al cui e copilul?
Raspunsuri - Pagina 15
giulia71 spune:
Mie Siriana asta imi "miroase" a troll sau scenarista de tele-novele, pe bune!
Sa auzim de bine ;)
danutza_c spune:
Giulia, nu imi vine sa cred. Imi e greu sa imi imaginez ca cineva lanseaza un subiect asa de aprins doar de dragul de a vedea raspunsurile celorlati.
Daca ar fi asa atunci intram putin in patologie...
KSorana spune:
E mai bine sa se inchida subiectul ca tot sau dat sfaturi si nici un semn de-al sireni ca le-a luat in calcul.![]()
hannen spune:
Scuza ca nu gasesti sobektul nu tzine mey.
Ati uitat ca fiecare membru primeste mail in care i se comunica daca subiectul i-a fost mutat,unde ,cind si de ce?![]()
![]()
Chiar si link catre el.Nu-i asa?
Cataghe,Aprilie,Andoix,Nadia
bine le ziceti!
Androix spune:
Danutza, nu pot sa zic ca m-am lovit de probleme de infertilitate. Am ramas insarcinata in 9 luni, dar in acest timp mi-am facut prietene de nadejde aici pe forum, fete cu probleme de acest fel si stiu macar de la ele cum e sa te chinui.
Dupa mine schimbarea radicala ar fi doar ca in cazul scenariului meu ea nu ar creste copilul, sau de-ar fi sa-l creasca ar sti ca nu e al ei, deci sotul a inselat-o. Sau poate i-ar servi o minciuna prin omisiune
si i-ar zice ca l-a cumparat de la o minora in nevoie. Dar in rest eu cred ca ar suferi cam tot atat cat ar suferi el in situatia reala.
Si mai am o intrebare: la amant s-a gandit cineva? Lui sa-i zica sau nu adevarul? Poate vrea si omul ala sa stie ca are un copil (daca e al lui), poate vrea sa fie parte din viata copilului, sa-l plimbe, sa-l duca la circ, sa-i dea o inghetata, chiar daca ea nu vrea sa-si paraseasca sotul. Deci?
Eu fac scenarii aici dar vad ca nu raspundeti la provocari
si pentru ca initiatoarea nu mai da nici un semn inclin sa cred ca subiectul asta e o mare gogorita, dar e interesant de tocat...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Karina spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Fetele cu trenul si adulterul... nu stiu cum te loveste adulteru', da stiu ca pe mine afirmatia de mai sus m-a cam lovit "ca trenu'"...
Karina, o intrebare: Sa presupunem ca esti casatorita de 10 ani; intr-o zi afli ca sotul tau are un copil de vreo 5 anisori pe undeva, cu o alta femeie... ai considera-o tot "Omisiune", ai zambi, "Eh! A uitat, saracu'..." si ti-ai vedea in continuare de viata, ca si cum sotul a uitat sa cumpere paine in drum spre casa??? Sau s-ar schimba lucrurile???
Nadia, era o gluma, ca ala era sensul fetei zimbitoare... Subiectul nu presupune sa facem scenarii si para scenarii, ce-ar fi daca si cu parca...
Nu stiu, dar cred ca unele din voi aveti un fix: toata lumea sa raspunda ca voi, daca nu, va calcam in picioare. Asta este sfatul meu, bun, rau, fata l-a cerut, eu l-am dat, e raspunsul meu. Ce as face eu in situatia ei: simplu, eu nu mi-as insela sotul, dar sa mai fac si un copil. Dar asta e raspunsul meu de acuma, nu stiu daca as fi in situatia ei n-as face ca ea. Eu nu arunc cu pietre, ca sa-mi feresc capul de ricoseu.
Daca ACUM sotul ar avea un copil de 5 anisor pe undeva , sincer, as zice sa fie sanatos. Inseamna ca ma iubeste totusi, daca a ramas cu mine, ca noi acum 5 ani ne chinuiam de zor sa facem un bb. La vremea respectiva ma gindeam la aceasta varianta si ma si vedeam furind kupilu'. Acum, conteaza si faptul ca-l am pe Bogdan... DAR astea sint doar speculatii ! Omul nu stie exact cum reactioneaza decit cind e pus exact in acea situatie. Poti sa te dai cu pumnul in piept pina numai poti, ca realitatea s-ar putea sa te darime.
Si daca sotul Sirianei ar veni pe net sa ceara sfatul, dupa ce ar fi aflat toata povestea, l-as sfatui sa fuga cit vede cu ochii, ca nevasta e egoista si nu cred ca va fi fericit cu ea. Dar astea sint SFATURI ale unui simplu membru al DC.
Karina spune:
quote:
Originally posted by Androix
Si mai am o intrebare: la amant s-a gandit cineva? Lui sa-i zica sau nu adevarul? Poate vrea si omul ala sa stie ca are un copil (daca e al lui), poate vrea sa fie parte din viata copilului, sa-l plimbe, sa-l duca la circ, sa-i dea o inghetata, chiar daca ea nu vrea sa-si paraseasca sotul. Deci?
Eu fac scenarii aici dar vad ca nu raspundeti la provocarisi pentru ca initiatoarea nu mai da nici un semn inclin sa cred ca subiectul asta e o mare gogorita, dar e interesant de tocat...

Andreea, esti mortala !
Hai sa-ti raspun io, asa cum vad situatiunea: amantul, daca vrea, stie ca acel kupil poate fi al lui. Daca se face nestiutor inseamna ca nu prea are chef de urmasi.
, dar fara obligatii. Daca vrea kupilu', atunci se rezolva dilema Sirianei, ca va face tot posibilul sa afle al cui e kupilu' si daca e al lui sa-si intre in drepturi... DAR, asa cum a stat el bine merci 5 ani, nu cred ca asta este dorinta lui...Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
Imnul lui Irinel
Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust
diadaniela spune:
las' ca amantul se insoara si isi face altul.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Chuny spune:
Karina, eu zic e mai usor ca femeie sa ierti / uiti etc o asemenea isprava ( un copil facut cu alta) pt simplul motiv ca sotzul nu te poate pacali sa cresti copilul facut cu amanta crezand ca el al tau. Deci asta e cu totul alta poveste !
Sibylle
saptamāna 29
Pozele mele Poze noi
Karina spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Karina, eu zic e mai usor ca femeie sa ierti / uiti etc o asemenea isprava ( un copil facut cu alta) pt simplul motiv ca sotzul nu te poate pacali sa cresti copilul facut cu amanta crezand ca el al tau. Deci asta e cu totul alta poveste !
Asa e Sibylle, fiecare caz e diferit. Ca pt. femeie e mai usor, eu n-as zice, depinde de fiecare in parte, cit poa' sa "duca".
Eu raspundeam Nadinei, care ma chestiona in acest sens si m-am referit strict la persoana mea.