mamici de sept-oct2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
katia spune:
Credo, am recitit mesajul meu; vita=vitza! sa nu intelegi doamne fereste alceva 
30s cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
Gata...v-am terorizat cu mesaje destul.....ma duc acasa...ne auzim/vedem maine!
Pupici si o noapte linistita!
30s cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
sofimic spune:
salut toate burticutele
sant si eu o viitoare mamica de septembrie, avem implinite 30 de saptamani si 5 zile si asteptam o fetita Sofia Ana pe 20 septembrie.
sant din Timisoara si voi naste cu dr Olaru la maternitatea Odobescu
altceva nu va mai povestesc acum ca nu prea stiu sa "manevrez" trimiterea mesajului si poate nu apar niciunde...![]()
![]()
va rog frumooossss sa ma treceti si pe mine in listuta voastra
va trimit

30+ 
tasia spune:
Piciorul meu e mai bine azi, am iesit si din casa, st atat de fericita ![]()
Ionica frumoasa povestea catelusilor tai
si tu esti o mamica adoptiva foarte buna a lor ![]()
amarantina ce smechera esti
Bravo te-ai odihnit si tu si bebe din plin
numai eu nebuna fac mai mult decat pot si ma aduc in stari de oboseala cronica.
gripo bafta multa la eco, asteptam vesti bune dupa eco. Unde te duci la munt 2 saptamani? si noi o sa plecam iar la munca la Predeal
cri19 felicitari pt bebe sanatos si imi pare rau ca va trebui sa faci cezariana, parca ziceai ca vrei sa nasti normal nu? Important este sa fii tu si bebelina sanatoase 

katia daca e dans, distractie si bautura vin si eu
abia astept sa ies intr-un club. Chiar saptamana trecuta ma uitam la tv si eram invidioasa
pe gagicele alea din cluburi cu fustite scurte care nu au nici o grija. Iar barbat-miu imi zice "pai du-te in club daca vrei"
Dar lasa ca dupa ce nasc imi fac eu de cap 
![]()

Ar fi bine sa mergem mai multe mamici ![]()
alessia80 E bine ca ink mai ai imaginatie la capitolul 
Noi de o saptamana o facem zilnic, nu stiu ce imi veni mie
ca am un chef nebun de
Am inteles ca in ultima luna asta ar putea provoca nasterea 
credo ce frumos
ai ales 3 nume. Eu nu ma pot hotara nci macar la unu, da poate pana se naste ii gasim si noi un nume ![]()
Eu sunt un pic mai
ce e ala GARMASTAN ca tot vorbeati e el, la ce e bun?
29 + 
pozele noastre
bebe
amarantina spune:
Garmastanul e o crema pentru sani, sa nu faci ragade in primele zile de supt. Dupa prima sapt sanii se obisnuiesc si nu mai trebuie crema. Pana atunci insa trebuie dat cu crema dupa fiecare alaptat.
eloise spune:
Ramomar bine ai revenit! A fost bine in concediu, asa-i? 
Lullabay
felicitari pentru bebe sanatos si in grafic. Cine stie, poate chiar atat cantareste. Chiar ieri am auzit de un caz de bebe nascut la fix 8 luni, care cica n-a avut nici o problema pt ca avea peste 3 kg. Mi s-a parut de mirare...dar o fi posibil! Las ca vezi la Iliev mai precis.
Gripo tin pumnii pentru maine la doctor. Sa ne dai vesti grabnic!
Tasia Garmastanul e o crema care ajuta in caz de ragade (rani mamare ce apar aproape intotdeauna de la supt, si de la tinut cupilu' in pozitia incorecta dar si de la sensibilitatea sanilor) Crema e foarte buna si mi se pare ca se da si profilactic parca. E buna si pt iritatiile de pe funduletzul lui BB.
Fetelor stiti ceva de Itzy-Bitzy? Ma obsedeaza... A zis ea ceva ca n-o sa mai intre cateva zile? Am mai intrebat de ea zilele astea si nimic. Sper ca esti bine, Itzy
!
Eloise
27 cu 
EU
Virsta bebe
Mirabelac spune:
Sephora cred ca mai tare o sa te incurc acuma, dar ti-am promis ca te ajut. Dupa un site mi-a iesit 1090 gr, dupa altul 1548 gr (dar cu AC care mi l-ai dat tu) si m-am uitat si pe valorile normale pe sapt. si la 29 sapt. ar trebui sa aiba in jur de 1153 gr.
Ideea este ca mi se pare prea mare valoarea de 1548 la 29 sapt. Al meu bebe avea la 29 sapt. 1315 gr si mi-a zis ca e mai mare cu o sapt. Dar nu stiu cum calculeaza ei exact, iar valorile astea sunt oricum estimative.
Sper ca te-am lamurit cumva...
Mirabela sapt. 30

POZE
credo spune:
quote:
Originally posted by katia
Credo, am recitit mesajul meu; vita=vitza! sa nu intelegi doamne fereste alceva

tare mi-ai placut - normal ca am citit cu tz - uite si de la mine
si 
Tasia multumesc pentru compliment
- poate ca ma complic dar tare-mi plac numele alese.O seara placuta va doresc si bufnitelor o noapte fara insomnii
. Adina 34 sapt
Ignatica spune:
Bine ai venit Sofimic, fetele mai pricepute o sa te treaca pe lista noastra.
Ignatica
34fix
mephala30 spune:
Sofimic, bun venit, sarcina usoara si bebe sanatos!
Inni, nu ti-ai aratat fata azi...ti-o arati la noapte? ![]()
Floricika, sanatate multa!
Carmen
(30+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin