Mamici de iulie - august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia sa nu te aud cu moralu jos...de ce sa ai moralul jos? tu si bebe sunteti ok...hai ca ma supar pe tine...uite niste pupici sa-ti treaca io ce sa mai zic??? hai ca totul va fi bine si o sa fie si dr in tara o sa vezi tu...
cristina-ana vreau sa-ti urez din tot sufletul sa-ti vina puiutul tau dorit cat mai repede si sa te bucuri de el cat se poate...te pup si ai grija de tine
madacristina iti urez multa sanataet si tie si mai ales puisorului tau
fetelor am pierdut sticlutele dar daca va mai ganditi si ptr tura a doua ma bag si eu...
am citit asa printre randuri si am catev rugaminti daca se poate: imi poate trimite si mie cineva mailul ala cu preturi Elias...multumesc mult de tot
Cristina-ioana ce iti face sufletul ala micusor?
m-am uitat pe poze cu bebei Doamne cat de frumosi sunt

muuh a patit ceva? i sa- declansat nasterea sau asa au hotarat pur si simplu? pupici si ptr ea si ptr bebitul ei

pupiciei la fete si bb

bulinuta 36+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Michella, eu am vorbit cu Geanina doar despre doua variante. Chiar inainte de dilatatie 4 si daca nu merge (nu stiu de ce nu ar merge, caci copilul e in prezentatie craniana de pe la 22 saptamani iar primul copil l-am nascut natural) facem cezariana. Nasterea naturala IESE TOTAL DIN DISCUTIE. Am nascut prima data natural, multzumesc, stiu ce inseamna, nu-i de mine!
Mi-a mai spus Geanina ca truse au ei in spital si costa 1,5 milioane lei vechi, asa ca eu n-am de gand sa mai caut chiar daca stiu ca se gasesc si mai ieftine.
Cam atat.


Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Mii de multumiri pentru cuvintele frumoase pe care le-am primit si pentru faptul ca ne-ati pus si pe noi pe listuta, poate ca ati vazut si pozele noastre, nu stiu! Sunt fericita ca atatea fete au nascut si sunt acum bine, iar bebelusii sunt sanatosi, multe salutari tuturor!

Vreau sa le incurajez pe fetele care urmeaza sa nasca, aveti incredere ca va fi bine, este greu, asta cred ca trebuie sa acceptati si sa luptati, nu uitati de respiratie in timpul nasterii naturale, e foarte importanta, am simtit pe pielea mea!, informati-va!, nu faceti ca mine ca de frica nu am vrut sa stiu nimic de nastere si m-am trezit ca nu stiam ce se intampla cu mine, va doresc nasteri usoare! Daca aveti intrebari, as vrea cu drag sa va raspund!
bulinutza, te pup si mult curaj!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

bibi, te inteleg perfect in legatura cu nasterea naturala, as am vrea un copil, dar cand ma gandesc la nastere................aoleu!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

bulinuta eu nu am nici pe naiba, nici pofta ba de una ba de alta nu am sincera sa fiu. Cred ca mancam cam putin sau cumva nedistribuit bine pe zi. Deocamdata mie nu mi-au pus disgnosticul de diabet de sarcina pentru ca numai una din cele trei valori a fost mai mare, una a fost mai mica dar la limita. De asta ma monitorizeaza cumva ff atent in urmatoarea saptamana. Daca totul merge bine nu va mai trebui sa-mi masor glicemia chiar de 7 ori pe zi. Eu azi am fost la o tanti care mi-a prezentat cum sta situatia asa in amanunt cu fel si fel de scheme cum lucreaza insulina. Marti inainte sa merg la ea ma va vedea intai un medic, asa este regula. Acum inainte sa mananc mi-am masurat glicemia si am avut 76 ceea ce este foarte bine (trebuia sa fie sub 85). Mi-a spus ca daca este vre-o data sa-mi depaseasca glicemia valoarea 180 atunci va trebui urgent sa merg la clinica, fara sa ma mai gandesc. Acolo nu cred ca o sa ajung ca putin peste 180 am avut dupa ce bausem licoarea aceea dulce tare.

Mie adevarul ca nu-mi este de mine, ca mie nici rau nu-mi este, nu am nici o simptoma de diabet. Mie imi este de bebe ca mi s-a spus astazi care ar fi la el urmarile si de asta am horatat ca voi tine chiar strict regimul pe care l-am gasit in brosurica. Tanti aceea zicea sa pap cat vreau eu dar sa scriu. am sa ma invat sa mananc cumva foarte ordonat pentru ca vreau sa fie bebe bine.


Si eu iti tin pumnii sa scapi de diabetul asta. Acum tocmai vb cu sotul ca azi a povestit unui coleg ca sunt la medic sa-mi faca analize de diabet de sarcina. A spus acel coleg ca si sotia lui a avut si ca i-a trecut la doi ani dupa ce a nascut.

si abia astept sa-l aduci pe bebe pe lume, sunt sigura ca si tu si el veti fi bine!

Monica si 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Posted - 14/07/2006 : 20:33:45
--------------------------------------------------------------------------------
bibi, te inteleg perfect in legatura cu nasterea naturala, as am vrea un copil, dar cand ma gandesc la nastere................aoleu!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Daca omul nu ar avea darul de a uita (caci in acest caz e vorba de un dar) rar ai vedea familii cu mai mult de un copil. De la primele mele postari pe acest topic am spus ca, din punctul meu de vedere, cel mai important este sa fim cat mai bine informate despre ceea ce urmeaza sa se intample. sa fim pregatite pentru cei mai rau, sa ne imaginam cea mai cumplita durere pe care am simtit-io in viata noastra si sa o multiplicam de 10 ori. Din punctul meu de vedere, cele care vin si spun...a...e usor...trece repede si nimic nu conteaza caci aduci pe lume un suflet, nu fac un serviciu comunitatii, pentru ca femeile care nu au trecut prin experienta nasterii au tendinta sa minimalizeze suferinta prin care urmeaza sa treaca si asta nu-i in nici un caz bine. Parerea mea.
Oricum, felicitari! Ti-am vazut micutza printzesa. Avetzi grija de ea,iubiti-o si sa va iubeasca pana la adanci batranetzi!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Mada, intr-adevar, e vorba de 10 sticlute. Luni trimit si eu banii tatalui tau, daca e inchis la posta maine, daca nu e inchis, ii trimit chiar maine.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, moralul e naspa ca sunt singura si m-am saturat, nu mai rezist sa stau ca un cuc la et 9;si desi nu mananc sarat deloc, m-am umflat ca o gogosica la maini si picioare;
anasia 36+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Eu m-am sclerozat..nu mai tin minte daca am mai scris sau nu...
In fine am fost ieri la "specialist"(asa-i zice aici la ala de ma opereaza)si m-a programat pe 14 Augustla cezariana!Deci mai am fix o luna. D-le aici e de groaza...mie nu mi s-a facut consult ginecologic decit o data(la inceputul sarcinii) si cand va aud pe voi cu "colul scurt sau lung" cu "placenta de gr 1 sau 2" etc..tot felul de detalii despre care eu habar n-am..Am intrebat daca mai fac vreo ecografie si mi-a zis ca nu e cazul!


36
Bun venit in lume bebelusilor nascuti de curind si sanatate mamelor!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Map, ma bucur ca nu e nimic grav si ca ai moralul asa bun. S-o tii tot asa, bine?

Mia, nu-mi vine sa cred !!! Nu va face tuseu vaginal macar spre sfarsitul sarcinii? Nici in Franta nu se fac multe ecografii, in schimb tuseu vaginal la fiecare control! Pai mie daca nu mi-ar fi facut sa-si dea seama ca-i bai daca nu stau in pat cred ca as finascut demult!

Diana 35+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060814/k/6050/preg.png

Mergi la inceput