mamici de sept-oct2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Lyana, ce fel de material? Finet? Vreau si eu! Oare cand o sa ajung si eu prin Obor (ca in drumul taberei e departe rau pentru mine!)
Alessia, lasa ca o sa-ti folosesti imaginatia dupa ce nasti (bine, la ceva vreme totusi)

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

MirabelaC
masuratorile sunt:BPD 78 mm;DAP 80 mm;DAT 74 mm;LF 54 mm:DOF 96 mm asta la 29 saptamani problema e ca nu am AC (circumferinta abdominala)m-am uitat pe acolo si normal ar fii sa fie cam 25,4 cm acum,celelalte masuratori am vazut ca,corespund deci luandu-ma dupa ce zic ei ar cam avea 1,550-1,600 acum sa vedem cu ce faci tu ce iese.Mercic mult de tot.
Lyana stai in Drumul Taberei?Unde?
Am pus pozici cu ce a facut socrela in "bebe fasola"

IO29+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Sephora, m-am chiorat in albumul tau cu gandul sa-ti vad socrela. Dupa cautari seculare am recitit mesajul tau si am vazut ca era vorba de lucrurile pt bb. Sunt tare frumusele!

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici!!!!
Am zis ca intru mai rar datorita curateniei dar sa stiti ca v-am citit in fiecare zi.Curatenia merge bine...am gasit mesteri seriosi chiar daca nu iese foarte bine,macar merge treaba repede.
Am fost si noi la echo si am vazut strumfelul.. e bine cu capul in jos...mi-a spus ca are 2300 g,eu una ma cam indoiesc..am luat numai 8 kg si daca el are 2300g pai nu mai iese socoteala cu placenta,uterul,volumul sangvin,lichidul amniotic etc....oricum nu conteaza mai fac sapta viitoare o echo sa vedem si acolo cat de mare este.
Nu stiu daca s-a mai discutat,daca da iertare si trimiteti-ma la capitolul care trebuie..vi s-a recomandat sa incepeti profilaxia rahitismului din ultimul trim de sarcina...?Sau cand se va naste bebe incepeti cu preparate de vit D?
Puffy felicitari pt echo si pt.bebe sanatos!!!
Hazul foarte impresionant si emotionant visul tau..eu nu il visez pe bebe al meu deloc..si ce bine ar fi daca ar aparea in vis si mi-ar spune cum o sa il cheme!!!M-ar ajuta!!Ca eu una inca nu m-am hotarat
Eloise,Alessia 80 multumesc ca v-ati gandit la mine!!!Mereu niste dragute!!
Alessia80 eu dormeam si 14 ore neintoarsa acum cred ca am ajuns cumulat la maxim 7 ore pe zi.
Mexxa sanatate mamei tale!!
Mephala eu stiu ca e cam greu de rezervat in sensul ca cine e acolo si are nevoie si plateste are intaietate..dar poate avem noroc si sunt libere cand nastem noi..
Ignatica,Floricika insanatosire grabnica!!
Gripo si eu vreau sa ma apuc de bagaj,dar intai sa termin cu curatenia in casa..eu am o lista de la cursurile Lamaze in care scrie sa imi iau 6 camasi de noapte..da ce Doamne iarta-ma sa fac cu atatea?inteleg 6 perechi de chiloti sangerezi ,,ii murdaresti dar 6 camasi???!!!!
va pup pe toate...bebe al meu e tare miscaret de vreo 2 zile..cred ca face petrecerea aia pe care v-o doriti dupa nastere...si eu visez la un nessfrape mare cu gheata si frisca si o tigara (doar una)si o tequilla sunrise!!!!!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Sephora, eu nu stau in dr taberei dar am o meditatie in zona si am oprit sa fac piata si intamplator am gasit acolo.

Katiafinet avea si acolo numai ca era imprimat si era cam uratel si cam rar, eu am luat finet suuuuper bun si rezistent, si alb si imprimat f frumos de la piata vitan la etaj la singura mercerie.
45 000 m ala alb si 60 000 sau 80 000, nu mai tin minte, ala imprimat (care e mai lat).
Atentie ca finetul trebuie bagat la apa ca altfel, daca este lucrat rar, se rareste...destrama etc.
Finet bun se gaseste greu, am cautat peste tot.
De la moghioros am luat doar bumbac imprimat numai pentru asternut care e mai gros, si am mai luat un bumbac tot pentru asternut uni galben care e mai subtire, ca sa la combin cumva.

26+ Teodora

Mergi la inceput

Lullabay, eu am luat 5 kg si bb al meu avea la 30 saptamani 1,6kg...adica si-a dublat greutatea intr-o luna (luna trecuta avea 833 grame)desi eu nu prea am luat in greutate! Deci nu prea cred ca are vreo legatura!
Ma bucur ca merge cu curatenia! Succes in continuare. Noi nu stiu cand o sa incepem, probabil din august!

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Lyana, saru' mana!!!

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Buna Burtici
Ionica trista dar frumoasa povestea catelusilor tai, sa-ti traiasca si sa se impace bine cu bebe. Vei vedea ca nu vor fi gelosi.
Katia numele de familie e Cremenescu - deci va fi Sofie Marie Theodora Cremenescu.
Dar, aici se foloseste first name care va fi Sophie - ma refer la gradinita la scoala la job, celelalte nume nu se folosesc.
Normal ca mami si tati au ales Teuta ca numele folosit in familie.
Si sotul meu are 2 nume din care unul este folosit in familie si celalalt este folosit la job (scoala) prieteni.
Si este destul de "usualy" pe aici sa vad pers cu cate 3 4 nume plus numele de familie.
Ma rog asta vreau eu si pana la urma si sotul se pare ca inclina sa nu ma supere, am incercat si varianta de 2 nume Sophie Theodora sau Marie Theodora si numi se pare ca suna bine, mai bine suna toate 3 impreuna.
Hai ca v-am plictisit si ocup spatiu degeaba pe aici.
Apropo de distractie si eu as merge la discoteca sa dansez ca o nebuna dupa nastere dar nu cred ca ma va lasa sufletelul sa las odorul meu acasa si eu "mama denaturata" sa ma simt bine. Ca sa-mi "iau revansa" de obicei merg la cosmetica/coafor dar acum nu e prea comod.
Fetelor daca intentionati sa mergeti la cosmetica aveti grija ca va trebui sa stati pe pat/canapea plianta cam 2 ore si eu nu va recomand mai ales daca aveti probleme cu spatele - eu am facut "prostia" asta si nu a fost confortabil dar m-am gandit ca merit si eu - asta ca sa va povestesc patania mea.
Multe plecati in concediu - sa va relaxati si sa va simtiti bine oriunde ati merge dar sa aveti grija de voi.
Va pup

Adina 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

gripo pe noi ne-au sfatuit la cursul de mamici sa ne luam pentru maternitate 2 perechi de papuci de plastic nu foarte sofisticati, deoarece oricum in general astia ii arunci cand iesi din spital.

Ignatica

34fix

Mergi la inceput

Credo, sa stii ca eu sunt adepta lucrurilor simple si asta chiar si in cazul numelor (de aia vreau sa-i pun doar un nume lu' fiica-mea si inca unul foarte scurt zic eu). Am auzit si vazut tot felul de combinatii care mai de care mai deocheate, dar totusi cred ca e optiunea fiecaruia si pana la urma orice nume are frumusetea lui. La noi in grup inca nu am intalnit nume "deocheate", toate pana acum mi se par frumoase. In cazul tau, ca aici vroiam sa ajung, desi sunt trei nume mi se pare ca se potrivesc excelent. Asa ca eu zic sa nu renuntati la nici unul. Suna a nume de vita nobila Sa-ti traiasca!!!

30s cu bb Katia

Pozici cu noi

Mergi la inceput