in camara, pentru iarna

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

aperitivul meu de iarna (lulu77)

hrean conservat (mcm)

salata de gogosari (adrianafedorca)

gogosari in otet (bubu05)

castraveti la otet (negaracristina)

ardei copti la borcan in otet (DidiAlex)

Gogonele asortate (bubu05)

Muraturi asortate (Carmen Marieta)

Salata de toamna (Carmen Marieta)

Usturoi murat (akella)

Boabe de porumb murate (Carmen Marieta)

Rosii si ardei pentru ciorba (Carmen Marieta)

Zacusca (bubu05)

zacusca (mirelaispir)

ZACUSCA DE ARDEI SI GOGOSARI (miria cristina)

ZACUSCA DE VINETE SI GOGOSARI (miria cristina)

ZACUSCA DE VINETE (miria cristina)

ZACUSCA CU CIUPERCI (miria cristina)

ZACUSCA CU DOVLECEL (miria cristina)

Zacusca de conopida (miria cristina)

ZACUSCA CU PESTE (miria cristina)

Zacusca cu vinete (april)

Ardei umpluti cu zarzavat (akella)

Muraturi asortate (legume si fructe) (Idora)

Vinete umplute cu zarzavat (akella)

Chutney picant (Carmen Marieta)

GHIVECI PENTRU IARNA (Carmen Marieta)

CONSERVA DE FASOLE TECI (PASTAI )(Carmen Marieta)

Esenta de zarzavat pentru supa/ciorba (akella)

Picarella (scarmanus)

Vinete murate in foi de vita (Carmen Marieta)

Ardei umpluti cu varza (alba sau rosie) (Carmen Marieta)

Ciuperci in otet (Carmen Marieta)

Conopida (Carmen Marieta)

Pepeni murati (Carmen Marieta)

Zacusca cu dovlecel (Carmen Marieta)


, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Legume asortate in otet (akella)

Gogosari umpluti (bubu05)

Salata de ardei iuti bulgaresti (bubu05)

Muraturi (akella)

Gogonele (Carmen Marieta)

Muraturi pt.iarna (Carmen Marieta)

GOGONELE BUNICA (mayarna)

Struguri marinati (akella)

Gogonele murate (zfcristina)

Pasta de capia sau gogosari (negaracristina)

Gogosari cu legume asortate (akella)

Reteta de iarna (claudia_a)

Zacusca de fasole boabe (Diana Mirela)

Ardei capia cu sos de bulion (Diana Mirela)

GOGOSARI CU CONOPIDA (laura72)

Muraturi exceptionale (lulu77)

MARINATA DE MACROU (laura72)

GOGOSARI IN OTET, OPARITI (Diana Mirela)

BULION NEFIERT (laura72)

castraveti in otet nefierti (laura72)

Alt fel de gogosari (korinna)

Vinete murate (lizy)

Muraturi asortate (strumfi2004)

pepeni verzi muratzi (principe)

conopida in otet (miria_cristina)

Ardei copti (alinabojuc)

Gogosari dulci in otet (alinabojuc)

Ardei copti pentru iarna

Compot de prune (bubu05)

Varza rosie cu hrean (bubu05)

Sfecla cu hrean (bubu05)

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gata, am terminat. Cine poate sa le mute pe prima pagina.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Monu, super ideea ta, ce rabdare ai avut sa pui linkurile!
Felicitari!
Poate ne ajuta un moderator sa le mutam!

Aaa, am mai scris eu doua retete cu varza rosi si sfecla cu hrean, daca poti sa le adaugi si pe astea! Pupici multi!

Oana 13+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Monu, daca vrei, deschide capitolul doi si pune retetele pe prima pagina. Multumim frumos!!!

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Continuare la capitolul 2

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tmihad spune:


Buna ziua. M-am uitat pe la retete si am citit despre vinetele coapte la borcan. Se pot pastra foarte bine astfel:
1. Borcanele trebuie sa fie cu filet si sa se inchida bine, ca sa nu rasufle de loc. De aceea se umplu cu apa fierbinte, se inchid si se lasa cu gura in jos pana se raceste apa. Daca nu curg deloc sunt bune.
2.Se golesc de apa si se sterg ca sa fie uscate.
3. Vinetele coapte se curata si se scurg bine de zeama lor.
4.Apoi se pun vinetele scurse bine in borcan apasand ca sa nu ramana goluri de aer.
5.Se inchid borcanele si se pun in camara.
Se pastreaza foarte bine si sunt mult mai bune decat cele congelate.
Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tmihad spune:

Imi cer scuze. Ma grabeam si am uitat esentialul.
Dupa ce se inchid borcanele se infasoara in ziare si se fierb la bain-marie de doua ori cate o jumatate de ora. Dua prima fierbere se lasa sa se raceasca in oala in care au fiert si dupa racire se completeaza apa aca este nevoie si se mai fierb odata. Pe mine m-au tinut pana primavara de Paste.
Succes.

Mergi la inceput