Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 12
kristinutza spune:
mdea, ne-am trezit, cum sa nu ne trezim?
l-am culcat pe radu la 10 noatea, doar-doar o dormi mai mult astazi.
neeeeh, s-a trezit tot la 7!
degeaba i-am explicat ca s-a culcat mai tarziu as-noapte. era tot numai un ras dimineata.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
'neata la pranz!
Irina, succes la noul job.
Prima zi e cea mai faina, nu te baga nimeni in seama
Am vazut si pozele de la nunta, sunt super.![]()
Ancuta e bine, ne fraiereste deja.![]()
Cand zic si eu ca a adormit, ea se intoarce spre mine si rade in hohote.
Unde sunteti ? De ce nu semnati condica la piticodrom ?!!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Diana30 spune:
Buna amiaza!
Azi are Mihnea 9 luni.Mult prea repede pentru gustul meu trece timpul.
Va invit sa-l vedeti aici pe Mihnea in luna a-9-a
BiuMil spune:
buna, vin eu sa semnez condica...
noutatea zilei este ca am reusit sa il fac pe Milan sa doarma pana la 7.30 azi....cum? pai m-am trezit inaintea lui, pe la 6 si i-am dat bibe in somn...poate vi se pare un pic ciudat, ca tot la 6 m-am trezit, dar in loc sa nu mai dorm deloc, am "castigat" o ora jumate! pacat ca aseara m-am culcat la 1!
Irina, o sa ma uit la emisiune diseara...stii cumva pe la ce ora este? bafta azi!
Ruxandra, insula copiilor e in Herastrau? am fost si noi duminica...
La multi ani lui Iaris, Mihnea, Luca, Sara!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Pfii, incerc sa raspund din urma, ca ma simt cu datorii
.
Cristina, multumesc pentru reteta; mie mi se pare grelutza, asa ca astept sa imi mai dezvolt skill-uri
.
Insa reteta Dianei din Cluj e intr-adevar pe masura calitatilor mele de gospodina
. Foarte frumoase pozele cu MIhnea
.
Dr Alina, ma bucur ca esti mai bine.
Anto, ai primit toate pozele? Ca eu am trimis 6 calupuri si nu am primit confirmare finala. Succes cu socrii!
Ruxandra, da-mi si mie melodia cu "locca" pe YM, sa stiu si eu de la ce vine nick-ul tau
. Cred ca si Miruna are D.A., mostenita de la mine. I-au aparut 2 zone din alea uscate, la care sotul imi zice ca eu am tot timpul cite o zona din aia pe corp; eu nu o dau cu nimic. Sa vad ce-mi zice miine Calapod. Faina faza cu berea
.
Dana Lucia, culmea ghinionului: noi o ducem pe Miruna la Boston simbata acum pe 22 si o luam inapoi pe 20 august
. In perioada 29 iulie - 13 august plecam in concediu prin europa, asa ca sper sa ne vedem in prima saptamina cind veniti, si in ultima! Adica ne vedem neaparat
.
Alina lui Dragos, felicitari pentru
.
Ina, la multi ani sotului si succes la concurs (stiu ca nu citesti, dar eu ti-am zis totusi
).
Dana frantuzoaica, m-am gindit la tine pe 14 iulie, ca nu am intrat sa-ti urez petrecere frumoasa de ziua Frantei.
Gabi, sanatate baietilor.
Zino, drum bun si distractie placuta! O sa ne fie dor de voi
.
Gina, felicitari pentru dintisor si pentru pasi.
Ramona, imi pare rau de ce a patit bona ta, sper sa gasiti cea mai buna solutie.
Alexuta, tare frumusica e printesa ta.
Veronica, ma omori cu mincarurile pe care le faci
. Stima mea e fara margini, fara numar, etc
.
Irina cuscra, am admirat pozele cu ginerica, ce mai, un frumos
. Succes la noul loc de munca! Te-am admirat in pozele de la nunta, abia astept sa te vad la TV
.
Kid, vacanta placuta!
Camelia, bine ai venit!
Carmi, multi ani fericiti impreuna, si felicitari lui Fabiano pentru upgrade-ul la 4x4
.
Kristina, m-am distrat si eu cu pozele cu ieee
. Eu imi aplaud copilul, si bineinteles ca acum aplauda si ea
.
Mihaela, bine ai revenit!
Sa inteleg deci ca ai scapat de <biiiip>-ul ala de shef?![]()
Sofia, multumesc pentru CD-ul cu tae-bo, pilates si alte exercitii! Bona abia asteapta azi sa inceapa exercitiile, iar eu as'noapte la 10 juma munceam din greu
. Fetelor, Nuca e si mai dragalasha
.
Despre petrecerea de 1 an: ori ii taie motul acasa si nu fac nici o petrecere, doar comandam pizza de la cuptorul cu lemne (cum am facut si la scaldushca
), ori fac la restaurant. Varianta cu party acasa e exclusa, nu imi leg singura pietre de moara la git (prin pietre de moara inteleg treaba in casa
).
Copilul meu a facut aseara vreo 20 de pasi singur; nu stiu de unde atita curaj pe capul ei, ca la cite capete si buze sparte a avut, cred si eu ca are o retinere in a se avinta cu capul inainte
.
Miine merg la Calapod, dimineata la 9. Daca aveti intrebari, le astept.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Neata pe la pranz
Ma chinui sa adorm Mateiu' si nu prea am succes. E frant dar nu se lasa.
Aseara a facut 3 pasi singur singurel. Nu-mi venea sa cred. Era atat de fericit de performanta ...
Eu cred cu tarie ca iesitul in fiecare zi in mijlocul copiilor din parc l-a ajutat foarte mult sa inceapa sa mearga si sa faca si alte traznai.
Da, Bianca, in herastrau este insula copiilor. Noi am fost pe la 6 acolo. Si ne ducem cam in fiecare duminica.
Ioana, cum fac rost de melodie ti-o trimit. Imi pare rau de zonele aspre ale Mirunei dar poate nu e DA.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
diplodocus spune:
Salutare!
Luca a dormit de aseara de la 22 pina azi dimineata la 10, cu 1 scurta trezite la 7 pt tzitzi...E total, niciodata nu a dormit asa mult...
Pe mine ma framinta o problema, poate a mai patzit cineva si ma lamureste pina vineri cind am programare la medic.Mi-a revenit CM dupa nastere, pe 12 iunie, si luna asta inca nu a aparut...inainte imi era foarte regulat, la 28 de zile...Acuma sper sa nu fi patzit vreo surpriza, ca am sterilet...Ce ziceti?
IOANA si Luca-Mihnea
latrishia spune:
Salutare
m-am amuzat tare cu muraturile si gogonelele asa ca vin cu o propunere sa ne numim Licurici de sept-oct2005 asta daca nu e deja in use :)
Iaurt Mili ii dau si eu si e ok, dar eu ii dau si danonino si e ok si tind sa cred ca fi mea are altfel de stomac. Nici cu pere nu face prea moale. In skimb am comis o cu niste gem de caise de la care a facut maioneza 
As pleca si eu la mare dar fi mea nu papa mancare din borcanele, numai fructe. Asa ca cred ca stau acasa :(
Pupi
Lori&Luanna
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Diplodocus, alaptezi? In iunie a venit prima data dupa nastere? La mine a durat vreo 4 - 5 luni pana s-a regularizat. Mereu venea mai tarziu, chiar si cu mult mai tarziu, de intram in panica....
Catalina
mihaela_e spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru re...primirea calduroasa
Da, Ioana, am scapat de biiip-ul de shef...acum ma cauta el pe mine. La mine este o nebunie de dimineata pe telefoane...toata lumea, in special barbatii care ma cunosteau, m-au sunat sa ma felicite...eu, habar nu aveam de nimic...cert este ca domnii de la FRF, in special nasul mare, mi-au facut o surpriza de zile mari...m-au numit presedinte la nou infiintata Curte de Arbitraj pt. Fotbal...si uite asa o ditamai curtea de fotbal condusa de o femeie
Aporpos de frumusetile de spetembrie-octombrie - eram in herastrau cu pruncul, sotul si niste prieteni, si ne jucam cu Alexandru care e un zbangiu si jumatete. La un moment-dat vine un nene la noi si hop cu aparatul cu blitul pe el. Evident ca ma infurii iar al meu sot sa-l ia la bataia alta nu. Omul scote o legitimatie de fotobraf la un trust de reviste cunoscute, ca nu, trebuie sa aduceti copilul la un shooting foto caci e tare frumos. De ce sa nu castigam niste bani din reclame cu un copil asa frumos. Evident ca m-am enervat si i-am zis, asculta domnule, nu ma intereseaza nici banii si nici reclamele, pt ca nu vreau sa-mi stresez copilul. Asa ca fa bine si da-mi negativul cu pozele ca daca apar pe undeva fotografiile copilului meu o sa regreti clipa in care le-ai facut. Dupa lungi discutii, a inteles omul ca se pune cu cine nu trebuie. Mi-a dat si filmul si a plecat dar nu inainte sa-mi spune ca cea care va regreta voi fi eu ca am pus piedici in cale afirmarii copilului.
. Asa ca si eu cred ca piticotii din sept-oct (evident cu extensia din august) sunt cei mai frumosi si destepti.
Cu Hercule, iarasi este o poveste intreaga. Deranjat copilul la stomac si cu miros urat...mers de urgenta la Stanciu la Budimex...antibiotic...acum, s-a considerat ca 2 asistente sunt suficiente sa-i puna branula, pt a nu intepa copilul in fiecare zi (6 zile adica). Eu, mi-am facut datoria sa le anunt, vedeti ca are foarte multa forta, si nu prea sta. Da, da, stim noi ce sa facem, ca d-aia suntem asistente aici de 20 de ani. Ok. Incercare de imobilizare copi, nereusita. Venit inca o asistenta si o bucatareasa cat casa. Al meu cupil se incordeaza si mai tare si urlaaaaa. Ii pune branula, copil tinut de 3 asistente, suceala serioasa, sare branula stropeste asistenta de sange, tasteste sange, mama isterica. Dat mama afara din cabinet (cica din cauza mea nu statea copilul cuminte). Se reia procedura cu pusul branulei. Aceeasi poveste: montat, smucit, scos. Concluzie, copil asta are prea multa forta si energie sa-i punem branula. Asa ca facem antibiotic in cap prin fluturas. Asa ca, in fiecare dimineata cand ne duceam la injectie veneau 2 asistente + doamna de la bucatarie pt imobilizare Hercule. Oricum...din tot procedeul asta pe el il deranja imobilizatul atat... In ultima zi, vorbesc cu copilul ii spun ca nu mai facem injectie doar la control, si stanciu ne vede si zice, pai daca ati venit cu el sai mai facem si azi injectie. Asa ca, luat copil, tambalau mai mare ca in prima zi, dupa ce s-a terminat procedura m-am dus sa-l iau si nu a vrut la mine in brate
a vrut la tati...si drept pedeapsa in acea zi nici nu s-a uitat la mine, daca vroiam sa-l iau in brate, urla ca din gura de sarpe. Asa ca nu sunt numai frumosi acesti copii, dar au si o personalitate, de zau daca nu vreau sa ma duc la niste cursuri de perfectionat parintii in relatia cu copii.
Cam atat...caci monopolizez...oricum voi ma intelegeti ca a trecut atat de mult timp de cand nu am mai vorbit.![]()