Aspirante optimiste >20 ani (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alionushca, FELICITARI!!!!!!
Ma bucur mult pt tine. Si ce daca nu ai simptome, nu e mai usor asa? Na, ca acu i-ai dat in nas vecinei tale bagarete...

Nushulica, Luy, bubuleana, ayna, sunteti grozave. M-am mai linistit un pic... o sa treaca greu tare timpul pana vineri, asta e. Eu una speram sa avem un bebe mai curand, ar fi fost o luminita in viata mea posaca, si-asa ma uit ca nesatula la bebeii de pe strada si pe fin`miu nu mai indraznesc sa-l iau in brate ca mi-e sa nu sperii pe cineva. Noroc de Alionushca - imi mai ridica moralul.

Hai fetelor, cine urmeaza pe listutza cu?

Ale, vreau si eu pe listuta aspirantelor ca se vede treaba ca voi sta muuuuult pe aici. Mersic

nasica de moflea
Pozici
vacanta
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Aliona ce fericire , ma bucur nespus pentru tine. Sa ai o sarcina usoara iti doresc si un copil sanatos si vesel.

Cu mult drag

Miramar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ce veste minunata, Aliona !
FELICITARI !!!
Na, ca tot intrebam de tine zilele trecute ... Uite, ai disparut cateva zile si vii la noi cu vesti de-astea ! Bravo !
Sa fii sanatoasa, sa ai grija de tine si de samburel si peste 9 luni sa ne trimiti poze cu tine si cu BB , iar pe fundal sa se vada soparlele voastre cum se uita mirate la el, "oare ce-o tine in brate stapana noastra?"
Mi-a inseninat ziua vestea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salutare
Lorinao> fii tare scumpa mea, sunt sigura ca vei avea copilasul tau intr-o zi. Nu dispera, suntem langa tine.
Am fost plecata 3 zile pe la Brasov, Sinaia si Bucuresti, am revenit de 2 zile. Cand am plecat eram destul de entuziasmata, insa m-am intors tare intoarsa..mai mult ca sigur dorinta mea de a ramane insarcinata va ramane deocamdata in stand by..asta e..
Aliona> ma bucur foarte tare de vestea data! Te felicit si iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebelus sanatos si frumos!

va pup

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Yannia: din cate stiu, mersul des la baie ar putea fi semn de sarcina iar firisorul de sange ar putea fi de la implantare. Sa dea DD sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bine ai venit printre noi, Yannia si sa fie intr-un ceas bun ! Uite, ai postat mesajul la aceeasi ora la care Aliona ne anunta vestea cea mare Poate ca de fapt si tu ne dai aceeasi veste, doar ca pe cai mai ocolite
Din cate stiu eu, este posibil ca firicelul acela de sange sa se datoreze nidatiei. Iar mersul des la baie... si acesta e un semn de sarcina... Asadar... fii optimista si incearca un test de sarcina peste o saptamana. Da Doamne sa fie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aliona felicitari si sarcina usoara iti doresc!!!

kriss de ce zici ca ramane in stand by ideea de bb??...ce ai patit??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ALIONA !
OAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUU!FELICITARI.SARCINA USOARA SI BB SANATOS!

BRAVO,AI REUSIT!spune.ne neaparat reteta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Multumesc mult, fetelor! Sper sa fie si mai ales, sa fie sanatos! Inca nu-mi pot face test de sarcina si mi-e frica sa merg la medic acuzand mictiunile dese, de teama sa nu suspecteze vreo cistita,sa-mi dea tratament cu antibiotice si de aici dezastrul. Am motive sa fiu optimista, sa cred ca mersul des la baie ar putea fi datorat sarcinii, mai ales ca nu am usturimi sau dureri. Sper sa am vesti bune cat de curand. Va doresc sa aveti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Alionusha mea!!! FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!
ESTI GROZAVA!!! ITI DORESC MULTA SANATATE SI TIE SI LU' BEBITZA, SA FITI FERICITI CU TOTII, MAMA, TATA, BEBE, SOPARLE, SI ORICE ALTE CREATURI VRETI VOI SA MAI AVETI IN CASA!!!

MULTI PUPICI DULCI!![

bubuleana

Mergi la inceput