Naturiste si homeopate (20)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Autor: mlaly

Buna Livia,

Te cred ca nu ai timp, dar vreau un sfat. Sotul meu a fost diagnosticat cu oligozoospermie - 1 mil. spermatozoizi, motilitate 40%, a inceput deja tratamentul postat de tine pentru infertilitate masculina. Asteptam acum sa vedem.
Intrebarea mea este daca sa iau si eu ceva. (sa ii ajut cumva pe micuti)Mentionez ca nu mi-a fost depistat nimic in neregula pana acum. (avem eu 27 ani, sotul 31)

Multumesc mult.
Sau poate ma ajutati voi fetelor............
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: vas

fetelor eu nu vreau un raspuns neaparat de la Livia dar cine mi-l da sa fie sigura ca asa e.
de 6 luni incerc sa fac un BEBE, si nu reusim, nu ne-am facut analize foarte amanuntite, dar cred ca ovulatie am, dupa anumite simptome pe care le simt, deci nu cred ca ar fi asta o problema. Am cumparat ceai de napraznic, dar va intreb daca iau imi poate dauna in vreun fel? , nu conteaza daca nu va face nimic dar as vrea sa incerc si mi-e putin frica. am CM regulat, nu foarte abundent, fara dureri de burtica si alte cele, intr-un cuvant nici o problema in acest fel s nu vreau sa dereglez ceva.
Va rog oricine a folosit sa-mi raspunda.
si inca ceva . acest ceai se bea si in zilele de CM?
multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlaly spune:

Merci de bun venit goldi. O sa dau si eu comanda de tratament la dr A., acum doar am vb cu el la tel si m-a "informat" de preturi. Deocamdata nu avem banii avand in vedere ca sunt cam 15 mil. Acum sotul ia tratamentul cu branca ursului. Cum am mai spus speram macar la o imbunatatire, ca nu indraznesc sa sper la .
Curaj tuturor fetelor. Pana la urma tot o sa reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Bine ai venit acasa Mariee! Pacat ca nu o sa fi alaturi de noi in perioada asta dar nu-i nimic iti iei revansa dupa aceea.

Fetelor cochetelor, dupa atatea tincturi mi-a venit ciclul si din pacate e cam negru.Lunile trecute mi-a venit rosu aprins si curgea, acum e negricios si nu e atat de fluid.E din cauza tincturilor sau indica un ciclu anovulator?

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mariee eu am sa-i spun. Dar nu cred ca e greseala, din pacate, desi as vrea foarte mult sa fie gresite. Oricum am sa va tin la curent cu ce se va mai intampla.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,
Luna asta fac stimulare cu Ovamit si vroiam sa va intreb pt cine stie daca pot continua sa iau Maca si tinctura de BU pt ca nu as vrea sa le opresc. Stiu ca Maca ajuta endometrul care oricum o sa fie slabut de la Ovamit iar BU ajuta la ovulatie. Le pot lua pe toate in acelasi timp sau fac vreo tampenie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

meyyyyy, naturistelor, unde sunteti de nu o ajutati p alexia?????

alexia, MACA nu are doar rol de a regla endo.!!! ea regleaza toti hormonii!!! Nu lua cu ovamit ca te poti trezi ca nu vei avea stimularea care o doresti!!! MACA va "lucra impotriva efectelor ovamit ului!!!

Idem ptr BU; chiar daca ajuta la ovulati: daca detecteaza un E2 marit indus de ovamit s-ar putea sa il blocheze!!!

pupiceiiiiiii

eu va pup p toate din Austria si abia ast. sa ajung la Buc sa va pot citi mai des!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mariee multumesc pt raspuns, deci sa nu iau. Ufff pai si ce o sa fac cu endometrul meu care o sa fie slabut? Oi vedea eu. Multumesc mult inca o data si drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

Alexia, ptr endo ia aspirina 100mg ( in Ro. se numeste trombo ass 100 am inteles eu dar nu sunt sigura) p zi tot CM si vita E pana la ovulatie!!!!
Sunt inofensive stimularii si fac bine la endo.ama2!!!!!

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Dragele mele in sfarsit mi-am facut timp si pentru sufletelul meu, caci sincer ma mustra constiinta - nu prea mai stiam ce se petrece pe aici.
De o sapt am intrerupt orice trat naturist caci urmeaza sa repet analizele in sept, cele din iulie avand valori contradictorii, probabil din cauza tincturilor, pastilutelor si trat de la Sovata. Asa ca voi face o luna pauza inaintea oricaror teste.
Adimercedes abia acum am observat ca ai deschis acest capitol chiar de ziua mea, ce sa fac, am trecut si io in grupa "treizeci si ceva"
Va dulce, dulce si sa auzim numai de bine.

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Alexia28, nu este indicat sa faci stimulare cu Ovamit si sa iei si BU.Medicul la care mergeam eu mi-a zis ca avea o cunostinta care a facut asa si s-a trezit ca a facut o suprastimulare zdravana.
Succes cu stimularea.

ali

Mergi la inceput