Bebelusi de iulie-august 2005 (124) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 15
palmyrah2002 spune:
Multumim frumos de urari!

Sa aveti parte de tot ce e mai bun alaturi de copilasii vostri!
Valcampan bafta si spor la invatat!
SIMONA, LA MUUULTI ANI !
O viata senina si fericita alaturi de toti cei dragi!

Ema,dragutz "pupu"!![]()
Eu adaptez programul lui Rares in functie de nevoile lui,de cum si cind doarme,si in functie de ce a mincat la masa anterioara!
Spre exemplu daca la masa de prinz rade cele 250 g de mincare cu siguranta iaurtul il dau dupa 4 ore,altfel il scuipa.
Si cu somnul la fel : in functie de cit timp doarme in timpul zilei se culca seara ori la 8,30 ori la 10 cel tirziu;de obicei cind e somnoros nu-i poti intra in voie cu nimic si atunci il pregatesc de nani;indiferent de ora la care se culca nu se trezeste mai tirziu de 6,30 dimineata!
Daca ati inceput cu laptele de vaca ati observat modificari la culoare scaunului?Adica e mai deschis la culoare?

palmyrah2002 spune:
Cryna ,
,semanati,semanati!
Tare frumos e nazdravanul vostru si vad ca are pasiun
pentru masina de spalat la fel ca Rares!
Mihnea ii cere bilet lui frate-su de cite ori acesta se indreapta spre masina!
Unde stai?Eu in Pacurari,aproape de piata!
Tethys spune:
Buna Palmyrah2002. Multumim ca ti-ai facut timp si pentru pozutele noastre
...
si voua.
Mda... are o mare pasiune pentru masina de spalat
... mai ales ca-i si depozitul lui de "oase"
...
Noi stam in Galata, la blocurile dinspre dealuri... (in intersectia mare e o biserica-n constructie... fata-n fata cu scoala...).
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI...
SEMANAM OARE?!?
Dianami spune:
La multi ani, Adrian! 
Sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos!
La multi ani, Edutz Ilie sugubatz, cu ocazia onomasticii!
Sa fii sanatos si norocos, frumos si iubit!
P.S. Poate parintii iti vor face cadou o surioara
.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
gesi spune:
La Multi Ani!!! Simona Sper sa apari cat de curand si sa ne dai vesti bune despre Mario.
La Multi Ani!! sarbatoritilor zilei: celor care fac 11 luni, celor care fac un anisor, dar si celor care isi serbeaza ziua numelui.
Sanatate si iubire din partea parintilor vostri!
Multumim tuturor celor care ne-au urat de ziua noastra. Ne bucuram ca nu ne-au uitat mamicile noastre dragi!
gesi spune:
Aaaaaa! Sa nu uit! Il salutam pe Robert a lu' mama Cryna!!! Nenea din poze cine ziceai ca e?
gesi spune:
Nu stiu cine m-a intrebat si nu ma mai uit inapoi ca nu-i timp (scuze!)...Da, am fost tare bucuroasa cand a ales cartea...dar mai ales pentru felul in care a ales-o: deschizand-o!
Se pregatea fata de lectura!
Dianami spune:
Svety, Palmyrah, felicitari pt. copiii umblatori
! Ati scapat de mersul aplecat
.
Emaaimee, am uitat sa-ti spun ca am admirat si eu pe cele doua domnisoare
, sunt superbe! Ma bucur ca s-au distrat la petrecere
.
Mamini, ma bucur pt. reusitele voastre si sunt alaturi de voi, cred ca ti-e tare greu cu gandul ca se apropie gradinita. E domnisoara mare Veve acum. 
Vali, felicitari pt. reusita la examen si sper sa obtii si promovarea! ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

super povestea!!! Mi-a placut enorm! (pana la lacrimi) Sa-ti traiasca bondarelu'!!!!