mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Multumesc fetelor :Amarantina,Mephala,Alipiticot,Pufy,Mini-Me pt.raspunsuri.M-ati facut sa ma hotarasc pt.anestezia totala.
Mi-am adus aminte ca atunci cand am pierdut sarcina nu mi s-a facut chiuretajul pe viu ci cu anestezie totala si a fost OK m-am trezit destul de repede mai rau a fost dupa ca am .Iar rahianestezie am facut la operatia de apendicita si am avut o senzatie aiurea pt. ca simteam cum imi umbla prin burta iar aproape de final incepusem deja sa ma dezmortesc si intrasem un pic in panica.Comparand cele 2 experiente cat si ceea ce am citit de la voi m-am hotarat pt. anestezie totala. si mercic.

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

fetelor bine ca macar voi ma intelegeti cand ma enrveaza la maxim anumite chestii ca
intamplarea cu matusa minune...
eu de obicei tac din gura si incerc sa nu ma cert cu nimeni dar ma enervez singura si
cand vine saracu tati la 8 seara de la lucru ii fac capu calendar cu cine si ce m-a enervat pe parcursul zilei. ca deh....la cine sa ma vait si eu.....
dar acum ma bucur ca v-am gasit pe voi...nu il mai stresez pe saracu tati care si asa nu mai stie ce sa faca ca sa fie tot bine si sa fiu eu multumita
am vazut ca ati discutat despre asta: eu de cand sant cu burtica am incercat sa nu ma cert cu nimeni pt ca ma gandeam ca o sa imi gandeasca apoi rau si parca nu as fi vrut asta acum in sarcina....desi clar ca gandurile oamenilor nu le poti controla si sigur s-or mai fi gasit si din astia cu ganduri "pozitive" la adresa mea...
fetele ce culturi de col tot faceti? eu am intrebat aseara dr si mi-a zis ca asta se face doar in cazul in care s-au rupt membranele....sau nu oi fi inteles eu bine despre ce vorbiti voi?
spunet-mi daca stiti careva de unde sa "cobor" muzica pt copii de pe net? am coborat de pe dc++ dar as mai vrea...stie cineva?

ps: de ce nu reusesc sa scriu si eu colorat??culmea..

31+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Putzuruca, asa cum ziceau fetele, cauta-ti o ocupatie placuta si-ti va trece starea asta proasta. Cred ca hormonii sunt de vina, vad ca si fetele au bocit din senin, la fel am facut si eu sapt trecuta, nu ma mai opream din plans. Pe mine ma inveseleste sa ma uit la desene animate. Ce zici, incerci si tu?

Eloise, distractie placuta! Te punem absent motivat pe week-end.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 27 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mamilili eu cred ca este adevarata chestia cu tricoul.Si eu am avut o experienta asemanatoare dar in ceea ce priveste alaptatul.Dupa ce am venit cu bebe acasa si in sfarsit o obisnuisem sa manance la san ,dintr-o data a inceput sa tipe ,in una din zile, ca din gura de sarpe si nu mai voia sa atinga sanul, se incorda si intorcea capul.In primul moment nu mi-am dat seama de la ce este si a papat atunci un biberon de lapte praf.Dar la masa urmatoare s-a repetat faza si am inceput sa caut cauza.Nu mi-a fost usor pana am descoperit-o, dar in final am gasit-o.Mi-am dat seama ca in dimineata aceea imi schimbasem deodorantul.Astfel l-am trimis pe sot sa imi cumpere acelasi deo care l-am folosit in maternitate si primele zile acasa.Inaite de masa am facut dus si mi-am schimbat hainele si minune mare fetita mea a mancat de nu se mai satura.Astfel tot timpul cat am alaptat am folosit acelasi deo din cauza pretentioasei principese.
Multumesc pt. incurajari.

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

fetelor am bagat la masina de spalat schimbul de pat al bebelusei
am cumparat dero dermalin ca am auzit eu ca ar fi mai bun pentru bebe in primele luni?
voi ce parere aveti? cu ce veti spala hainutele?
sant tareee fericita ca sant primele hainute ale ei care le pun la spalat

31+Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ce intamplare roxana......incredibil cat de atasati pot fi copiii de anumite lucruri.....

31+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna burticutze!

Mi-a trebuit ceva timp sa recuperez tot ce ati scris in ultimele zile! Ma bucur tare mult ca va gasesc voioase si la fel de frumoase sufleteste pe cat va stiam.

Try, niciodata nu am intrat in polemici si chiar nu le-am inteles rostul. Parerea mea de om care a cam trecut prin ceva experiente neplacute in ultimul timp este sa nu ne parasesti, intotdeauna postarile tale au fost obiective si imi plac oamenii care spun ce cred. De fapt cred ca toate impartasim aceasta idee. Mi-ar placea sa nu ne parasesti, dar este optiunea ta. In orice caz, sper sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.

inni si voi celelalte care v-ati plans de nesimtirea romanilor: am simtit-o si eu, de multe ori...

Fir-ar sa fie, vroiam sa va scriu un mesaj mai lung, dar uite ca trebuie sa plec urgent la banca(probleme de serviciu).

Pe scurt: si eu si bebelina suntem bine si revenim cu vesti cand mai avem timp (deh, fete ocupate)

Va pup
Roxana +34 sapt cu Daria Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

sofimic de unde ai cumparat detergent de bebe? care e diferenta intre unul de bebe si unul normal? Eu ma gandeam sa ii spal de mana hainutele bebelei, sunt asa de mici si fragile, mi-e frica sa le bag la masina sa nu iasa ciudate.
Exista vre-un sapun de rufe special pt bebe? sau detergent manual?
Am auzit ca nu e bine sa bagi hainele lui bebe in masina unde ai spalat tot felul de haine de adulti, pentru ca raman microbi in masina.
Hainele de bb trebuie sa fie sterile. (asa am auzit)

27+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sofimic si eu tot Dermalin vreau sa-mi iau pentru hainele lui bb.Am folosit si cu Alesio si n-am avut probleme. Am mai folosit si TeoBebe si a fost iarasi ok. Important e sa fie bine clatite!

Danip acum am vazut pozele!Superba nasica!

Eloise distractie placuta cu prietena ta!

Trage goanga de mine!...in rest ma necajesc arsurile azi....Ignatica tu cum esti?

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

De vreo 2 zile vad ca m-a incearca si pe mine greturile.Sper sa nu o iau de la capat ca nu cred ca m-ar mai tine nervii sa mai trec iar prin ce-am trecut.Insa mai am o problema,imi simt nasul infundat,nu am nimic de scos afara ,numai ca nu-mi da voie sa respir calumlea,parca nu inspir suficient aer.Voi ati patit asa ceva?Am citit si am vazut ca ar cam fii norma,dar vroiam si o parere de la voi.
Cu tensiunea astazi bine,dar cred ca din cauza ciocolatei cu lapte pe care am baut-o dimineata.Fetelor am baut lapte,minune...mi-am luat lady-milck din ala cu Ca.Sa speram ca o sa fie ok.
As mai avea o intrebare:stiu ca se mai face o eco morfo sau doppler
(oricum una mai speciala,nu astea care le fac luna de luna la doctorita care m-a supravegheaza)dupa 30 sapt,stie cineva sa-mi spuna ce si cum?
Sper sa m-a fii facut inteleasa....

Io30+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput