Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

De luni avem bona!!!Motiv de bucurie si de tristete in acelasi timp...in trei luni incep serviciul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Noi sarbatorim astazi onomastica Iuliei, l-am ales pe Sf. Ilie sa-i fie protector. Alta varianta feminina de nume nu am gasit, care sa ne placa, asa ca a ramas Iulia.

La multi ani, fetita mea draga! Sa fii sanatoasa si fericita, iar Sf. Ilie sa-ti fie calauzitor pe drumuri bune toata viata, ingeras iubit!

Va invitam sa o vedeti pe Iulia la 12 luni.

Pozele de la turta le punem cand le primim.

Pupici tuturor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

La multi ani Edutz dragut, sa fii sanatos si sa ai noroc in viata!!!!!

La multi Ani Iulia scumpica!! Vazut poze ;) tati tare mandru eheeeee !!!

Mamini pupam fetele, si tinem pumnii la cresa/gradi o sa fie bine Veve sunt sigura!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by gesi

super povestea!!! Mi-a placut enorm! (pana la lacrimi) Sa-ti traiasca bondarelu'!!!!

Multumim mult, si voi sa va bcuurati de zana voastra...am tras un ochi la pozele voastre de la motz, iar prima, zici ca e dintr-o poveste

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

10+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Diana, sa va traiasca e o adevarat domnishorika . Mie imi place poza in care va tine tati in brate...ce privire ia tras

Vali, felicitari, esti o adevarata eroina, bravo tie, ca ai reusit, asta e bine, iar pt promovare, superrr.... Dorul te omoarastiu, ca sie u mor de doru' lui, si sunt la serv, d'apai tu...Dar e mai bine pt el acolo

Simona, n-a mai aparut, Lulu, Andreea, Acusor am vb eru cu ea, au venit de la mare si au plekat la socrii ei la munte, vin luni, si sunt bine. Ella, omoara curatenia, Emma unde esti? Briana, cred ca omoara munca...daca am uitat pe cineva

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

10+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

quote:
Aaaaaa! Sa nu uit! Il salutam pe Robert a lu' mama Cryna!!! Nenea din poze cine ziceai ca e?

Gesi, multumim ... nenea-i TATI, bineinteles ...

Diana Mirela, pupacim mandruta ta si-i zicem si ei "LA MULTI ANI!" de sf. Ilie!

Noi am mai adaugat ceva poze in albumul "SEMANAM OARE?!?"... ceva unchiuleti, matusici, surioara, verisoara... numai ca nu sunt chiar atat de clare toate ... scuze !!! Vizionare placuta, totusi ... daca aveti timp de frunzarit, hi,hi,hi... .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

SEMANAM OARE?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Diana, La multi ani si voua atunci...nu cobi ca poate se prinde...

Cryna...semanati bine de tot

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gesi unde ai gasit bona?
Vine si la mine una azi de proba, de la o agentie...

AniS 13+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Multumim Joker, multumim ... pupicei ...

Simona, da' chiar ca ai disparut... mai mama, mai... M-ai tras pe mine de limba ... si acum... te facusi nevazuta ... Esti bine, nu-i asa?!? .

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...

SEMANAM OARE?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Imi pare rau ca nu am putut sa intru ieri dar o fac acum sa o urez pe Simona.

La multi ani,Simona ! Sa fii sanatoasa si fericita toata viata alaturi de ingerul pe care ti l-a trimis D-zeu!

Mergi la inceput