al cui e copilul?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Pai nu, nu cred - probabil nu crede nimeni - ca adulterul "te loveste" din senin. Dar exista probabil cauze si pt. el - nu scuze, ci cauze.
Nimeni nu cred ca isi complica viata inutil, daca nu are un oarece motiv sa o faca.
A complica inseamna a nu urma cursul firesc al lucrurilor: sa stai cu barbatul pe care il iubesti, cind nu-l mai iubesti divortezi si stai cu urmatorul pe care il iubesti.
Daca ar fi asa de simplu probabil asta ar face toata lumea.
Sa fii dual nu numai ca nu e frumos, dar presupune niste riscuri, pe care nu ti le asumi daca n-ai de ce.

Nu te-am acuzat deloc ca ruinezi subiectul...ma gindeam ca asta e o discutie mai ampla care ar putea foarte bine sa fie purtata separat, ca nu i se aplica neaparat Sirianei.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by Karina
...Sint impotriva adulterului si a minciunii in general, dar in cazul asta nu cred ca daca nu-i spune sotului ca nu e copilul lui e o minciuna, ci mai degraba o omisiune ...

Fetele cu trenul si adulterul... nu stiu cum te loveste adulteru', da stiu ca pe mine afirmatia de mai sus m-a cam lovit "ca trenu'"...
Karina, o intrebare: Sa presupunem ca esti casatorita de 10 ani; intr-o zi afli ca sotul tau are un copil de vreo 5 anisori pe undeva, cu o alta femeie... ai considera-o tot "Omisiune", ai zambi, "Eh! A uitat, saracu'..." si ti-ai vedea in continuare de viata, ca si cum sotul a uitat sa cumpere paine in drum spre casa??? Sau s-ar schimba lucrurile???

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aprilie11 spune:

Felicitari, Dora!
Felicitari pentru modul cum gindesti si iti exprimi ideile, pentru profunzimea sufletului tau.Imi imaginez ca esti o mama si o sotie deosebita.

Legat de subiectul in discutie, ieri la biserica, un preot deosebit a vorbit in predica de sfirsit despre minciuna spunind ca biserica ortodoxa nu este de acord cu aceasta (ceea ce stim cu totii), insa sint si citeva exceptii.Deci minciuna este admisa in situatii de razboi, in situatia cind numai asa poate fi salvata o tara sau...cind ajuta la salvarea familiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

quote:
Originally posted by aprilie11

Legat de subiectul in discutie, ieri la biserica, un preot deosebit a vorbit in predica de sfirsit despre minciuna spunind ca biserica ortodoxa nu este de acord cu aceasta (ceea ce stim cu totii), insa sint si citeva exceptii.Deci minciuna este admisa in situatii de razboi, in situatia cind numai asa poate fi salvata o tara sau...cind ajuta la salvarea familiei.

Wow, ce penibil ! Eu zic sa nu mai mergeti la biserica, va invata ashtia numai prostii !

Sibylle saptamāna 29
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Poate nu a mai gasit subiectul daca a fost mutat de la "asteptand un ingeras". Eu acolo am vazut postarea si apoi a disparut, am cautat azi 2 ore sa-l gasesc ,deoarece cautarea nu functioneaza intre 10 -16.

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Asa e, Crengu are dreptate: eu am vazut intimplator subiectul aici, dupa ce initial l-am vazut la asteptind un ingeras si stiu fete care l-au cautat si nu l-au mai putut gasi dupa ce a fost mutat. Singura solutie sa il gaseasca ar fi sa de clik pe numele ei si asta o sa-i arate lista de subiecte unde a fost activa in ultima perioada, doar asa poate sa mai gaseasca subiectul cred.

Eu sper ca acesta e motivul pentru care nu a mai scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by cataghe

quote:

_
"Nu poti face nimic ca sa ai stil. Pentru ca stilul nu il ai, ci il esti."
(Mircea Cartarescu)

Facind o acolada sau paranteza rotunda sau patrata sau ceva asemanator, de forma sau nu...

Nu poti face nimic sa ai (sa detii si sa controlezi) adevarul. Pentru ca adevarul nu este, ci il esti.
Si asta nu se aplica in alta patratica, alta decit aceea in care functionezi.
De aia, fiecare respira ce alege sa respire, orice le-ar spune altii ca este aerul. Sau unde se gaseste el. Sau ce contine.
Aerul din patratica mea NU este la fel cu al altcuiva.
Sorry, da' chiar asa e...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mey, da n-ati raspuns la dilema mea: daca problema de infertilitate era la ea?
Si mai am o dilema: cine e Dora?
Dati um pemeu la Siriana, desi daca e membru mai veki ma indoiesc ca nu s-a prins ca i-a fost mutat subiectul. Eventual daca vroia intreba un moderator acolo la aspirante.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Androix, Dora e Patri, vezi pe pagina 9.

Cit despre cealalta intrebare a ta daca infertilitatea era la ea: problema se schimba in mod radical. Sper ca tu nu te-ai lovit de aceasta problema si nici nu doresc la nimeni, dar ceea ce ii poate trece unei femei disperate prin cap in aceasta situatie e greu de imaginat. Oricit de echilibrata si educata si cu capu' pe umeri ar fi! Crede-ma ca stiu ce spun! Asta nu inseamna desigur ca si trebuie puse in practica toate aceste idei, in nici un caz.

Acuma zarurile sunt aruncate: ea a ramas insarcinata. Ar fi minunat sa stim ce decizii e bine sa luam in viata, ca sa ne fie bine si sa FIE bine, in toate momentele de cumpana din viata. Asta tine de liberul nostru arbitru, sa rezolvam problemele de viata (care de fapt sunt lectiile de viata prin care trebie sa trecem). Ceea ce stiu eu este ca cel mai mare pacat este sa ucizi iubirea (l-ati citit pe Lazarev?).
Ce inseamna asta in cazul Sirianei nu stiu, numai ea poate sa stie acest lucru: care din cei doi barbati o iubesc cu adevarat?

Mergi la inceput