Copiluti de mai-iunie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
OlgaTarziu spune:
Monu inprimul rand felicitari pentru eco, si bebe si tot. Cred ca traiesti clipe superbe. Adca tanjesc si eu sa mai am sentimentul ca creez si dau viata. Dupa cate stiu eu se pun crude, ca ciupercile se "coc" foarte repede, in cel putin acelasi timp cat aluatul.
Olga
Si maine e o zi
Androix spune:
Monu, le feliezi si le pui pur si simplu asa crude peste pizza si o dai la cuptor, ca se fac ele...
Dau drumul la asta acum repede sa vezi si revin
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Androix spune:
Asaaaa
Monu,
iete tot cu tine am treaba...
zici ca l-ai vazut pe bb? Incepe sa-mi fie dor sa merg la eco.
Gusta, sper sa ai rezultate bune si sa te refaci repede. Te astept cu vesti bune, te pup pe tine si pe Marutu mic.
Mai fetelor, am reusit si eu azi sa-mi depun actele pentru preschimbarea permisului. Rasu-plansu nu alta. Loreen
, astept sa-mi confirmi ca si politistii sunt frati cu postasii si cu medicii.
Deci pe scurt cea mai amuzanta faza a fost ca dupa muuuuulte drumuri pe la romar medical (care tine de medicii aia infratiti mai sus, noroc dreq ca n-am avut treaba pe la posta, doar pe la CEC ceea ce nu e prea departe) ajung cu actele in dinti si cu Filipu in brate la ghiseu. Fi-miu era cu okelarii de soare pe nas (ca azi am fost in europa si i-am luat si e tare mandru de ei) si a facut senzatie la tantica aia de la ghiseu. Cand imi ia actele la puricat imi zice: stiti, va trebuie si o copie dupa certificatul de casatorie, ca sa dovediti ca v-ati schimbat numele.
Dar bai frate, buletinul ce pazeste??? Pentru ala am mai dus o data tot la pulitzia romana un teanc de acte care dovedeau si ce lapte am supt, de ce tre sa repet figura iar? Stiu, aveti dreptate dar nu pot sa vi le iau asa. Bun zic, si ce-mi trebuie? O copie simpla nelegalizata. Fara original? Fara. La o adica mi-o puteam face si singura intr-un fotoshop ceva
Si daca tot eram in timp, ca au program pana la 8 seara si m-am dus la 6:30 special sa gasesc mai liber, am dat o fuga pana acasa si mi-am luat copia si am fugit inapoi. Nu va zic ca pozele pe care le facusem eu acum 3 ani cand am mai avut o tentativa de preschimbare nu mai erau valabile si trebuiau facute altele pe loc ca la pasapoarte. Asa ca mi-am luat si smacurile cu mine ca aratam ca scapata de la sanatoriu si m-am vocseluit la semafor. Cred ca au ras si curcile de mine cand ma vedeau dar eu ca sa nu pierd timpul cu o mana pe schimbator cu una pe ruj...
Dimineata am fost in europa... bai frate deci sa te aventurezi zilele astea pe colentina la ora 9 dimineata este o adevarata proba de nervi si curaj, nu mai zic ca tre sa te tina serios rezervorul, si al tau si al masinii. De la d-na ghica pana in europa am facut o ora! Drum care altfel il fac in maxim 10 minute. Lucreaza aia nush ce dreq i-a gasit acum da se circula ingrozitor, si treaba se impute de pe la obor din ce am vazut, sau mai bine zis am auzit dintr-o masina alaturata in care doi cetateni in etate
un el si o ea, se certau si ea urla ca au facut o ora de la obor pana la fundeni.
Ma rog, sunt multumita ca am mai cumparat una alta, doua tricouri pentru mine, doua pentru socrella care s-a plans ca nu mai are ce imbraca (dar le-a meritat saraca, cat am lipsit a facut casa luna si mi-a intins si rufele) hainute si un set de lopatele pentru Filipu si m-am invartit de 1 milion si ceva si de doua ore pierdute cascand gura pe-acolo.
Plecasem de fapt dupa un patut pliant pentru luat dupa noi in conced dar m-am razgandit cand am vazut ditai cutia. Logan logan dar si portbagajul ala cate sa inghita? Si carut si patut si bagaje petru 4 adulti si un copil
Absolut imposibil...
Pe seara am fost in parc cu Andreea si cu Eric, au apucat si picii sa se joace putin si gata intunericul si racoarea, si pentru Filip si somnul. A adormit in masina si nu s-a trezit decat pentru un biberon de lapte si doua picaturi de vigantol. Asa ca acum doarme fericit si jegos. Aaaa
in sfarsit i-a spart si dintele ala de sus care il chinuia de ceva vreme. Avem 6 dinti!
Si asta fu-se ziua mea, m-am intins ca o placinta, sper ca nu v-am plictisit ![]()
PS mi-am descarcat programul de 20 de minute winsor pilates, si de maine trec la aparat ca nu mai tine 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
gabitzam spune:
Androix, de unde ai descarcat pilatele? Crezi ca o sa ai mai mult succes decit cu madam Cindy?
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
Cloreta spune:
Buna seara!
Revin dupa chiul si nu prea recuperez.
Ce am retinut:
- Nelia, mamica grijulie, super program pentru Tudora! 200 de gr fructe? In my dreams! Teodora nici nu mananca zilnic fructe
. O zi o pacalesc, a doua zi gata, nu mai vrea dar poate ii strecor niste compot.
- Ioana, felicitari pentru ochioasa mergareata!
- Gusta, draga mea, sa tai cumintica in pat ca are olandezu grija de tine, sa te pui repede pe picioare, suntem langa tine
- Monu, ai vazut bebe scump
. Sa fie sanatos si tu la fel si sa ii faci un fratior Alexiei
- Beatrice, ce schimbat mi se pare Alex, e un baietel mare nu mai are figura de bebe, e o dulceata! Poate te incuscresti cu Monu
Ieri am fost la doctor pentru pastile si a facut femeia niste ochi cand i-am aratat reteta de la dermato! A zis ca probabil sunt toata ziua ametita la cate antialergice mi-a dat si nu era departe de adevar. Am intrerupt orice tratament din cel vechi, iau doar astea pt porcarii, a zis ca imi distrug sistemul imunitar cu ce mi-a dat dr. dermatolog.
Acu, viermi sau nu, Teodora mananca foarte bine, e vesela si de vreo trei zile ma uimeste. Nu a fost lipicioasa niciodata, pupacioasa sau alintata dar acum asa se rasfata, trage de mine si cere in brate, e jucausa foc, rade mult, mor de ea nu alta. Alaltaieri a fost prima data cand a cerut in brate pe strada, ma uitam la ea si nu imi venea sa cred. Azi statea in picioare si batea din palme si dupa un timp s-a prins ea ca nu se tine de nimic si a dat buzna la un scaun:) E o fricoasa si jumatate cu mersul.
Ma bucur ca a recuperat in greutate ca slabise, cearcane tot are dar cu somnul sper ca i-am dat de cap. Ieri dimineata s-a trezit la 5.30
, eu la 6.30 ca nu m-a trezit mama dar eram capie. Si pentru ca ieri am vazut-o ca tot isi indesa carpe in gura, palma, musca din jucarii si nu ma lasa sa ii caut le gingii, am banuit ca ii mai iese ceva si i-am dat Nurofen aseara. A dormit neintoarsa pana la 8.20 dimineata, asa da!
Pozele mele
andutzy spune:
Fetelor, mi-e rusine sa intreb ca e clar ca mi-a scapa esenta, ce are Gusta de are 2 taieturi pe burta?Of, tare mi-e mila de ea!
Monu, felicitari, doamne ajuta, dar triplu test ala nu se face mai tarziu, pe la 18 saptamani? Eu parca asa tin minte...
Adina,merci de urari! Cta despre nani de la 19.30, chiar ca va invidiez...dar cum puteti sa va retrageti acasa de la ora aia si sa nu mai iesiti???? Ca noi abia ne adunam pe la 21-21.30 pt baitza, nu mai vorbesc ca in seara asta mi-a luat 40 minute sa adorm Dragosu'...
I-am luat scaun de masina! Mai bine zis fotoliu de masina, sa vedem acum cum il vom prinde, sper sa ne pricepem. Nedumerirea mea descoperita acasa abia este legata insa de cum se lasa el pe spate sa doarma copchilu'(ca asa ne-a aratat tanti de la MIniblu) cand scaunul are in spate spatarul banchetei de care este prins....unde se lasa pe spate? e clar, nu am imaginatie sau m-a vrajit tanti aia....oricum scaunelul e MIniblu,cum avem si patut,carut, olitza, scoica nasilor lui Dragos, etc....Se pare ca ne e predestinat ca si de data asta marca asta ne-a placut cel mai mult cum arata si ca functionalitate...
Azi trebuia sa-i duc kk lui Dragoselu la analiza si mi-a tras clapa! NIci un kk ieri si nici dimineata pana in ora maxima de predare la cabinet, acum ramane pe joi....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
patriciaRO spune:
Salutare mai pe seara!
Eu sunt rupta de oboseala ca am fost la mare azi si apoi in satul de vacanta cu socrii. Si ne-am tot plimbat...Apoi prin magazine sa-mi gasesc eu ceva si am tot umblat!
Maine, ne vedem cu Oana (mygirl) si cu Alexandra. Poate mergem la plaja... Te sun dimineata, Oana!
Stefania, multumim. Alex a inceput sa mearga cu 5 zile inainte de a implini 1 anisor!
Cloreta, sa vedem, mai, cu cine ma incurscresc ca mai are o pretendenta... Acuma de cine i-o place...![]()
Monu, pupici la voi!
Mai fetelor, azi Pifosul si ieri nu a prea papat deloc. Eu cred ca este o chestie generala la copii... Cum vede lingurita, plange si nici sa nu auda. I-am marit timpul de mese tot asa, nimic... Off... Abia astept sa ajungem acasa ca acolo papa destul de bine! o fi schimbarea asta de mediu, apoi mai sunt si alti 2 dinti de sus.. Nu stiu!
Andutzy, bravo pentru Dragosel care coboara singurel de pe pat!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Stefania Nicolae spune:
Buna la fete.
Gusta - pupici, sa te refaci repede de pe urma taieturilor ca in rest trebui sa fie bine.
Andutzy - felicitari pt. coborator, e mortal in carut la nani cu mingiuca in mana, ce ii luat de papa de la Mc?
Nelia - treaba cu papat cum vrea puiul si cand vrea mi-a zis-o chiar din maternitate, dr. care era la neonato, dupa care la 5 1/2 luni, cand am fost internate , tanti doctora cat si profesorul ne-a spus exact ce ai povestit, ce vrea cand vrea cum vrea, si a mai adaugat, dac poate fi hranita de o alta persoana. Numai ca am mea fata il are pe nu din prima, ma rog de ea sa guste si scoate limba sa puna pe mancare si 99% nu ii place, o pacalesc cu "ham" si "gugu", ca e inebunita adica mancam la ferreastra cand suntem in casa, iar afara din mers, pe chestia asta cred ca am sa mai cres in inaltime ca ma intind sa ii bag in gurita, daca ma opresc vrea jos din carut etc., iar treaba cu sa manance cu altii copii sau adulti la masa la ea iar nu tine pt. ca vrea sa ii indoape ea pe ei, chiar in seara asta, barbatemi-un nu apuca sa inghita bine ca ea ii indesa in gura si cand o tinea de mana sa nu ii indese o apuca urlatul, cei drept am reusit sa ii strecor 3 dumicatei de carnita, intrucat la pranz mi-a dat o mare teapa cu mancarea. Fructe ii plac si ei dar nu toate, azi am incercat-o cu pepene galben (cel rosu ii place), cand i-am zis hai sa papam pepene (in dictionarul ei lexic - pepe), a venit in mare viteza cu gura deschisa, ne vazundu-l ea bananaind prin casa, l-a luat in gura si a ramas cu gura deschisa (ne-am si amuzat) cand a ajuns la tati i-a servit-o in poala, ce sa-ti mai spun de trucurile cu mancarea ascunsa sub alt mancare care se presupune ca ii place, nu stiu cum dar are senzor si imediat imi scuipa tot afara, asa in cat daca nu vrea ea nu pot sa ii dau nici cand se joaca nici cand se uita la gugu, ham, tv etc., insa iti doresc mult succes intrucat Tudora mi-se pare mult mai docila decat bumbu. Scuze pt. lungimea mesajului si incoerenta lui.
Monu - ce senzatii minunate trebui ca retraiesti, chiar mai linistitoare (col lung si bine inchis), felicitari pt. mormoloc cu manute,
.
Elisor - nu semnezi condica azi, ieri defapat?
Sa va spun ce tampenie am facut, si multumesc lui Dumnezeu ca exista, am plecat din parc si zic hai sa trec pe la aprozar sa mai iau ceva fructe, ajung si garez carutul cu fata in el fara sa ii pun franele, era jumatate in magazin jumatate afara, fiind un fel de treapta, pragul fiind aproape inexistent, si in fata carutului cutii cu mere, in care darga de ea s-a impins cu piciorusele, si a luat-o la vale nu mai amintesc daca s-a oprit in masinile parcate pe trotoar sau am ajuns inainte la ea cert e ca s-a speriat si ea putin dar cred ca mai mult de tipatul vanzatoarei.Dar pana la urma tot a cazut, nimic grav. Ma bate barbatu' la cap, sa ii pun picaturi in ochi, ca se culca cica, daca are cu cine
, "hai dai send ca mai scrii si maine".
Pupici la mamici si puiutici bolnavior.
Sa aveti o noapte odihnitoare si o zi asa cu v-o doritii.
pisik 4ever spune:
asta mica e mai bine. cred ca si de la urarile voastre, dragi mamici, ca eu nu mai stiam ce sa fac. nici nu stiu cat a slabit si nu vreau sa ma gandesc. de o sapt deja maminca in cel mai bun caz o banana si un iaurt pe zi, in zilele proaste vomita tot. azi la pranz a mancat 100 g legume mixate, carne inca nu, cred ca inca o mai doare in gat. dar nu a mai vomat de ieri asa ca eu zic ca greul a trecut. a fost greu de tot sa o fac sa bea lichide ca o durea in gat si nu voia sa inghita. multumim ca ne-ati tinut pumnii sa ne facem bine si ati fost alaturi de noi 
newmami, mi-au facut tare bine cuvintele tale despre daycare. mai ales partea in care spui ca lui patrick ii place, m-a uns pe suflet... si aveam mare nevoie
ca suntem incepatoare si tare greu ne este... cat despre boli, ma gandesc la faptul ca un frate sau o sora mai mare care e la gradi sau la scoala aduce o multime de minuni deci un bebe poate sa prinda si pe acasa microbei. si pe urma nu putem sa-i tinem intr-un borcan de sticla pana la 18 ani... din pacate ![]()
... si
albastricile lui mami 08.05.05

9+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)