Conserve dulci pentru iarna

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mie mi se pare mai complicat in cuptor.Asa,cu fiertul,intr-o jumatate de ora ai scapat.
Mia,trebuia atunci intoarse,fiind fierbinti,se forma vidul de aer si erai sigura ca nu vor mai rasufla.Asa,nu stiu care va fi efectul.....
Eu merg tot pe 3 linguri de zahar la borcan,dupa care completez cu apa.Mi se pare mai simplu....
Silvia,pai...pofta buna!(hihihi,sa inteleg ca la iarna,cind vei bea compot,te vei gindi la mine)

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

brenda mina de aur esti...e foarte simplu asa cum zici tu si o sa fac si eu //...nu inteleg un singur lucru :cum invelesc borcanele cu ziare?le acopar cu niste ziare sau cum??sau fiecare borcan invelit in ziar?? sa nu razi de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

nu cred ca se poate fara oala cu apa.... nu am incercat nici o data, dar au azit ca se pot crapa borcanele, de ce, habar nu am

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Plato

Io!! am spart mai demult borcane in cuptor si am inteles ca din cauza caldurii :o( prea mari... prea repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Nushulica cand pui borcanele in oala, pui inainte pe fundul acesteia mai multe ziare 2-3 apoi pui borcanele, si ridici din ziare putin , sau pui a;te ziare printre ele, ai grija oricum sa fie ceva mai grosute(mai multe foi) ca sa nu se desfaca in apa, iar apoi pui apa si pui la foc... sper ca te-am putut ajuta....

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by nushulica

brenda mina de aur esti...e foarte simplu asa cum zici tu si o sa fac si eu //...nu inteleg un singur lucru :cum invelesc borcanele cu ziare?le acopar cu niste ziare sau cum??sau fiecare borcan invelit in ziar?? sa nu razi de mine

eu le-am invelit pe fiecare cu ziar....nu-i mare scofala

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput