Piticodromul de sept-oct 2005 (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

merci, cristina, deci asa se poarta la noi in cartier...deja incepeam sa ma ingrijorez; ce ma distreaza Ancutza ce descurcareata e ea si ce repede reactioneaza la lucrurile noi.. mi se pare un avantaj imens ca are fratior care sa o stimuleze, cu care sa se joace si sa invete;

si maria este relaxata, zambitoare, zvarluga, etc, dar are ea niste fixuri peste care nu trece; si deja are crizele alea de personalitate care eu citisem ca tb sa mai astepte pana la 1.5 ani; adica daca plecam de langa catelusul canis cu care s-a jucat si ea nu e pregatita pt asta se face arc, urla si topaie de nervi si nu putem pleca nicaieri... da in general e fata buna, inca :)

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina.
Ramona, am auzit si eu de crizele de la 2 ani, eu sper ca Miruna sa fie fata civilizata si sa nu raga mult; daca nu, o duc la bunici, ca ei sint rodati.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Cristina, asa-i mama draga.....atita iubire pentru toti, dar pentru tine???aaaa, ma scuzati, iti cauti unu exact pe gustul tau...si apoi faceti intilnire de grup si va schibati si parteneri, ca doar asa se fac specii tot mai frumoase de oameni.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

In schimb imi aduc aminte ce mult se misca petra in burtik mea. Nu puteam dormi. Ei, asa e si acum... toata ziua patruleaza

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello ladies

Am citit acum din urma, inca nu m-am apucat de subiectul acela, dar citesc eu .
Bine ati venit inapoi in romanica Kid si Codruta! M-a luat nostalgia de cand am citit de Kid ca a fost in Budapest.

Ramona, Matei nu se oftica daca rad de el, doar daca ii iau din mana ceva ce ii place (dar mie nu) sau cand ii schimb directia de mers (adica el vrea sa mearga spre masina de spalat sa traga de usa si eu nu-l las, de ex.) ... hmmm, ma puneti pe ganduri, eu nu m-am gandit niciodata la sensibilitatea lui si tot fac misto de el de cand s-a nascut.

Irina, felicitari pt. Vladut. E tare .

Sofia, soacra si mama fostei a fostului?! Wow ... M-a ingrijorat ce mi-ai zis de purici, iar am vazut unul. Mama ta are multi? Pisca si omul? Cum arata piscaturile de purice? Ce intrebari am si eu...

Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, pe masura ce-mi aduc aminte mai scriu. M-am sclerozat de tot.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxandra, puricii de pisica nu stau pe om, parol. Eu am avut pisici de cand ma stiu si ele au avut purici (in copilaria mea nu existau zgarde si nici spray-uri sau alte substante). Nu am avut purici in casa, se urcau toti pe pisica, pe bune, sunt ca un aspirator de purici. Nu stiu cum e la caini... Pisica mea primeste acum cate o doza de substanta din aia, imi scapa numele, se pune pe gatul pisicii, pe ceafa mai exact, direct pe piele. 6 luni nu se mai urca puricii pe ea.
Ciupiturile de purici sunt mici si rosii, nu se umfla ca la alea de tzantzari.

in alta ordine de idei, ne intoarcem si noi in parc diseara. Sper sa va vedem, am inteles ca te-ai intalnit cu bunica mea in parc saptamana trecuta. Mi l-a laudat pe Matei ca e un bebe adevarat (adica nu un slabanog ca Alex, are ea un of ca nu e grasutza fata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sa nu uit Irina, si eu te-am vazut aseara la TV.
Arati foarte bine, nici nu zici ca esti mamica. Si rochita mi-a placut.

A, si Anca a urmarit nuntile.
Vroia sa mearga numai spre televizor.

Antonia, ce fac bagajele ? Ha, ha !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simona, asa stiam si eu, ca puricii nu stau pe om. De mica am avut in casa tot timpul cel putin o pisica si nu m-a piscat nici un purice. Doar aici la noi acasa nu am avut pisica niciodata. Dar am vazut de 2 ori pe Matei purice. Si era dimineata, deci nu cred ca avea de unde sa-i ia decat din casa. Deci solutia ar fi sa iau o pisica de la mama cateva zile.
Intrebam cum arata piscaturile pt. ca eu aveam pe picior acum vreo 2 zile niste pete mici rosii si rotunde, plate, cu un semn clar de intepatura. Care ar corespunde cu descrierea ta. Hmmm, ce kkt.
Sper sa venim diseara in parc, nu stiu sa-ti spun ora pt. ca Matei de vreo 3 zile a revenit la sentimente mai bune si doarme si dupa-amiaza. Ieri de ex. s-a trezit la 18.30 si am ajuns in parc pe la 19.30. Vorbim.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Fetelor nu stiu cum e treaba asta cu purecii care nu stau pe om dar daca intr-o casa exista un singur purice ala sigur se urca pe mine.La mine orice muscatura de purece, tantar paianjen sau nu stiu ce vietate se inroseste si se unfla.Partea haioasa e ca am o dexteritate... ii prin pe purecii astia chiar la locul faptei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mai Sofia, sa inchizi tu bunatate de subiect al Sirianei? Daca e femeia in concediu, si cind vine nu mai poate raspunde la zecile de intrebari puse?

Va rog, daca prindeti un purice, sa-i faceti o poza. Eu habar n-am cum arata, si vreau sa stiu de ce animaluri sa-mi feresc copilul.

Editez sa va spun ca ieri am reusit sa cumparam bilete de avion, o fosta colega de camin aflata acum la Geneva a platit cu CC ei. Deci o sa ajung 7 zile si pe Costa del Sol.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput