Miresele anului 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Eu la ora asta bananai pe DC, pentru ca suntem intr-o pauza de selectat poze, in vederea tiparirii lor pe hartie, ca tot neamul vrea poze pe HARTIE!
Krelia, deci esti cu ochii pe noi, sa inteleg? Ia zi, cum ii rochita retusata? Si..bafta la proba! Dar nu te stresa ca oricum in ziua nuntii o sa iasa de 10 ori mai bine si mai frumos!
Cri, ma simt flatata! Sa-ti aduc ceva de mancare? Bretelele au fost un chin pt ca ele faceau un x la spate si practic 3 sferturi din greutatea rochie atarna in ele. Rochia avand cam 3 kile jumate cand aveam trena prinsa, adica toata noaptea!
Rallu, zbucium la zbucium trage! Eu leoaica potolita n-am vazut pana acum!

Poze nunta
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rallu !!!! sa fiti fericiti!!!
Dyadya placut mult pozele pe care le-ai mai pus!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

iar mi-s prima? ....... fix 1 luna..ce ti-e si cu amr-urile astea

Gio, cum ti-e fata? ca tu ai depasit amr-u' de saptamana trecuta..
..la mine se manifesta prin nesomn..cred ....

azi la 10 - pavoazare!

dya, multam frumos si dragutze pozuci!

haidi pa si kip in taci!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

neatza!!!

kreliutz ai intrat in linie dreapta!
eee acu incepe cu adevarat nebunia la pregatiri! asteptam si noi poze sau detalii!
dya io am fost la o cununie acolo la radu voda si era un singur popa!
acu sunt 2?
am o colega care mi-a spus ca e fratele ei acolo care face practica, da' arata a 18 ani!
s-au schimbat intre timp?

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Krelia, daca acu ti se pare ca a mai ramas putin timp, stai sa vezi cum te simti cu cateva zile inainte de nunta. Eu ma intrebam daca n-ar putea fi din nou martie, asa un pic, ca sa ma linistesc!
Ginutza, da, erau doi preoti, dar nu am cerut acest lucru in mod special. Sau o fi cerut nashul, nu stiu. Dar a fost frumos asa. Si vreau sa-ti spun ca, surprinzator, dar ala micu avea voce mai frumoasa decat celalalt. Si avea niste ochi blanzi...asa ca de copil!
Fetelor, multam pentru aprecierile la adrersa pozelor.

Poze nunta
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Cri, ma simt flatata! Sa-ti aduc ceva de mancare? Bretelele au fost un chin pt ca ele faceau un x la spate si practic 3 sferturi din greutatea rochie atarna in ele. Rochia avand cam 3 kile jumate cand aveam trena prinsa, adica toata noaptea!

Poze nunta
Diverse pentru nunta

Da, da, niste rechin cu capere....ce zici? se poate?

Rochia mea e cu corset separat de fusta, deci sper sa nu am probleme.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

dya cred ca a fost super cu doi preoti!
eu stiu slujba facuta doar de cel mic, care m-a impresionat atat de tare cu ochii lui incat nici nu mai puteam sa ma uit la el!
mai eram si donsoara de onoare si cel putin cand ne-am invartit in jurul mesei ma uitam la elcu ce patos canta si dantzuia!am ramas uimita!
la cununia la care am fost noi aveau si cor!desi nu solicitase nimeni si nici nu au cerut bani!
tu ai avut?
aaa si nashu a dat vreun banutz?si daca da cam cat?

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Aaa, uitai...am vazut aseara un fel de rezumat de la nunta dizgratiosilor (a se citi Columbeni) si m-am oripilat. Nici buchetul ei nu mi-a placut....era ca o mare salata de flori dezorganizata. In biserica nici nu le pasa de slujba....vorbeau...chicoteau...si ei cica ii era rau, dar radea ca toanta tot timpul. In acelasi timp pe Antena 1 era emisiunea cu nunti, unde oamenii aia stateau frumos la slujba (desi nu aveau banii lu' Viri, oamenii aveau bun simt).....deci degeaba ai bani daca ai pierdut alte chestii esentiale pe parcurs. Dansul de deschidere cu greu se putea numi "dans"....ce pretentii sa ai sa danseze invitatii cand mirii abia se miscau. Bine ca am adormit pe la 10.30 ca cine stie ce porcarii mai urmau

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by anduril

Am si eu o intrebare... Sunt doua fete in lista care au spus ca fac nunta pe 12 si 13 august, dar parca in postul Sfintei Marii nu se fac nunti ?!? Se poate obtine dispensa? Cum? Stie cineva?

*Imagination is more important than knowledge*

referitor la nunta in data de 13 august....(cred la mine "bateai", nu???...nu sunt ortodoxa...so...nu am treaba cu postul de Sf Marie...

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Cri., imediat fug sa caut un rechin si sa cumpar niste capere!
Ginutza, si noi am avut cor, baietii de la seminar, cred ca erau vreo 6-7, si cantau asa de frumos.... Noi am vrut cor si am spus asta de la inceput.
Nu stiu exact cat a dat nashul, dar am ipresia ca 6 milioane; cate doua la preoti si 2 la cor. Nu cred ca i s-a cerut aceasta suma, ci atat a vrut el sa dea. Dar recunosc ca nu l-am intrebat explicit. Astea-s chestii pe care le-am prins din zbor!

Poze nunta
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput