mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mirabelac,ca sa-ti creasca tensiunea poti bea o cafea mica sau papa ciocolata.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 27 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Referitor la cum/unde face bebe nani, o mamica mi-a dat un sfat pe care o sa vi-l impartasesc si pe care o sa-l si aplic. Ea zicea ca pune pe patutul copilului o bluza/tricou de-a ei, pentru ca bebe sa simta mirosul familiar al mamei si sa fie linistit in patutul lui, sa faca nani bine. A spus ca la ea a functionat excelent metoda asta, n-a avut probleme cu adaptarea lui bebe in patutul lui. Voi ce credeti?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 27 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

sofimic cam enervanta matusica asta... ba nu-i place numele, ba se da cu parerea unde nu trebuie si inca iti mai foloseste si wc-ul Nu stiu cum de te-ai aptinut, eu cred ca faceam crize

Lyana banuiam eu ca e tarziu da ziceam sa o fac asa.. pt desfatarea si pentru propria placere, sa ma ascult doar eu Dar pe bebe o sa-l dau neaparat la pian, cand mai creste, daca nu-i iese si nu-i place il dau dupa aceea la dansuri, ceva ceva tot o iesi din el

Eloise ce funny.... poveste nasterii

ingereasa parca ei fi desprins o pagina din romanele lui Mircea Eliade daca o tii tot asa poate scoti intr-o buna zi o carte sau macar un mic volum de povestioare pt copii

Lyana te sustin in ceea ce spuneai despre sfaturile babesti, eu fac urat de tot daca se baga cineva peste copilul meu Noi avem niste prieteni cu un copil de 2 luni, cand iesim cu ei in parc sotul meu se amuza de ei, ca astia fac nu stiu ce cum a zis mamaie sau tot felul de ciudatenii din astea Cat despre infofolitul copilului eu stiu ca daca tie nu tie frig inseamna ca nici copilului nu ii este iar daca tie cald tie atunci ii este cald si lui.

MamiLili interesanta metoda de al pacali pe bebe nu am mai auzit de asa ceva, probabil ca functioneaza, vom vedea la momentul respectiv

29 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Am primit rezultatele de la dozarea de anticorpi anti A - sunt absenti bis]
Tasia si mie mi-ar fi placut sa fac dans sau sa invat sa cant la vreun instrument....pe copiii mei sigur o sa-i dau sa faca ceva...nu de performanta si doar daca o sa le placa!

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Tanima, eu ma duc pe 31 iulie la ora 16.30, imi pare rau ca nu o sa ne vedem. Tu de ce te duci asa de tarziu, mai ales ca esti din provincie (ca si mine)?
Pupici

Dani26+Ovidiu
Burtica
Nasi de cununie si de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, nu stiu ce am azi ca imi vine sa plang, sunt f sensibila si imi trec tot felul de lucruri urate prin cap. Hormonii mei au luat-o razna. Asa o zi proasta ca azi n-am mai avut de f mult timp. Mi-am propus sa ma epilez, dar n-am nici un chef, as sta asa in prostia mea. Ce sa fac sa ies din starea asta? Parca si bebelina se misca mai putin azi. Si e asa de frumos afara...dar eu ma simt de parca ar tuna si fulgera.

putzuruca 29+ cu Andreea-Maria

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Putzuruca, draga, nu stiu ce sa-ti spun!!!! Si eu am stari din astea, chiar aseara m-a bufnit plansul din nimic de nu stia tati ce sa se faca cu mine...dupa ce am bocit putin m-am apucat de facut mancare. Oricum starea asta bleaga pe care o am e de mai mult timp si am zis ca ma duc in we sa ma tund si sa-mi fac manichiura.....shoping nu sunt in stare sa fac....incearca si tu, un coafor, un film la cinema, o manichiura ceva!

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

putzuruca stiu cum e... am avvut si eu zile din astea in care imi venea sa sar in cap la toata lumea si ma enerva orice. Mie imi trece daca citesc ceva interesant, la tv dak ma uit nu-mi trece. Acuma de ex. citesc o carte super interesanta "Belle de Jour Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze" ma detasez de tot ce e inafara, si imi trec si nervii.La mine lectura le rezolva pe toate mai ales daca e si ceva foarte interesant. Fa ceva care iti place si sigur iti va trece starea pe care o ai si se vor mai domoli hormonii

29 +

pozele noastre

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Putzuruca si pe mine ma cuprinsese o stare similara acum vreo 2 zile, din senin... am si bocit...ma apasa ceva pe inima, asa, fara cauza. Cum au zis is fetele, fa ceea ce-ti face de obicei placere, iesi la o plimbare, dar neaparat cu cineva, cu o prietena de exemplu, vorbiti vrute si nevrute, mananca ceva bun (un profiterol supraetajat? )

Eu astept, dintr-un moment in altul, sa soseasca la mine prietena mea de la suceava (prietenia dateaza de la gradinitza). Cred ca n-o sa mai intru pana duminica sau luni, o sa stau cu ea si-o sa iesim prin oras. Va pup pe toate si va doresc weekend placut!

Eloise 27+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Putzuruca si eu sunt cam asa de azi dimineata. Nu sunt nervoasa sau iritata, dar foarte somnolenta si nu am chef de nimic. Ni s-a terminat si hirtia igienica si nici de iesit pina la magazinul de la 50 m de noi n-am chef. Mai bine imi folosesc imaginatia pentru inlocuitori

Cred ca un somn bun si dupa aceea odihna va rezolva lucrurile...poate nici nu mai trebuie sa merg atunci prea des la wc...

Cricri 31 cu Iulia Teodora

Mergi la inceput