Mamici de iulie - august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ira_ spune:

kateryna bine te-am gasit, dar ce-i cu tine la mamici de august ca abia in ianuarie nasti?
azi bebe toma n-a fost deloc cuminte....se foieste acolo in burtica de nu pot sa stau de nici un fel, nu vrea nici in pat nici in picioare. este tare agitat.....si am impresia ca burtica se lasa din ce in ce mai jos. oare nasc inainte de termen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna tuturor, si burticute si mamicute...si mii de multumiri pt vorbele frumoase pe care le-am gasit in urarile de la voi.

Povestea mea, pe scurt, ar fi ca, uitandu-ma la un film si chat-uind cu al meu sot, mi s-a rupt apa. Nu era chiar cum scria in carti (dar mirosea a sperma),insa mi-am dat seama ca asta trebuie sa fie si m-am balbait putin incercand sa ma concentrez la bagajul de spital, sa nu uit ceva.
Nu stiu cand voi avea timp sa scriu cu detalii toata povestea nasterii, cert este ca a fost cezariana, mult mai usor decat mi-am imaginat eu...si asta probabil ca am avut sansa sa fac parte dintre cei care se refac usor. Prima zi a fost crunta ca am vrut sa ma misc, sa nu iau prea multe calmante, dar totul a trecut.
Am vazut si ce inseamna "furia laptelui" si am ajuns la pompa...ca sa nu dau in altele...iar cei de la spital s-au purtat impecabil, de la cele care spalau pe jos pana la medicul care mi-a supravegheat sarcina si la care voi fi inca panal a 6 luni.
E drep sentimentul de mama e minunat, dar BB Nour imi ia toata energia, mamicile de pe aici stiu deja cum este, iar numele meu este Mamica_chiauna_de_nesomn...cu tentative de parnoia...sper sa rezist...si mai trag si eu cate un pui de somn pe langa cel mic...ca altfel nu se poate.
De nenumarate ori m-am gandit la voi si nici nu va imaginati cat de utile mi-au fost multe din informatiile de aici (in special site-urile acelea cu filmulete cum sa pui pe BB corect la san, ce inseamna sa fie lapte in sani fara canale infundate, etc.)
Nu stiu cum voi mai avea timp sa stau sa va citesc (ce sa mai zic de scris), dar va doresc nasteri usoare celor care asteptati sa va tineti in brate minunea, iar celor care au deja BB-i multa sanatate si copilasi cumintei si frumusei.

semnat Georgiana alias Mamica_chiauna de BB Nour de numai 9 zile

PS: am trimis cateva poze cu Nour pe adresa comuna pt album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Curaj, proaspete mamici!!! Primele 2-3 luni sunt mai grele!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Norocuta, ma regasesc perfect in povestea ta. Si in ceea ce priveste cezariana si refacerea de dupa (acum parca nu m-as fi operat niciodata - e drept insa, nu fac efort prea mare si nu fac sport, ca sa nu fortez lucrurile; oricum de sport nu am timp), si in ceea ce priveste medicii si asistentele, dar si referitor la oboseala si paranoia. Il ador pe Rares, dar imi ia toata energia. E treaz in fiecare zi de pe la 16:30 pana pe la 12 noaptea si de regula trebuie sa ii dai atentie, ca altfel te face el atent de nu te vezi. Ii face atenti chiar si pe vecini. Cand o mai creste si o avea mai multa forta la tzipat, mi-e teama sa nu cheme vecinii Protectia copilului sa cerceteze cazul.

Miti2004, dar de ce ai ramas fara lapte? Ai idee?

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor, de ce mi-a fost frica nu a scapat bebele meu : s-a constipat !
i-am dat ieri la 6 dupa-amiaza prima masa de lapte praf si pe urma la celelalte mese laptele meu...de aseara de la 9 pana acum ( e aproape 11 dimineata ) nu a mai facut caca si se screme intr-una.
O sa ma duc la farmacie sa vad daca imi pot da astia ceva...eu am supozitor cu glicerina pt copii din tara, dar nu scrie daca e si pt bebelusi ( mai ales ca al meu ar fi trebuit sa se nasca pe 4 august, deci e inca prematur ), si mi se par mari supozitoarele pt funduletul lui.
CE SA FAC ???

Amabella, mie mi-a secat "fantanica" de lapte pt ca i-am dat laptele meu numai la biberon pt ca daca sugea nu tragea nimic de la san, pt ca din cauza oboselii am lasat-o f moale cu pompatul ( spre rusinea mea inainte ma pompam la 3 ore iar acum doar de 2 ori pe zi ), nu am mai mancat cum trebuie, am fost si suparata....cam asta ar fi...

miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Scriem si noi ca sa nu ziceti ca v-am uitat.Eu citesc zilnic dar..recunosc..sunt mai lenesa la scris.Si in plus..mi-e rushinica sa va spun cat de cuminte e printzesa mea.Dormim noaptea fara probleme,se scoala doar 1 data la masa.Ziua alternam momentele de trezie cu somn si atunci cand e treaza ne jucam, ne plimbam sau se uita singurica la ce o inconjoara.O enerveaza rau cand sughite si atunci caraie putin dar ii trece repede dupa 2 picaturi de lamaie.Nu-i place sa doarma pe parti si tipa la mine pana ma duc sa o intorc pe burtica sau pe spate.In rest...avem o viatza linistita si fericita si zau ca nu-mi vine sa cred ce copil minunat am.Si dupa Radu..care a fost un agitat..Ralucutza vine ca un balsam.
A inceput sa se ingrase si a facut pulpitze si gropitze la manute si falci si gusulitza...Si o pup toata ziua si face niste mutre de-mi vine sa o mananc cu totul!Dar..e foooarte fitzoasa!Se stramba la Bonisan de zici ca-i dau otrava, se stramba la apa si o scuipa, se stramba daca o scoli din somn,se stramba la suzeta....

Maine implinim 3 saptamani si inca nu realizez ca am 2 copii.Stiti ca atunci cand doarme mai mult (uneori 4 ore consecutiv)uit ca exista?Si apoi am remuscari...

Va pup muult si va tin pumnii la fiecare in parte sa treceti cu bine peste nastere.

Azi am fost la biserica si-am stabilit cu preotul data botezului:20 august.Si acum ma gandesc la meniu.Facem la socrii mei la tzara (la 5 km de Bucuresti la Dragomiresti)si eu trebuie sa ma cam ocup de toate.Daca aveti idei...va astept cu ele cu maaare nevoie!

PAAAAA!

Irinuca,Raducu si Raluca
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Larissa: am vazut pozele cu Alexia si e dulcica foc!

Bulinuta: ai avut una dintre cele mai dificile sarcini de care am auzit.
Doar maine nu facem galerie...iar miercuri iti vei tine deja bb in brate! Ai grija de tine!

Mamanati: campioana se naste minunea ta din burtik, la ce program de piscina a avut ea in fiecare week-end!

mami de Vladut(13.06.2003) si 33s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Mi-a fost tare dor de voi, dar nu mi-a mers net-ul cateva zile si in plus, am avut niste zile tare agitate si grele, acum m-am mai linistit putin si am zis ca mor daca nu intru sa vad ce mai e cu voi.

Felicitari proaspetelor mamici, va pup tare si va imbratisez, sa va traiasca puiutii!

Eu am facut mastita la sanul drept, dupa 3 saptamani, chiar nu ma asteptam, de bine ce ziceam ca am scapat de furia laptelui si de pb/dureri cu sanii. Am facut febra cu frisoane si tot tacamul, am ajuns de urgenta la dr care m-a pus pe antibiotice (Oxacilina). Problema este ca din cauza febrei nu am mai avut voie sa alaptez. I-am dat lui Luca Humana, pe care nu l-a suportat si mi-a vomat rau de cateva ori. Daca nu imi scadea febra ca sa il pot alapta din nou, eram la un pas sa ajung cu el la spital pt perfuzii, ca nu aveam cu ce sa il hranesc si se deshidrata.
Leti si Miti, cunosc prea bine problemele cu alaptatul si laptele praf. Din pacate tocmai acum pediatra noastra este plecata din tara in concediu, asa ca nu imi permit sa testez pe stomacelul lui Luca alte firme de lapte. Acum il alaptez din nou, dar ma chinui tare cu mulsul dupa fiecare masa, comprese reci, tratament si dureri.
Intreba cineva de Garmastan, eu l-am folosit din luna a 8a si mameloanele mele au fost ok pana acum cateva zile cand nu imi mai puteam atinge sanii deloc de durere (asta desi ma mulgeam de 2 ori pe zi)

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara mamici si viitoare mamici,

Vreau sa va spun Felicitari! celor care au nascut si multa rabdare celor care o sa nasca.
Cele care trebuie sa dat viata unui ingeras sa stiti ca este cea mai mare realizare in viata asta atat de scurta.
Sa fiti optimiste, sa va rugati lui D-zeu si totul va fi ok.
Daca aveti nevoie de sfaturi va pot ajuta in masura in care pot.
Si eu sunt mamica a unui baietel de 8 luni jum.

va pupacesc

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Bulinuto, scumpo mai e un pic si o sa-ti tii bubulina in brate!
Mihaelagrosan, felicitari si multi multi ani fericiti impreuna!
Norocuta, dragalas tare e bebe Nour.
Irinuca, Norocuta, fratiorii nu sunt gelosi pe noii pitici veniti in familie?

Dimineata am fost la piscina. Martta, noi facem aquaaerobica de 3 ori pe saptamina. Cred ca ii place la fata ca sta cumintica iar dupa ora de aerobic incepe ea inotatul in burtic.
Dupa amiaza am stat cu o graviduta la o terasa, iar seara am petrecut-o pe mama la gara ca a plecat la apartamentul nostru in Eforie. Ce as pleca si eu acolo...
Fetelor, abia astept sa-mi tin si eu bubulina in brate, chiar daca trebuie sa umblu ca zombi!
Nati si minunea din burtic 36+

Mergi la inceput