Prietene vs. bebe

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by michelle7

si locuiesc in copia infidela a taj mahalului.

sper ca nu sunteti satanisti . taj mahalul e frumos dar e mormant !

Michelle

fir-ar, ne-ai ghicitinsa nu cred ca poti intelege thrill-ul care ne anima in fiecare seara,...si sunetele, mirosul....

hihi, da' vezi ca am zis clar ca e copia infidela..de ce nu-mi iasti atenta?

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

deci in mod oficial, cu sau fara prietene, ma retrag la depou ca am cam luat-o pe araturarevin luni, dupa un weekend mirobolant la socrii, sa vedem care cine mai e prieten, mamic, fericit sau ..satanist

nuapte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ioi .ce norocoasa esti. si mie mi-au venit socrii pt un weekend de 3 luni

Michelle

Mergi la inceput

quote:

ioi .ce norocoasa esti. si mie mi-au venit socrii pt un weekend de 3 luni

Michelle

merci, acu' chiar ca o sa visez frumos...
3 luni....auuuuuuuuuuuu, viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

auuuuuuuuuuuu, viata MEA

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
asta e din categoria "cel mai bun anticonceptional - de ce nu a devenit Elise mamica in adolescenta"

pai eram mamica in adolescentza...mamica lu' sora-mea... spre disperarea mea care incercam sa conving toate femeile de prin parc k nu-i odrasla proprie.... cim deskidea gura ma striga "maaaaaama" de nu ma mai credea nimeni!!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:
asta e din categoria "cel mai bun anticonceptional - de ce nu a devenit Elise mamica in adolescenta"

pai eram mamica in adolescentza...mamica lu' sora-mea... spre disperarea mea care incercam sa conving toate femeile de prin parc k nu-i odrasla proprie.... cim deskidea gura ma striga "maaaaaama" de nu ma mai credea nimeni!!!

Elise

Elise, SUPEEEEEEEERRRRRRRR !!!!! !!!!!!!
Ai fost mortala...
Noe, cred ca deja dam aici in discutie in altceva, gen "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie..."
Pai e clar ca fetele care au raspuns pe aici fac parte din doua categorii diferite: 1. cele care considera ca poti fi implinit la 22-23-24 de ani cu familie, copil si tot restul din asta fac si eu parte, ca la 24 si o luna l-am avut pe Adi)si
2. cele care considera ca pana la 28-30 de ani nu e "recomandat" sa ai copii (ca iti "alterezi" pofta de baruri, betii si altele, specifice varstelor 22-28 de ani)
Eu zic ca ambele categorii au dreptate in felul lor, si n-are rost sa incepem o polemica pe tema data.
Ce ziceti ? 'Is eu mai "pacifista" de fel ?[lol]

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Annablue, ai dreptate...
oricum, eu nu vroiam sa starnesc vreo polemica, ci ma intrebam daca intr-adevar se poate intampla sa iti 'pierzi' prietenele dupa ce ai bebe sau am fost eu mai cu 'motz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Noe, prieteniile adevarate nu se limiteaza doar la interese comune.
Intr-adevar, iti alegi ca prieteni persoanele cu care te poti relationa si ai ceva in comun, insa intr-o prietenie adevarata investesti mult prea mult ca sa se termine o data cu "schimbarea razei de actiune".
De aceea raman la parerea mea: prieteniile adevarate dureaza si rezista indiferent de circumstante si atunci cand exista implicare din ambele parti. Daca nu e asa, aia n-a fost prietenie sincera si dezinteresata, chiar daca e greu sa acceptam.
Spun toate astea din experienta, am avut si "prietene" dar am si prietene adevarate, chiar si necasatorite si fara copii. Unele nici nu sunt in tara de ani buni, dar asta nu ne impiedica sa comunicam si sa ne simtim apropiate in ciuda distantei.
Chiar daca nu avem aceleasi "interese", pentru ca suntem prietene ne intereseaza ce face cealalta, mi ales ca intotdeauna avem ceva de invatat de la alte persoane.

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Noe, prieteniile adevarate nu se limiteaza doar la interese comune.
Intr-adevar, iti alegi ca prieteni persoanele cu care te poti relationa si ai ceva in comun, insa intr-o prietenie adevarata investesti mult prea mult ca sa se termine o data cu "schimbarea razei de actiune".
De aceea raman la parerea mea: prieteniile adevarate dureaza si rezista indiferent de circumstante si atunci cand exista implicare din ambele parti. Daca nu e asa, aia n-a fost prietenie sincera si dezinteresata, chiar daca e greu sa acceptam.
Spun toate astea din experienta, am avut si "prietene" dar am si prietene adevarate, chiar si necasatorite si fara copii. Unele nici nu sunt in tara de ani buni, dar asta nu ne impiedica sa comunicam si sa ne simtim apropiate in ciuda distantei.
Chiar daca nu avem aceleasi "interese", pentru ca suntem prietene ne intereseaza ce face cealalta, mi ales ca intotdeauna avem ceva de invatat de la alte persoane.

Fla (sotie si mamica fericita)

total de acord ! si eu cred exact alcelasi lucru !

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput