40 de grade, da macar cu marea aproape.
Ma duc sa ma pitesc de caldura, va pup,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, gindeste-te ca noi nu avem pe nimeni sa ne ajute seara, asa ca stam cu Miruna tot timpul. Mai iesim si cu ea, dar e complicat pentru ca are ora fixa de masa 8 si nu vreau sa fumeze pasiv. Ea nici nu sta in carucior sau in scaun, vrea sa umble, si dupa ce am lasat-o sa linga masa intr-un bar si a facut diaree nashpa, parca nu imi vine sa repet experienta.
Codruta, cu avionul sint doar citeva ore pina pe Costa del Sol, si sint multe curse low cost (dar nu din Romanica, ci din diverse orase din Europa); vom dormi la o prietena, nu platesc cazare, asa ca nu pot schimba locatia, e Malaga musai.
Carmi, sanatate lui Fabiano, nu stiu sa-mi dau cu parerea despre febra. Si vacanta placuta!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, Carmi, distractie placuta in vacanta.

De ieri vroiam sa va povestesc cum a invatat Anca de la Victor numai lucruri importante: cand se certau pe jucarii, Victor ii dadea peste mana Ancutei. Si nu facea decat sa tipe.
Acum a invatat fata, da el, da si ea.

Aseara am invatat-o sa bea lapte cu paiul. Era mortala cand se teezea cu laptele in gura, nu prea stia ea cum i-a venit.

Mai vb. dupa ce rezolv niste chestii pe la scarbiciu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, ai dreptate cu bunicile. cel mai important este sa se dezvolte copilul, el sa se simta iubit... ce bine ca mai povestesc din supararile mele, ca-mi mai baga lumea mintile in cap pe forum.
locca, ce dragut ai zis ca el stie ca eu sunt mama...
s-ar putea si sa vreau sa recuperez, ca am stat atata timp departe de el. e-tee, ba nu, ca asa eram si inainte.

oricum, chiar prinde fff bine o discutie cu voi intotdeauna. ca la altii parca nu merge sa povestesc asa... deci multumesc tuturor care mi-au raspuns, ca stiu ca ati fost dragute. si cu ocazia asta ne si cunoastem mai bine.

codruta, mi-am amintit ca eram la bunica la suceava si vroiam toata familia sa facem o plimbare prin imprejurimi, cu masina. bunica ne-a recomandat sa mergem la "palma". noi am zis "hai!", ca avea o rezonanta interesanta. am ajuns acolo: era in mijlocul padurii o statuie imensa care reprezenta... o palma. in amintirea oamenilor care murisera pe acolo. bunica era f emotionata, ca lucrase si ea in tinerete pe acolo, carase busteni din creierul muntilor... dar noi sa facem pe noi de ras ca ce era "pallma" de suceava.

lui radu i-a aparut un dintisor sus.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

a, vesti noi de la fata cu baietelul vomitator. i-au externat, dar copilul a facut diaree si refuza mancarea.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Kristinutza, parerea mea este sa profiti de ajutorul care ti se ofera. Noi, cele care nu avem ajutor, aproape ca am cumpara
Si Catalina a facut diaree cand am venit de la maternitate si refuza mancarea. Am fost si internate in spital o juma de zi, pentru analize. Cand au iesit primele rezultate, pentru faptul ca erau bune, ne-a externat. Am fost internate la Budimex, la dr Stanciu. Pana sa ajungem la spital, ne-a zis sa o trezim sa pape si sa-i dam alimentatia obisnuita, adica lapte. Daca face diaree si nu papa, se deshidrateaza, asa am patit noi. Cred ca totusi ar trebui sa mearga cu el sa-l vada un medic bun si sa faca niste analize, eventual. La noi suspecta o infectie neonatologica, adica luata din spital. Pt asta i-a luat sange si urina.
M-a convins sotul in sfarsit sa ma dau scoasa din casa, si sambata plecam la munte, la Siriu. Am facut rezervare pentru doar 2 nopti. Daca e totul bine si frumos, poate mai prelungim. Sa zica merci ca am fost de acord si cu atat.

Catalina

Mergi la inceput