Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana,

La fructe de sezon de exepmlu caisa o combini cu banana, si nu e riscul sa fac diaree sau pepene galben cu babana, piersica cu banana etc. Daca ii dai numai caisa sau piersica....ce se va intampla? Vezi tu!
Banana se poate combina cu orice fruct care este diuretic.
Da-i cirese atunci si visine ca sunt de sezon ...poate e mai bine.
Asta e parerea mea.
fiecare da la copil dupa cum stie si dupa cum il duce bibilica.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ola!Am revenit si eu printre voi ...dar vad ca s-a cam imputinat lumea pe forum!Nu stiu de ce? ca nu am citit nimik din urma dar imi pare nespus de rau!

Noi iar avem probleme: (ca si Bianca)rosul in git +tuse coincid cu aparitia primilor dinti si cu diaree(scaun ceva cam moale si cu un miros acrisor+mucozitati.)Am renuntat la antibiotic, mergind pe mina doctoritzei: daca febra nu cedeaza 3 zile il punem pe antibiotic!
A facut febra doar prima zi, acum doar mai tuseste putin .dar scaunul este la fel de naspa!
Diareea provocata de dinti trebuie tratata sau doar atentie la ce maninca?

Fetelor, ai vostri bb nu s-au saturat de supa???Simon al meu , nu mai are acelasi apetit ca la inceput,si cred ca ar trebui sa mai facem ceva permutari de meniu!
Mai ziceti si voi ce mai papa bb in afara de fructe si supa!

Va spusesem ca mi-au stricat caruciorul cei de la turkish airlines: au zis ca o sa-mi dea 50 $ despagubiri....acu o sa mai punem ceva si ma duc sa cumpar altul!

Noi suntem printre cei mai mici din grup si nu ne putem lauda decit cu silabele ba-ba, ba-ma,ehe!in funduletz stam doar sprijiniti de perne, in sckimb sarim in sus cind ne tine mama de bratze, intinde bratzele cind cineva cere sa-l ia in bratze, si inca doarme destul de bine in timpul zilei,cam 3 reprize de somn!
Va pupam!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare !

Nu am avut timp sa citesc din urma , am intrat sa va salut si sa-i raspund Andei in legatura cu fierul : mie doctorita mi-a spus sa il dau inainte de masa (si cand eram gravida si luam fier tot inainte de masa il luam), si asa ca-i dau seara dupa baita,masaj, creia o pauzali si toate cele , o pun pe spate si ii spun ca-i dau pic-pic si ea dechide gurita si ii picur direct in gurita si fierul si vigantolul. Asa facem noi.

Fug la Biencuta si dupa baita revin sa va citesc.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dordia, obisnuieste-te cu statul in picioare... e ceva complet nou, va exploata la maxim. si andrei canta in miez de noapte... statea in picioare in patut si vorbea pe limba lui

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Anda, pe prospect scrie ca fierul se da in timpul mesei sau dupa masa. Si eu stiam ca nu se combina cu laptele. Eu il dau dupa masa de fructe, cu lingurita ca-i place gustul si nu refuza niciodata.
Noki, ghici cine mai regurgiteaza? Nu des, dar o face. Concediu placut si Sararici fara bubici.
Felicia, eu nu cred ca scosul saltelei va fi solutia pentru Ilinca (LMA pt ieri). Argument: Elise se ridica punand palma deschisa pe plasa patutului. Nu se ridica in picioare, dar se ridica in genunchi iar cand isi da drumul... Imi vine sa rad ca fetele noastre au patut la fel, inclusiv de aceeasi culoare. La noi tati l-a achizitionat cand mami era in plin travaliu.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dordia, cine crezi ca patrula in patru labe si apoi se ridica in genunchi la 4 dimineata? Mandra mea, ca tati, venind tarziu de la serviciu, a lasat lumina aprinsa(avem reostat, era deschis pe minim si a zis el ca nu deranjeaza). Pana nu am luat-o langa noi nu a adormit

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata la pranz! Am inceput ceva bagaje, dar cand vad cum se umple de repede geanta, simt ca turbez! Multe toale, nene!!!!! Erau ditai bagajele la noi si cand plecam FARA plod, darmite acuma!

Cu fundul stam tot rau, o tin cat de mult pot, inclusiv afara in funda goala, prin casa la fel, am dare de violet si ceva unsuros pe parchet de la Violetul de gentiana si Neopreol. ii dau de dim si seara cu movatura aia naspa si in rest cu Neopreol si pudra, alternativ. Sa vedem ce iese. Pana acuma nu vad prea mari rezultate.

Buluci- imi pare rau sa aud ca si voi aveti probleme! Sanatate multa Simonicului!

Lavi- io nu mai ricep nimik: am vb si cu soacra-mea care e cam ipotriva medicamentelor si mi-a zis ca Neopreolul e ok, e untura de peste cu ceva antibiotic. Adica m-am uitat si io pe prospect si zau daca are cortizon. Scrie prednisolona???? asta nu pare a fi cortizon+ sulfat de neomicina - care e antibioticul - ulei d epeste si vaselina . Asta-i tot. Plus ca asa e. doctorul mi-a zis ca sa-i dau cu el, dar se vindeca mai greu. Oricum, solutia lui, super ok dar imposibil de realizat dupa parerea mea, era ca fara pampersi pana trece si 2 zile dupa. Sorry, nu am musama de 1.40 x 90 cm si nu-mi pot permite sa ud tot patul + salteaua, asa ca...asta e, se va vindeca cand va vrea el - fundul si bunul Dumnezeu. Aaa..am uitat Wundshutzcreme e crema penru rani. Asta inseamna. Si noi avem de la Penaten si babylove, ambele direct din germ, au oxid de zinc, pe ele le foloseam ianinte, la chestiile mai putin grave, dar parca acuma vroiam ceva mai medicamentos, ca prea seamana rau cu o arsura...nici nu stiu ce sa mai fac si cu ce sa mai dau...

Monet- mai ce frumos ai descris...imi si imaginam scena cu adormitul si canteceleul, desprinsa dintr-o carticica cu ingerasi!de incurajari!

Mami de Elise- ce scumpa e micutza in poza aia!

Bianca-

Fug la bagaje..Parca plec pe vreo luna si cand colo, 4 yile amarate...

PS + Lavi, ai carat si caditza dupa voi??????????????

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

LAVI+SILVIA- iertare!!!! Sunt idioata!!! Am citita acuma prospectul - ianinte citisem doar ambalajul!!Asa este, face parte NEOPREOLUL din grupa de crticosteroizi!!!
Off, si mai zice ca nu-i voie la copiii sub 2 ani. Si in nici un caz peste 8 zile. Doamne, ce tembela sunt! Prima oara ii dau si apoi citesc insructiunile. Dar pe de alta parte, daca dr a zis ca-i ok, il cred. Dar ai dreptate, o sa limitez la maximum. Si io care i-am dat deja de 2 ori pana la ora asta!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salutare!

Care sunt efectele cortizonului?Eu l-am folosit la sfatul medicului pentru pete pe spate o data pe zi timp de 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noki, si mie mi-a zis dr. ca e ok.
La spital folosesc pentru tot felul de chestii la bebelasi.
si eu l-am dat pe fata, pentru ca a facut o pata rosie. El are tenul foarte alb si e predispus la tot felul. E blond si mai sensibil. i-a trecut imediat.
Asa ca nu e foc ca l-ai uns. Daca medicul spune e ok.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput