Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

ALIONA SA AI O SARCINA FARA PROBLEME, UN SANATOS, FRUMOS DE CARE SA VA BUCURATI TOATA VIATA. TARE ASTEPTAM SI NOI SA FIM IN SITUATIA TA. TE SI SA NE TII LA CURENT CUM EVOLUEAZA SARCINA.
CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alionushca mea draga si scumpa nu sti cat de fericita si muta de uimire am ramas cand am citit mesajul tau!
sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
FELICITARI!!!!!!
pe burtik!

inca o data se confirma ca bebe vine atunci cand ne asteptam mai putin, atunci cand vrea DD

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

ALIONA....felicitari di tot sufletul stiu ce inseamna bucuria ta de a vedea cele 2 liniute in doar 30 sec ca si eu am trait-o saptamna trecuta.....te asteptam sa ni te alaturi la mamici de martie -a prilie 2007.
Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios

Karra 5+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Vas, sper ca in curand sa scapi de intrebarea asta stressanta pe care o cunoastem/auzim cu toatele... Poate ne aduci si tu o veste despre un bebitz, ca uite, in ultima vreme au inceput fetele "productia" . Oricum, pana atunci ai link-ul postat de bubuleana, te poti inspira de acolo. Oricum, eu iti doresc sa nu mai ai nevoie sa dai raspunsuri la intrebarea asta

Kriss , ce s-a intamplat la munte de ai revenit asa deprimata ?

Lori, te inteleg perfect, stiu cum e sa ti se "scurga ochii" dupa toti copiii de pe strada. Imi vine uneori sa strig in gura mare: "Vreau si eu un bebe !!!"...
Si mie mi-e greu sa ma mai duc pe la finutzul meu care are 1 an, ca il vad asa mic si nu stiu, e ceva in sufletul meu care sangereaza si nu ma lasa sa ma bucur de el asa cum ar trebui... Inainte ma duceam si-l vedeam mai des si-mi era mare drag sa ma joc cu el, sa-l iau in brate, acu' am o retinere... Imi fac si procese de constiinta ca nu sunt o nasa buna, oare ce se intampla cu mine ? Nu-mi place deloc. Trag speranta ca in momentul in care voi fi si eu din nou o sa-mi revin. Sigur o sa-mi revin !

Va pup pe toate optimistele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aliona fericito, felicitari! Sa ai un bebe perfect, sa fie sanatos si sa va faca super fericiti!!! Aaaa si, mai intai, sa ai o sarcina usoara, pana la termen si o nastere la fel de usoara

Yannia si eu ma gandesc ca e sarcina. Fa un test si zi-ne si noua ce-i si cum! Tinem pumnii stransi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ALIONUSHCA FELICITARI !! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!! In sfarsit o veste buna, avem nevoie de asa ceva mai des. Cine urmeaza???

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Salutare.
Fetelor daca merg sa fac prolactina in z18 are ceva? Tinand cont ca luna asta am avut Cm din z33 cred ca atunci este si perioada de ovulatie. Voi ce ziceti. Va si sa aveti o zi minunata.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

ALIONUSHCA FELICITARI!ASTA INTR-ADEVAR VETSE BUNA!SA AI PARTE DE CELE MAI FRUMOASE CLIPE IN ACEASTA PERIOADA SI UN BB SANATOS!SA SE IA SI LA NOI MAI REPEDE!
TABITHA LUMEEEEEEEEEEEEEEEE NOOOOUUUAAAAAAAAAAAAA!CE MAI FACI?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

ALIONUSCA, felicitari din toata inima! Uite-asa ne mentinem noi optimismul, ne hranim cu sperante din vestile bune pe care le primin, vazand minuni care se intampla celor dragi, cunoscuti sau necunoscuti!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

multumesc mult pentru recomandarea topicului , DA acolo ma incadrez si eu.
LUY mersi mult de sfat.
BUBu si tie la fel.

iar tie ALIONA ce sa mai zis [red][size=4MULTE FELICITARI , MULTE MULTE,[/[/size=6][/size=4]red] , si vreau sa-ti spun ca am vazut ca esti Jurist , ca mine de altfel poate se molipseste pe linie de meserii. cel putin sper.

Dar testul tot mi-e frica sa-l fac. ma gandesc ca mai bine astept , si ma bucur in sufletul meu in fiecare zi cand am tot aceleasi simptome.

da da da

Mergi la inceput