mamici de sept-oct2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare la toate burticutzele
In sfarsit am reusit sa va citesc si vreau sa va relatez un vis pe care l-am avut in legatura cu numele gogosicii mele
Eram intr-o gradina plina cu flori, si ea venea inspre mine. Era tare dulcica, si-mi zambea. Eu o strigam , Thea, Thea...(asa hotarasem noi sa o numim), iar ea imi spunea, NU, eu sunt Mathea. Eu continuam cu Thea, si ea nu se dadea batuta, imi spunea, Mathea. Atunci i-am spus ca eu vreau si un nume de sfant, si ea mi-a spus, uita-te la Matei.
M-am trezit a doua zi de dimineatza, si visul era inca foarte real, o vedeam , si vorbeam cu ea. Am intrat pe internet si am cautat SF. Matei, unde spre surprinderea mea, am vazut ca femininul de la Matei (Mateia)inseamna "DAR DAT DE LA DUMNEZEU" . M-au pufnit lacrimile, pentru ca intr-adevar gogosica asta este un dar dat de D-zeu, am mangaiat burtica si i-am multumit ca si-a ales singura numele, si inca unul care i se potriveste de minune. Mai scria acolo despre sfantul Matei ca este foarte legat spiritual de Sf. Luca, si pe baietelul meu in cheama Lucas. Asa ca pentru noi nu mai este nici o indoiala. Am decis ca spellingul sa fie totusi Mathea si nu Mateia, ca sa fie ceva mai "special"
Aceasta este povestea numelui nostru.
Pupici la toata lumea, si bebei sanatosi in continuare!
PS> Si noi optam pentru cezariana din mai multe motive. Sunt intr-u totul de acord cu ce scria Ionica. Acum parerile sunt pro si contra pentru ambele metode de nastere. Si pana la urma daca stam sa ne gandim, ce are DD scris pentru noi, aceea o sa se intample. Putem noi sa ne programam cezariana din timp, ca daca bebeul vrea sa vina inainte de aceasta data si se angajeaza pe canal, tot "natural" o facem. Sau invers, putem sa optam pentru nastere naturala, ca daca dupa n-ore de contractii si impins, sau pozitie pelviana, se decide tot pentru cezariana, ca sa nu se puna in pericol viatza ambilor(mama si bebe). Asa ca SA NE AJUTE DD SA NE NASTEM COPILASII SANATOSI , CUM O FI VOIA LUI, SI CUM O SA FIE MAI BINE PENTRU EI SI NOI!!!

Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.

26+ Gogosica Thea si
Lucas 04-05-2000
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara burtici..
noi suntem bine...ma duc sa citesc din urma ca am o gramada de recuperat..
pupici

Silvia31+
Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

ma luptam si eu cu un ticker si vad ca nu-mi prea iese..incerc din nou

Silvia31+
Lukas-Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna seara burtici....sau noapte buna...

Am venit si noi de la Cluj....adica tati ne-a adus acasa si a plecat la Deva sa se apuce de treaba de dimineata....
Crisnemes nu te-am mai sunat ca era imposibil sa ne mai intalnim....noi tot pe fuga am fost ca de obicei!

Deci raportul: bb e super bine, s-a intors cu capul in jos(ceea ce m-a mirat f tare ca eu il simt prin toata burta....), placenta e la fund(al uterului nu al meu) si posterioara, gradul I, lichid amniotic normal, Doppler ombilical si uterin normal, si pe bb l-a aproximat ca are 1400 gr....
Mi-a recomandat sa incep si eu sa iau prenatale si peste 2 sapt sa incep iarasi cu fier.
In rest tensiunea e ok(100/60 mmHg), am luat 16 kg....ma simt bine...adica asa cum se poate simti o gravida...deh stiti si voi!
Oricum medicul e f multumit de mersul sarcinii, in concluzie mai mergem la control peste 4 sapt....

Cam atat despre noi....revin maine dupa ce citesc ce ati mai postat!

Noapte buna burtici!

Pupici!

Ioana(31+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

PUFYMIC

Ma bucur ca ai venit cu vesti bune,te felicit ,totul pare mai mult decat bine!!

TRY
Uite un raspuns de la mine la comentariul tau.
"Oricat de binevoitoare ar fi fetle de pe forum, vecina sau amica cea mai buna care a trecut pri nasta, tot un medic este cel mai in masura sa aprecieze un rezultat".

Eu sunt convinsa ca de multe ori chiar noi insine cunoastem deja raspunsul la intrebarile noastre proprii,daca nu ai inteles comunitatea DC poate reusesc sa-ti fac eu o schema:

Suntem aici o gasca de mamici si viitoare mamici care trecem cu toatele prin aceleasi trairi,mie mi se pare firesc ca fiecare sa vina aici cu ce-l taie capul atata timp cat tine de sarcina si amicitie
Poate Mexxa a avut intalnire doar cu doctorul care i-i face ecocrafia, urmand ca doctorul ei ginecolog sa o interpreteze.
In Europa asa este,eu sunt cetatean francez si stiu cam cum stau lucrurile in sistemul medical european.

Si eu asi fi procedat la fel ,asi fi intrebat la gasca de aici ce si cum ;este un soi de religie a noastra a romanilor, unii i-i spun "charla" altii barfa intelegi tu ce vreau sa spun; si apropos face bine la moral atunci cand poti sa spui ce te doare si ai cui.

Pupici Try si nu ma traduce gresit te rog!

+31SOPHIA =Muza filozofilor

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Hazul

Eram intr-o gradina plina cu flori, si ea venea inspre mine. Era tare dulcica, si-mi zambea. Eu o strigam , Thea, Thea...(asa hotarasem noi sa o numim), iar ea imi spunea, NU, eu sunt Mathea. Eu continuam cu Thea, si ea nu se dadea batuta, imi spunea, Mathea. Atunci i-am spus ca eu vreau si un nume de sfant, si ea mi-a spus, uita-te la Matei.

HAZULE Sa stii ca mi-au dat si mie emotii istorioara ta este superb numele bebelinei tale:
desi eu ma refeream la ETIMOLOGIA numelor

Mergi la inceput

Draga Credo,

poveste cateiilor mei;

am sa incep cu PATALOCA (adica labuta jucausa) el este primul venit in familie si este chiar romandin cartierul rahova(de acolo l-au cumparat),in ziua cand am plecat din romania prietenii nostri dragi ne-au facut cadou acest pufulet alb.
Asi spune ca el este un fel de "Garfild nobil" .
IGOR
a venit in viata noastra in luna septembrie 2003,atunci ne-am mutat din franta in costa rica.
Era afara o ploaie tropicala de nedescris,urla cerul si ieseau bulbuci pe asfalt ,ma inspaimantasem eu fiinta carteziana dar un animalut!!!
Printre stropii mari de apa am zarit pe sosea o galma mica zgribulita,parea speriat ,am oprit masina si l-am invelit intr-o haina pe care o aveam in masina.
Ajunsi acasa ne-am dat seama ca este mai mult decat terorizat,timp de un an nu s-a apropiat de noi,am facut totul ca el sa se simta in siguranta,azi suntem fericiti amandoi de reusita,te poti uita la albumul cu soti, Sotul meu i-l tine in brate pe IGOR intr-o poza cand avea doar 6saptamani.

PATITAS( adica labute mari si albe),s-a nascut intr-un cabinet veterinar unde a fost operat PATALOCA in urma unui accident teribil;
a stat la clinica 1 luna ,in cusca lui Pataloca doctorul cu un suflet nobil a pus un puiut care abia venise pe lume si mama lui murise la nastere.

In ziua cand a trebuit sa-l iau pe Pataloca acasa ,mi s-a rupt sufletul cand i-am vazut ochii, era asa de trista ca-l parasea companionul de camera!
Am clacat si l-am luat acasa,de atunci am o familie super mare si unita.
Abia astept sa vad cum se vor comporta cu noul venit, cei drept piticul de Pataloca este seful de bandael face toate nazdravaniile si mereu da vina pe ceilalti!

Wooaw am scris nu gluma;
am sa trimit niste pozici cu ei pe e-mailul comun, poate cineva are bunavointa sa le ataseze pe undeva pe un album!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaa!
Monique da' ce faci? Ma lasi sa dau eu desteptarea? Pai asta era "atributia" ta de vreo 2 saptamani incoace ! Ca sa nu mai vorbim de Inni care a lasat copacul bufnitelor pustiu si dooooarmeee ca un prunc.

Pufy draga felicitari pentru vestile bune de la doctor! Sarcina usoara in continuare si sa fie tot asa bine si la nastere!
Mexxa cred ca tu ai vrut sa ne intrebi si pe noi, sa confrunti rezultatele cu ale noastre. Eu stiu ca Iliev iti explica la sfarsit, iti arata organele vitale rand pe rand, si-ti arata si graficele pe care le comenteaza ca sa te convinga ca bebele e bine. Asa a facut si la tine, nu? Dar e normal sa ceri si parerea noastra in legatura cu placenta sau cu cordonul ("Mai e cineva in situatia asta?"), si eu as fi facut la fel. Deci nu chiar toti medicii din Ro neglijeaza explicatiile catre pacienti.

Cri si Gripo ce faceti? Sper ca bine, dragele noastre! De cand v-ati intalnit mai rarutz pe forum... Cred ca va intalniti toata ziua si nu mai aveti timp si de noi. De-acum tre' sa va scriem asa: CRISIGRIPO !!!
Mai vorbim noi azi... o zi buna tuturor!

Eloise 26+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

eloiseSintem pe pozitie de la ora 7. Dar daca am vazut ca nu e nici o miscare am combatut prin alta parte.

Monica 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUATRE BURTICOASE!
Eu ieri de-abia am ajuns acasa, dupa un week-end la Predeal, la nunta, nunta care a fost super, si a tiunut 3 zile si 3 nopti ca in povesti. Numai ca eu am niste labute de elefant, care se desumfla atat de greu...nu mai e de mine statul asta mult in picioare. In schim, bebe, a fost un dansator desavarsit, cum incepea o melodie cum hop si el la topaiala, chiar m-a impresionat, asa ca am decis, v-a urma si cateva cursuri de dans clasic sau cum s-o numi, macar pentru tinuta si miscari, daca nu face performanta. Azi am de gand sa ma ocup de bagajul de spital, iar la sfarsitul saptamanii dispar cam 2 saptamani in concediu la munte.

Eloise mult, si nu-ti mai face probleme cu greutatea, iti revii tu, macar din ambitia de a avea bebe o mamica trasnet!

CRI, pe unde umbli?????????????????????????

Pufy, felicitari pentru rezultatele ffff bune. Maine ma duc si eu la doctor.

31+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput