Naturiste si homeopate (20)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ali multumesc mult pt raspuns, nu o sa mai iau nimic pe perioada stimularii, poate doar vit E 10 zile.

Bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 nici eu nu stiam ca nu se iau impreuna, evita atunci alte medicamente cand faci stimulare, ia doar vitamine!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Salut toate fetele
Mariee, ieri ne scriai d'aci din Rom? Ai ajuns deja?

Crinutza, macar pt. recoltare sa te fi dus cat mai devreme. Daca esti din Buc. la MEDLIFE pe Grivitei ti-o face in 48 ore. Eu am insistat spunand ca dr. mi-a cerut si mi-au dat rezultatul pana seara. Si mi-a iesit anormal de mic, 5.9, cand in urma cu 2 luni imi iesise tot la clinica asta dar recoltat la ora 12.00 si lucrat parca dupa week-end, imi iesise deci 16.75.
Nu stiu nici eu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Dj_mama multumesc mult de raspuns si de sfat. Eu nu sunt din Bucuresti, si degeaba le spun ca am nevoie de rezultate mai repede ca nu le pasa. Am sa incerc sa le refac in alta parte (in alt oras), eventual am sa merg la Medicover in Cluj, sper ca e bun laboratorul. Multumesc inca o data, parca mi-ai mai dat sperante, cand am vazut ca la tine chiar s-a intamplat sa varieze mult.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Crina, din lac in putz. Medicover Bucuresti le face tot intr-o saptamana ca la tine in oras. Nu sred ca e o idee buna, dar suna-i in prealabil. Ca sa faca repede este o taxa de urgenta cam usturatoare. Nu stiu dak la Cluj au alta politica decat la Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Dj_mama multumesc ca mi-ai spus. Am sa-i si sun zilele viitoare sa vad (dupa ce vin de la dr. sa vad daca putem face cumva sa le repet, dar nici sa nu aman FIV-ul). Daca e nevoie, voi plati si taxa numai sa iasa bine. Si sa ma interesez sa vad daca nu sunt alte laboratoare (in orasele mai apropiate) unde se dau rezultatele intr-o zi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Am constatat ca FSH este fluctuant dupa 35 ani, de aici si calitatea diferita a ovocitelor de la o luna la alta.
DJ mama,spuneai ca FSH trebuie recoltatat dimineata devreme.
Stiam ca numai prolactina este influentata de ora. Unde ai citit despre FSH? Te intreb pt ca nici un medic pana acum nu mi-a indicat sa fac analizele dimineata devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosy2_cris spune:

Buna fetelor mai primiti o homeopata printre voi.va urmaresc de ceva timp si poate ma primiti printre voi...in curind o voi lua din loc ..din NOV 05 am mers la bucuresti kipurile acolo ar fi medici mai buni,am ov polikistice si amenoree secundara,mi a dat duphastonsi atit ,am facut si analize horm ,ecografie generala,se pare ca ovarele nu functioneaza la param normali,dar acum am trecut pe homeopate,doc din BUC ma kema mereu ,5 min control..mai venitisi asa facea mereu nici nu puteai discuta cu el imi repeta ca sa tin de el ca la virsta mea..30ani...eu kiar nu lam inteles.M am enervat ,acum de4 luni cu homeo imi vine CM darpe 24 iul nu mia venit eram la mare,am facut testede sarcin negativ,doc mea este in co acumsi pina vine vreau sa iau tinct de lemn dulce,BU,si caps cu ulei catin+Q10.VOI CE CREDETI?STITI ceva faptul ca intram in mare cu ani in urma imi venea CM imediat,acum ca am intrat si sub influenta medicamentelor mi la stopat SA INTIMPLAT cuiva?va pup pe toate,si poate ma sfatuiti,nu mai stiu incotro sa o iau si ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

rosy2_cris
nou venit

Romania
ploiesti
1 Posts
Trimis la - 13/08/2006 : 16:51:59
--------------------------------------------------------------------------------

buna dragelor sper ca mai primiti printre voi inca o aspiranta la BBlusi,satula de analize,medicamente,si doctori gretosi am luat o pe drumul homeopatieide 4 luni,am ovare polikistice,dereglari de CM,la pastile se rezolva dar de ramas insarcinata niciodata.Cu t homeopatmi a venit CM dar in iulie am fost la mare si nu mi a venitdeloc (treb pe 24 iul)acum am inceput cu tinct de BU<si lemn dulce,ulei de catina +Q10,voi ce parere aveti?vas pup pe toatesi va doresc mult succes in realizarea dorintelor.mentionez ca am 29ani..defapt 30 ca nu mai e mult pina la 1 septembrie.

criss

rosy2_cris, bine ai venit la si sa auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Bianca B

Dragele mele in sfarsit mi-am facut timp si pentru sufletelul meu, caci sincer ma mustra constiinta - nu prea mai stiam ce se petrece pe aici.
De o sapt am intrerupt orice trat naturist caci urmeaza sa repet analizele in sept, cele din iulie avand valori contradictorii, probabil din cauza tincturilor, pastilutelor si trat de la Sovata. Asa ca voi face o luna pauza inaintea oricaror teste.
Adimercedes abia acum am observat ca ai deschis acest capitol chiar de ziua mea, ce sa fac, am trecut si io in grupa "treizeci si ceva"
Va dulce, dulce si sa auzim numai de bine.

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Bianca, LA MULTI ANI!!! Sa ai parte de sanatate, fericire, bucurii si bebelusii pe care ti-i doresti!!! Cum ai petrecut de ziua ta??? Nu te stresa de varsta, draga mea, ca esti atat de tanara pe cat te simti si vrei sa fii!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput