mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

'Neata burtici!

Pe aici ploua si e racoare. Va trimit si voua o adiere racoroasa din nord

Si acum o lamurire: daca pe eticheta de la hainutele bebelui scrie ca se spala la 40 grade voi le puneti la 60? Am cumparat si eu niste cearceafuri cu musama pe o parte care se pun direct pe saltea ca sa protejeze trecerea pisului. Pe alea scrie intr-adevar ca se spala la 90 de grade.

Ieri am data iarasi iama pe la reduceri, ca acum au ajuns 50% si 70% si am cumparat asa lucruri dragute lui bebe.

Pupici,

Vauva 34+ cu Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor.
Eu azi m-am trezit pe la 4 dimineata ca sa mananc pepene . Ma confrunt in continuare cu crampele stomacale si, in functie de ceea ce mananc, si cu arsuri.
Intreba cineva ce e cu analiza culturilor de col(imi cer scuze ca nu mai stiu cine). Mie mi-a dat doctorita sa fac analiza asta pentru a vedea daca am sau nu streptococul B. Nu stiu ce fel de streptococ e asta, dar in cazul unei nasteri naturale, la expulzie, bebe poate sa ia acest streptococ de la mama iar pentru el e foarte periculos. Stiu un caz in care bebe a murit din cauza acestui streptococ. Daca se descopera ceva din timp la mama, se da un tratament, dar nu stiu in ce consta si sper sa nici nu fie nevoie sa aflu.
Va las ca trebuie sa merg sa pap ceva. Pupici tuturor.

32+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata burtici!

Iarasi am avut o noapte caduroasa rau....e canicula mare in zona noastra....ieri abia puteai respira!

Acum mi-am hranit goanga si ne pregatim sa mergem la cumparaturi(ceva pijamale pentru Alesio-mai subtiri si pentru bb, body-uri pentru bb....ce om mai gasi).

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mai fetelor . Mie mi-a dat sa fac analiza de streptococ B la 28 sapt iar cea care mi-a recoltat nu mi l-a facut cu toate ca i-am spus(eu am crezut ca este facut ).Cind am ajuns la dr m-a intrebat de el si i-am zis ca cred ca este facut si dr mi-a spus ca nu e si sa-l fac.

Acum intrebare: cind sa-l fac sa astept pina la 35-36 sapt (cind mi-a dat sa repet analizele) sau sa-l fac acum ???????De miine intru in 34 sapt Nu stiu ce sa fac

Monica 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetelor, am stat de vorba cu o mamica care mi-a spus sa nu cumpar detergent special pt. bebelusi, eventual ceva pt. piele sensibila, pt. ca putini bebelusi fac alergie la detergent si dupa ce il schimbi atunci poate deveni alergic. Eu nu o sa cumpar detergent special, o sa incerc cu Ariel si daca sunt probleme atunci cumpar. Nici eu nu cred faza cu microbii din masina de spalat iar bebe trebuie sa se imunizeze. Eu am fost crescuta ca intr-un balon si nu mi-a prins bine deloc asta.

Lyana laptele il poti bea f. bine rece de la frigider, eu beau 1 l pe zi, sau poti face milk shake cu fructe la blender... E f. bun.

amarantina nu-ti declanseaza nimeni nasterea ca apoi sa te bage in cezariana... ideea era ca te lasa sa se declanseze natural apoi intri la cezariana, avantejele acestui lucru s-au tot scris pe aici. Dar nu este o regula asta, ceea ce s-a intimplat si la tine. Insa eu am vb. cu dr. si asa se practica de obicei, acuma depinde si de dr. si de cauzele medicale.

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

alipiticot interesanta chestia asta cu tichetele de cresa, nu stiam de asta, sper acuma sa nu fie la fel ca si cu salariul bonus pt. nastere, fiecare patron sa-si faca legea, desi e una pt. toti.

Monique_new parerea mea este sa ti-l faci cit mai aproape de nastere pt. ca atunci poate crea probleme si e si mai recenta analiza.

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liduta spune:

sunt liduta si nu am mai intrat de foooarte mult timp pe forum. azi am vazut ca sunt in listuta cu viitoare mamici rugate a-si completa datele privitoare la nastere. prin urma DPN 20-23.10.2006, in Constanta, iar pe bebe cel haiduc il va chema David.
acum avem 26 de sapt, am crescut mari, ne place sa dansam si sa dormim foarte mult. de fapt dupa jumatate de ora de la trezire as face din nou.
Impreuna cu tati am hotarat sa mergem sa cautam pt bebe numai ca nu ne putem decide: patut din lemn sau patut stil tarc. ne poate ajuta careva cu un sfat?
va pupacim pe toti bebeii cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

MirabelacNu stiam ca este asa periculos streptococul asta, acum am citit pe net despre el.Daca ma apuca nasterea mai devreme si nu apuc sa-l fac?! Citeam pe net ca daca il ai poate sa-ti dea tratament si in timpul travaliului, dar banuiesc ca tb sa sti ca il ai. Oricum am intrat in panica Si nu stiu daca am rabdare inca o sapt doua pina sa-l fac.

Monica 33 sapt

Mergi la inceput

Eu ce sa-ti zic, daca dr. ti l-a dat sa-l faci, du-te si fa-l, eu ma gindeam ca il poti lua si dupa ce faci analiza.... eu sunt in sapt. 31 si inca nu mi-a dat insa merg duminica la control si o sa vad. Intr-adevar asa stiu si eu ca tratamentul ti-l da in timpul travaliului iar daca nasti prin cezariana nu-ti dau deloc. Dar nu te mai gindi acuma ca o sa nasti mai repede.

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
aseara am fost si noi la control si totul este f bine, bebe are 1916 gr, este intors, e tot baitzel si s-a modificat putin DPN-ul acum e 10 septembrie asa ca va rog fetelor modificati si la mine. In rest am vorbit cu dr despre nastere si a ramas stabilit natural cu epidurala, de preferabil sa mi-o aduc eu de acasa, sa fim siguri ca o avem. INNI, cum e cu substanta anestezica ca am inteles ca la farmacie nu ti-o da, de unde o pot procura?
va pup si va doresc weekend placut!!!
AAA, am uitat sa va spun ca am sunat-o pe itzy bitzy si e bine, e cu sotul acasa si umbla dupa cumparaturi pt bebe

Floricika 32+ cu
Poze

Mergi la inceput