Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
PatriciaArdeleanu spune:
Kita, La multi ani!! sa fii sanatoasa si sa realizezi tot ce ti-ai propus!!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Rayan nu mai vrea pampers, cel putin in casa. Si-l da jos imediat. Nu stiu ce sa fac. Sa ii cumpar chiloti normali si sa incep operatiunea olita?
De la mare am vazut ca daca face pipi si se uda incepe sa planga imediat. Nu ii place deloc senzatia. Poate ar trebui sa procedez asa si sa scapam de pampers in cateva luni, desi... e cam greu...
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Revin; refuza si chilotii. Am incercat cu slipul de la mare, plange si nu ma lasa sa ii pun nimic.
Acum e in pat pe punctul sa adoarma. Ce fac daca face pipi in pat?
Crinuta si Rayan
sirimie spune:
kita La Multi Ani! Sa sarbatoriti neaparat deseara, dupa ce se mai racoreste!
Bubu am fost la Barcelona si e nemaipomenit! Foarte bine ca mergeti, distractie placuta!
Crinuta eu ii pun lui Vladut body fara mineci, ca sa nu-si poata da jos pampersul. Sint sigura ca tu si sotul tau va veti rezolva neintelegerile. Mult succes la jobul lui!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
bubu05 spune:
Fetelor, si eu abia astept sa mergem, am auzit ca e un oras f. frumos. Sotul a mai fost si i-a placut cel mai mult dintre toate orasele europene vizitate. Mie mi-e cam teama cu avionul, am mai mers, dar voi incerca sa nu ma gandesc prea mult la asta.
Crinuta, pai incearca sa-l pui la olita, iar daca nu vrea nici cand doarme pampersul pune-i paturica din aia impermeabila tip pampers, de la farmacie. Oricum e cald, nu cred ca pateste nimic.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
I-am pus pampersul cand dormea. Transpira groaznic. Of, la anul punem Ac ca nu se mai poate fara.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Bubu, tu prin ce tari ai mai fost si care ti-au placut?
Mama ce imi place subiectul asta. Sunt innebunita sa vad cat mai multe tari.
Crinuta si Rayan
adita spune:
am mai pus cateva poze in album aici
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
lbelciug spune:
Adita, am vazut pozele! Tare frumoasa echipa ta de piticutzi! Sa-ti traiasca!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate
crinuta spune:
Hahaha, ce simpatici sunt cum mananca porumb. La fel mananca si Rayan si ii place tare mult.
Crinuta si Rayan