Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

cat am scris eu mesajul au mai aparut nu stiu cate si iar m-am apucat de citit da ce harnicute sunte-ti

dandusa nu stiu de ce au aparut asa devreme nu se vad prea tare dar eu le-am vazut sunt numai pe partea stanga sper sa nu mai apara si altele

acum chiar am plecat la somnic v-am pupat

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DORSILIA,
eu la-m simtit pe bb prima dta in sapt 17 si de atunci la doua zile am mai simtit ceva...,apoi iar la doua zile si ..,in fiecare zi a fost mult mai tirziu.Acum este mic si desi el misca mai mereu tu nu-l poti simti in fiecare zi,Eu il simtem seara cind stateam in pat intr-o parte si incercam sa urmaresc in fiecare seara.Acum sintem mari si desi ar trebui sa-l simt mult mai des ...sint zile cind doarme...muuuult si eu astept si tot astept...Nu-ti face griji ,bb este bine dar este micut si nu are asa putere...!
ALEXANDRA,
te pup si ma bucur ca bb este bine,lasa ca dr se poate sa-ti spuna ca este fata si apoi la o luna sa vada ceva atirnind...,bine ca bb este bine.
MIRACO,
felicitari pentru printesa,sa ceasca mare si frumoasa.
CRISTINA,
ai grija cu calaritul,nu cred ca ai voie!!!Si nu ti-ar fi frica?Distractie placuta si sa ne trimiti vedere!!!
ALMO,
te-ai supara daca ai cumpara si pentru sufetelul nostru ceva....de la ZARA?Tare mult imi mai lipseste,pe aici pe acasa sint foarte scumpe ...si parca nu-mi vine sa dau ,mai bine ma duc la TERANOVA si ma linistesc!

Nici eu nu am nici o dungulita pe burtica...si nici vergeturi deocamdata.Poate de acum incolo,cine stie...,dar circeii sint prezenti se simt foarte bine pe la noi pe gambe si culmea sint numai nocturni,de ce oare?!?
EEEII,cred ca este timpul sa ma retrag,mergem la nani si sper sa mergeti si voi ca este tirziu si bb doarme deja.ssssss
Somn usor,bbei!

dandusa 24 + si
mica printesa
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

DANDUSA, m-as duce si eu la culcare dar mai am doua ore de muncaaaaa....

Ktrinel si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Cristina 1974, La multi ani!!

Multa sanatate si un bebe2 asa cum va doriti.

Si uau, ce vacanta de vis!
Petrecere la Burj-Al-Arab, plimbare cu iahtul. Vreau si eu.
Bravo, s-o tii tot asa!

Asiza, eu inca nu m-am bucurat de "carcei". Dar stau "linistita", vine si vremea lor... la Matei m-am bucurat de cativa pe parcursul sarcinii, dar parca erau mai incolo... Il programasem pe sotul drag sa sara cu masajul..

Uff, nesuferiti sunt.

Alexandra25, inca nu stim cum o sa-l cheme pe bb2. Ne-am gandit la cateva variante; de fapt avem si favorite, dar pana nu se naste nu le dam in vigoare... superstitia noastra.

Linia neagra parca nu am avut nici la Matei. In schimb vergeturi la greu. Mie doctorul mi-a spus ca-s genetice si ca pot sa ma dau cu cate creme vreau: daca e sa le fac, tot le fac.

Partea buna e ca se decoloreaza in ceva vreme si nu mai sunt asa uracioase..

21+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

buna dimineata burtici

cristina 1974 , multa sanatate, fericire si un bebe papacios, sanatos si frumos si distractie placuta in concediu, asa un concediu mai rar, mi-ar place si mie .

moni 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

in primul rand, Cristina_1974, LA MULTI ANI! sa fii fericita alaturi de sot si de cei 2 bb, si mai ales sa te simti la fel de bine in coninuare in vacanta ta de vis
dolores, si eu am carcei de ceva vreme, desi analizele mi-au iesit perfect... dar cand ma intind dimineata ma mai pocneste cate unul in gamba sau in talpa... si ma trezesc rapid :)). dar nu e voie calciu... eu iau materna si cica mai mult nu am voie
ama_lia, eu iau materna de vreo 2 luni si in toata sarcina m-am ingrasat aproape 5 kg, eu zicca e ok, si nu am vazut sa iau proportii de la materna... dar intradevar, dupa ce o iau, ma pocneste foamea- de aia dr. meu a zis sa o iau dim
asiza, mie mi-au aparut ceva vergeturi pe copase, nu multe, dar oricum.... in ciuda cremelor antivergeturi renumite pe care le-am folosit... si eu stiu ca e si genetic + ca mai tine de varsta, ca alta e elasticitateta pielii la 25 ani sau la 30 cat am eu :))
Chinico, crema de epilat nu e voie in sarcina pt ca contine tot felul de substante toxice... si e riscul ca ele sa treaca prin piele... mai asteapta putin cu epilatul, pana dupa nastere... stiu ca e greu, eu folosesc lama acum, desi nu am folosit-o niciodata pana acum, eu ma epilam cu ceara si acum mi se pare ca-s in evul mediu
Dia 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

a intrebat cineva de linea negra... eu n-am nici urma de ea... si am fetita... deci o fi vreo legatura :))
dandusa, eu m-am impacat cu ideea de lama, desi eram f. contra, ca n-am folosit-o niciodata... am senzatia ca o sa am o padure... + ca e nashpa ca tb sa ma rad des, pe cand cu epilatul, o data pe luna si eram rezolvata. m-am gandit sa-mi fac epilare definitiva dupa ce se va naste bb
miro, ce harnicutza esti, te-ai apucat de amenajat camera lui bb.... eu de abia am apucat sa eliberez din ea, ca era depozit pana acuma :))... dar la jum lui august vreau sa o zugravesc si atunci incep sa cumpar toate cele: patut, vanita, masa de infast, etc... ca sa am unde sa le pu
fetelor, numai eu am inebunit si ma uit deja dupa carucioare? pe noi ne-a prins o frenezie de vreo 2 zile si tot cautam carucior, de parca maine as naste... tb sa ma potolesc..
a intrebat cineva de analize... eu le fac odata la trimestru... si urina la fel... eco morfo de fiecare data cand merg la dr... adica o data la luna

Dia 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Cristina acum ca cine stie cand mai pot intra.

Sarcina usoara in continuare, bebe sanatos si papacios si multa multa sanatate bucurie si fericire in familie.

P.S. ai totusi grija cu camila aia, da?

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Cristina,

LA MULTI ANI!!!
Sa fii fericita si iubita si sa ai un bebe sanatos si frumos.

Dandusa eu am luat multe kg, dar ieri doctora de familie a mea care spre deosebire de al tau Miro e super super faina si foarte documentata zicea ca e Ok. e, oricum si ginecologul mi-a zis ca e mai mare bebe decat dupa calcule deci poate nu tb sa disper. si oricum eu eram tare slaba inainte. am pus aproape 14 kg. dar le voi da eu jos. ma va ajuta scumpicu.
Va pupicesc tare pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna dimineata burticute!

Cristina, , sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii alaturi de familia ta frumoasa!!!!

Referitor la tati cum il simte pe bebe, la noi de cate ori vine tati sa simta bataile bebelinei, ea nu mai face nimic! si uneori loveste tare, se vede foare tare, cand pun eu mana pe burtica nu are nici o jena, in schimb la mana lui tati suntem cumintica. Lui ii este ciuda ca nu a simtit-o inca, mai ales ca eu ii tot spun cum misca, ca ne trezim noaptea sa facem gimnastica...

Va pe toate, sa aveti o zi buna!

Amalia 21+ si

Mergi la inceput