Azoospermie - cap 4 -
Raspunsuri - Pagina 7
andrabirni spune:
Iazminn,sincer imi pare sincer rau ca nu ati venit cu vesti tocmai imbucuratoare!Dar poate cine stie, peste o luna veti avea rezultate mai bune!Spera in continuare si lupta in continuare!
Ai sa vezi ca o sa reusiti sa mariti nr gigeilor.O cauza, o posibila cauza, nu ti-a zis dr S?Poate aveati tratament sa eliminati eventuale infectii si acum in partea a doua a tratamentului o sa luati pt inmultirea gigeilor.
Capul sus si suntem alaturi de tine!Pro gigei multi!
iazminn spune:
Multumesc Andra, dar nu cred ca o sa se rez ceva. Pana acum sotul a urmat tratam LIVIEI fara o recomand din partea dr, insa daca nu se gaseste nici o cauza nici dr Soare nu stie ce sa-i recomande.
iazminn spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie a dat rezultate tratam prescris de dr Soare sotilor vostrii? A ramas careva insarcinata in urma tratam prescris de d-lui?Pupici
andrabirni spune:
Iazminn,
Nu stiu inca daca a ramas cineva insarcinata,aici, la azoo, dar rezultate deosebite cu dr S are Nusy, sotul ei "fugind" de la acest capitol la oligo...Si tot aici ai sa citesti ca s-au reusit bb si cu 200.000 de gigei.Fii optimista si multa rabdare!
Miki, chiar nu mai ne scrii nimic?
Nusy, maine am sa-ti scriu un Pm.
Pupici si sa auzim numai de bine!
andrabirni spune:
Fetelor,
Chiar n-ati mai facut rost de niciun fel de rezultat sa ne spuneti si noua cum mai evolueaza azoo? Noi mai avem fix o luna de tratament.
Va pup si sper sa invingem lupta asta dura!
andrabirni spune:
Fetelor,
A mai fost cineva la dr S in ultima vreme?Ceva rezultate noi? Sau nu vreti sa ne mai spuneti?
Chiar n-ati mai descoperit nimic?
Va pup si ....chiar daca am ramas singura pe-aici, sper sa gasesc si eu leacul miracolos si sa fug la oligo....
Avalon spune:
O sa mearga sotul meu joi la dr.Soare, Andra. Pe 23 se implineste o luna de cand a inceput tratamentul si trebuie sa-i dea in continuare ca noi la inceputul lunii octombrie facem FIV. Sper doar sa se gaseasca ceva la recoltare in ziua cea mare, ceva de calitate. Pot fi putini, dar sa fie buni.
Datorita faptului ca i-a gasit anticorpi antispermatozoizi am primit cadou si o luna de abstinenta . De aceea sunt super ciufy, tigari nu... sex nu...
Apropo de anticorpi, fetele cu soti care au anticorpi, a primit cineva PREDNISON pt acesti anticorpi????
Va pupic si va tin la curent!
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
miki-miki spune:
Bravo Avalon. Ati facut deja o luna de cand ati fost la S? Off... eu nu stiu cand o sa ajung.
Fetelor va invidiez pt perseverenta voastra. Eu nimic .
Avalonule, Prednison i-a dat fat-frumos lui MihaiPopescu din Craiova si a ramas apoi gravi. Dar din cate stiu eu a luat ea nu sotul.
Nusy, Andra va pupicesc
Miki
Avalon spune:
Stiu, Miki, am citit povestea ei, e adevarat ca ea avea anticorpi antisperma dar se pare ca dupa tratamentul cu PREDNISON a reusit sa obtina sarcina... prednisonul asta este bun in cazul alergiilor... de aceea am intrebat, pt ca dupa contactul sexual anticorpii se formeaza din nou si noi va trebui cu 4-5 zile inainte de recoltare s-o comitem, este exclus sa recolteze dupa o luna de pauza (ar livra numai 'mumii')... Sper ca pentru cateva zile sa-i prescrie ceva pt anticorpii astia...
Mikisor, tu trebuie sa treci la actiune, din pacate timpul nu curge in favoarea noastra... stiu ca sotul tau nu vrea sa ia niciun tratament, dar asa sunt barbatii, trebuie sa iei fraiele in mana (stii tu, pumn de otel in manusa de catifea)... Exista solutia punctiei testiculare, stii bine ca au fost reusite si asa, dar nu uita varsta fetelor care au reusit. E timpul sa faci planuri!
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
miki-miki spune:
Stiu Avalon ca varsta isi spune cuvantul. Eu acum sunt cu apartam in reparatie-renovare si pana nu termin nu pot face nimic. In oct cred ca scot "pumnul de otel in manusa de catifea", tigaia, , , , .....scot tot ca nu mai merge. Oricum eu la anul o sa fiu gravi indiferent prin ce metoda (adica FIV, IAD sa nu va ganditi la altceva ). Eu deocamdata fac casa frumoasa pt bblasul care o sa vina.
Miki