Miresele anului 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by elara

Multumesc frumos, Ginutza.
Eu le-am facut pe Lipscani cu 50 Ron o plarie.
Vis-a-vis de Tudor Colection, e un magazin cu vanzare si in spate ua si atelier si primesc si comenzi dar dureaza o saptamana.

aaa pai ma duc si imi dau comanda!!!
au si cumva vreun catalog sa se inspire si okiu meu?
sar'na de informatii!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Elara e misto si al sotului tau. eu exact asa am vrut vesta si lavaliera. Costumul nu e gri, e un grej: intre crem si gri.ca sa mearga si cu rochita mea ivory.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

Am si eu o intrebare... Sunt doua fete in lista care au spus ca fac nunta pe 12 si 13 august, dar parca in postul Sfintei Marii nu se fac nunti ?!? Se poate obtine dispensa? Cum? Stie cineva?

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

hmmm... uite intrebare de baraj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Buna fetelor!
In primul rand felicitari turturor celor care au devenit doamne cat timp fusai eu plecata.
Am reusit intr-un final apoteotic sa pun si eu poze in album, asa ca aruncati un ochi cand aveti timp!
Rallu, sor-meo, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, ca mireasa frumoasa fusasi, si sa stapanesti jucaria cu mare mare precautie, ca daca-oi fi si la volan asa zbuciumata,vai de caii ei putere!!
Elara, te vaz cam dezorientata! Capul sus! Mai ai cateva zile si te faci mireasa si o sa fie fooooarte bine si totul o sa iasa asa cum vrei tu.
Ginutza, ce-i maica cu visele alea cu sicrie in loc de lumanari?! Alooo!
Krelia, iubita, ai cam disparut de pe forum?! O sa presupun ca esti prinsa cu munci si pregatiri, nu ca te-ai saturat de noi! Pai nu esti tu sefa noastra de trib?!

Poze nunta
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

bine ai venit dya!
poze foarte foarte mumoase!
am uitat ca tu ai facut la aceeasi biserica cu mine si ma uitam ca kioara la poze si nu pricepeam de unde stiu coloanele alea si imaginile cu biserica si tot nu pricepeam!tarziu mi-am dat seama!
uituca mai sunt bre!!
ati fost niste superbi!!!bravo!
CASA DE PIATRA!

PS: da' cine te-a cununat 14 ani neimpliniti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Multumesc ginutzaSa n-ai nici o grija cu biserica, slujba este foarte frumoasa, fara pasajele care au infierat spiritele pe aici, in schimb au cateva pasaje pe care nu le-am auzit nicaieri in alta parte. Amandoi preotii aveau voci frumoase, corul nu mai zic, media de varsta a tuturor cred ca era mai mica decat media de varsta a mirilor!Cat despre poze, ies foarte bine, dupa cum vezi, nu sunt intunecate. A fost cald, dar nu m-a luat cu lesin. Biserica este destul de inalta si spatioasa asa ca se mai plimba putin aerul.
Si te rog frumos...am trecut de 14,mergem pe 15, da?!

Poze nunta
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eehhh...tu ai vazut drac mort sau rata inecata?
not in a million years, baby!

mai pe romaneasca neaosa..nu mor caii cand vor cainii!!

azi insa, am fost la "cules" de rokie retusata ...maine ma'c la proba de coafura...asa ca...prevad o saptamana plina

numai sa nu faceti prostii..sa va faceti de cap...ca...sefa de trib e cu ochii pe voi

Pup fetele mele dragi!!

quote:
Originally posted by dyadya

Krelia, iubita, ai cam disparut de pe forum?! O sa presupun ca esti prinsa cu munci si pregatiri, nu ca te-ai saturat de noi! Pai nu esti tu sefa noastra de trib?!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Dya, superb, wow!!! Foarte, foarte frumoasa!! Dar de ce ziceai ca te-au taiat bretelele? Si eu am rochia la fel in partea de sus....so? Care-i pb cu bretelele?

Si ca dovada ca mi-au placut pozele tale: in timp ce scriam aveam mancarea pe foc....dintr-o data....ce sa vezi...simt miros de ars. Miros calculatoru' (de...nebuna), nu era de la calculator Si uite asa mancam rosii cu branza
Glumeam....am mai recuperat ceva

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Rallu, sor-meo, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, ca mireasa frumoasa fusasi, si sa stapanesti jucaria cu mare mare precautie, ca daca-oi fi si la volan asa zbuciumata,vai de caii ei putere!!

Da de unde stii tu sor-meo cat de zbuciumata mi-s eu?
Parol...
Adevarul e ca eu is un ingeras de fetitza da' tu inca n-ai aflat...asa ca fa bine si afla

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput