Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adita, sunt f. scumpi, ai o gasca pe cinste! Poze cu burtica nu pui? Se vede?

Crinuta, am fost doar intr-o vacanta in Turcia, nu am vazut decat statiunea Kushadasi. In alta parte nu am avut ocazia, dar sotul mi-a promis cel putin doua iesiri pe an de acum incolo.

Vlad a invatat sa bea cu paiul si ii place la nebunie. Azi i-am luat si laptic Fulga cu fructe la cutie mica si a baut-o, i-a placut. Azi a fost f. marait si plangacios, iar totul a culminat cu un mega cucui in frunte ....ma dispera cu lovitul la fata si la cap. Ieri s-a lovit la buza, alalteri in dulap, s-a zgariat, taietura de la arcada....o iau razna!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Of, te cred.
Rayan a cazut azi de cateva ori, orid e pe scaun ( sta in picioare pe scaun, pe canapea) ori de pe pat.
Il atrag numai lucrurile periculoase. Ma dispera.

Am vazut cucuiul. Ii va trece in cateva zile. Si noi am avut cateva in frunte...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

LA MULTI ANI KITA!..sa fii sanatoasa si fericita!, fuguta si eu sa nu intram in 28.07.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Noi astazi 28.07.06, pe la 4 dimineata vom pleca cateva zile in concediu cu un cuplu din Chisinau. Plecam de dimineata catre Mamaia, ca sa prindem cateva ore permise de plaja si apoi ne vom indrepta catre Tulcea..Delta..acasica la mine. Vom merge in diferite zone din Delta.

Bianca mea scumpa e cam bolnavioara, dar toate au cam fost programate: concediu comun cu prietenii, sosirea lor de la Chisinau.. Avem "viroza de vara: cu muci multi, lacrimioare la ochisori, usor rosu in gat...tuse. Suntem deja in a -4-a zi..si ne indreptam spre bine, desi astazi i-am schimbat picaturile de nas, olytn.., ceva de genul asta. Deja dupa 2 utilizari, suntem din ce in ce mai bine.

Revin pe 2 sau 3 aug..nu stam mult, pt ca serviciul nu ne permite...A 2-a repriza o vom lua (luram in acelasi loc) in jur de 15 aug, perioada in care vom merge la mare, Eforie Nord.

Bubu, imi pare rau pt megacucuiul lui Vladut! Sanatate multa!

la toti! Revin cu poze, impresi, ...desi mai sunt datoare cu cateva poze.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris, sa stii ca lui Rayan i-a trecut asa zisa viroza la mare.
Bine, a avut febra din Saudi, cam 2 zile, iar cand am ajuns la mare nu mai avea nimic.

Concediu placut.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Crinuta si Kita -LA MULTI ANI!

AM citi un pic in urma!
Crinuta asa e..E greu pentru amndoi! E greu..Orice am zice e greu..Si e cu atat mai greu ca cat stai acolo! Daca v-ati muta undeva in Europa sau in alta parte ar fi ceva mai simplu ..Influentele de zi cu zi ar fi mai putin puternice!

Eu cred ca decizia pe care trebuie sa o iei in legatura cu tine este mai usoara decat sfatul pe care va trebui sa il dai copiilor cand vor trebui sa alega sau sa fie educati intr-o directie sau alta!

Stii...decizia ta va trebui sa ii ajute pe copii..Mie acolo mi se pare ca va fi cel mai greu...Si asta depinde tot de influenta locului in care cresc!

Sper sa iti dea Dumenzeu puterea sa depasesti si sa accepti cate ceva de dragul iubirii care in orice religie include deopotriva partenerul si copilul!

AM scris azi un mesaj ditai ditai si mi s-a oprit calculatorul la pranz!

Eu trag din greu cu caldura! Alerg in disperare dupa tot ce mai trebuie pentru bagajul de spital!Si mai am o groaza de facut!

Nu am pregatit hainele pentru Ilinca si nici pe tati nu ma pot baza ..El are extrem de multa bunavointa, da ma trezesc cu chestii inutile! !

Am cumpart acum pempers 2 !Doamne ce mici mi s-au parut!!!!!Sambata cand m-oi apuca de clatit rufele ei sa vedeti cum o sa fie!Sper sa ajung sa va pun poze !Pe luni marti sau miercuri asteptam marea intalnire!Astea dupa calculele lui tati care nu a dat gres nici la Tudor!

MA duc al nani ca sunt depasita de ora!

Bubu mama !Vacanta Ai un tati deosebit!

A! NU va-m intrebat! Ai vostri copii nu sunt innebuniti dupa recalam la PEugeot 207?Cel cu gargaritele! De pe unde ar fi tasneste inauntru si danseaza!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Bestuza, ai dreptate.
Nici unul dintre noi nu vrea sa stam acolo, dar piata ( ce nasol suna) e foarte buna in domeniul lui. Tara fiind mare, la fel si nr spitalelor, au o oferta generoasa.
El este de acord sa mergem in Europa, Canada, Usa, oriunde, deci este deschis la asa ceva.
Nu degeaba mi-a spus cat stau aici sa aplic pentru Canada.
Intr-adevar, locuind acolo influentele sunt mari, desi din ce il cunosc eu, indiferent unde ar locui nimic nu i-ar clinti convingerile, si sincer nici macar nu am incercat sa o fac, pentru ca eu ii respect religia, cultura si in special respect deal-ul nostru de la inceput.
Asa cum si el nu s-a amestecat in nimic asa am procedat si eu.

Pana in momentul de fata nu am apucat sa discutam desppre acel mail, deoarece la telefon nu se poate purta o asemenea discutie, iar el acum e preocupat de job in primul rand.
Se poarta ca si cum n-ar fi trimis nici un mail, ca si cum eu as fi inteles gresit ( nu e cazul, mesajul e mai mult decat clar), dar..... de discutie tot nu scapa, deoarece pe mine m-a afectat mult prea mult si asta trebuie lamurita intr-un fel sau altul.
Nu am chef peste 1 an sa inceapa iar. Daca e pe asa mai bine tai radacina de acum, dar nu ma mai grabesc cu concluziile, deoarece nu e bine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, mai avem ...
Kita, LMA.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna!
Bubu,o sa treaca cucuiul si raisa a facut 2 a cazut pe scari la tara...acum i-ti urez sa treaca cat mai repede.Sa stii ca am vazut si eu gradina aceea...ce mi-as dori si eu....Si bineinteles vacanta placuta,ca merita sa fiti singuri...si la cat mai multi ani impreuna fericiti!
BESTUTZA,nastere usoara si o fetita sanatoasa.
Kris ,vacanta placuta!O sa i treca racela.
Apropo de plecat bolnavi,Raisa are o diaree de 3 zile groaznica,nici ca am chitit de la ce, si plecam si noi diseara la mare...asta e.Planurile erau de cateva luni,ne vom descurca noi cu regumul acolo.Cu ocazia asta am scapat tentatiei de a-i da sa guste din toate,ca nu are voie nimic.
Tot referitor la asta,stiu ca mai multe fete au avut probleme cu enteroviroze,la noi s-a reglat cat de cat scaunul,dar e nedigerat,acid si are mucus si uenori sange.Am inteles ca s-ar fi lezat mucoasa intestinala,aveti idee ce sa i dau pt asta?Eu ii dau regim,biotics,debridat si enterol.Dar nici unul nu sunt pt refecerea mucoasei sunt pt diaree....si la ea nu mai sunt f moi scaunele,in chimb f multe si numai mucus...poate ma ajuta cineva.
in rest,sunt in pregatiri,mai avem da facut si cumparaturi dar abia astept sa plec,parca anul acesta mai mult ca niciodata!

Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

La multi ani,Kita!

Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput