FIV 80
Raspunsuri - Pagina 5
Anca Wish spune:
Adelia, mesaj important: Lachi iti transmite felicitari pentru productia (asa s-a exprimat) de foliculi. Este cu gandul alaturi de tine si-ti tine pumnii. Si eu sper ca peste putin timp sa scriu, din partea ei si a mea, un mesaj de genul "sarcina usoara si un bebe sanatos".
Fetelor, va pupa pe toate si va citeste pe nerasuflate. Io-s mesagerul ei, macar de as face si io un ban cinstit, dar n-am sa vad de la zgarcita asta. Glumesc!
anca...SIGUR intr-o zi
adelia alin spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari.O sa va tin la curent cu ce mi se mai intimpla.
Va pup
andicu spune:
Multumim Ancuta! si noi o pupam pe Lachi si speram ca va reveni in curand sa scrie pe forum! vorba unor fete, chiar si cu alt nick, tot o recunoastem noi!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
crinuta71 spune:
Ancuta ce bine ca ne mai dai vesti despre ea. Si noi o pupam pe Lachi. Si pe tine la fel.
Ceci cam rarut apari pe aici.
Oana si eu am avut sangerare, cam in ziua 7-8-9 (nu mai stiu exact) de la inceputul inhibarii cu Dipherelin (am inceput inhibarea in ziua 21 a ciclului). Tu in ce parte a tratamentului esti acum?
poze
MRL spune:
Ancuta, multumim pentru vestile transmise din partea lui Lachi si tare mult mi-as dori ca urmatorul mesaj sa il poata scrie ea cu manutele ei. Suntem multe fete care asteptam cu sufletul sa apara din nou printre noi, sa ne consultam si sa ne sprijinim, sa ne inghiontim din cand in cand dupa care sa ne pupacim cu foc. Ne este tare dor de ea si sunt sigura ca si ei ii este tare dor de noi. Sunt sigura ca devoreaza orice scriem, ca este cu gandul si sufletul alaturi de noi, plange si rade alaturi de noi. hai lachi, te asteptam alaturi de noi sa ne pregatim impreuna de FIV-ulete. Te pup din suflet si sunt mereu cu gandul la tine.
Liana30 spune:
Fivoaselor nu v'am parasit!!!sunt cu sufletul alaturi de voi..si pumnii au ramas stransii!!!
si va iubesc mult!!!
"Doamna" transmitei mii de pupici lui lachi ..si mai spunei ca am cumparat toate rosiile din orasul meu.cu toate ca la mine nu prea era cazul..dar.gataaa m'am hotarat vin in Bucale si le cumpar pe toate ...stie ea!!!
..si acu in ton cu subectu...da fac si eu FIV..dar mai am putin..in august fac laparo si apoi gataaa la atac..atunci o sa am mare nevoie de voi toate!!
Nu va enumar ca voi stiti ca va iubesc si va pupacesc pe toate!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Sheritra spune:
Ieri trebuia sa ma intalnesc cu doctorul sa vorbim de inseminare si fiv, si dansul era intr-o cezariana, am ratat momentul.
Sunt intr-o cursa contra-cronometru sa-l prind inainte de ovulatie sa facem inseminarea luna aceasta, in august itra in concediu, sper sa ies invingatoare, sa fiu alaturi de voi in toamna la fiv.
Liana, tin pumnii la laparo, sa nu gaseasca nici un pic si nici un strop de buba pe acolo, sa fie numai catifea si diamante peste tot!
Sheritra
M Oana spune:
Shery chiar ma ardea sa te intreb cum a fost aseara la intalnirea cu Mr N.
Eu am ratat intalnirea cu Mr M de joi, deoarece dupa recordul de ovulatie de luna trecuta (evenimentul s-a produs in ziua 17), luna asta am batut recordul la ovulatie timpurie (ziua 10). Ieri toata ziua puteam sa jur ca se petrece evenimentul, am vrut sa actionez pe cale naturala, dar am sperat ca mai are rabdare ovulatiunea pana in dimineata asta, s-o pun de un contact artificial in 3, prin intermediul Moisicii.
Dar azi dimineata, deja mai erau urme fooooooarte vagi doar de corp galben, deci urmatorul loz, la ovulatia urmatoare, in plin concediu.
Si cum joi ma intalneam cu Mr M sa-mi vada ovulatia in actiune, inainte de concediu, am ratat ocazia de a ma expune in fata Profului, dar zau daca regret, mai ales ca de la Mr M nu-mi doresc decat sa-si faca treaba pe care o stie mai bine, fara prea multe comentarii, ca am participat la cateva discutii ca terta persoana si stiu ca omu' la capitolul diplomatie si dragalasenie umana e repetent, ca si nevestica lui, despre care v-am povestit in capitolul trecut.
Urmatoarea vizita la Giulesti va fi pe 4 septembrie, cand se intoarce lumea la munci, iar tratamentul il incep prin ziua 21 a CM-ului din septembrie, deci pe la finele lunii septembrie.
De maine ma apuc de demolari masive prin casa, iar pana pe 4 septembrie sper sa apuc sa reconstruiesc ce daram, ca apoi sa stau cu gandul si cu fapta numa' de acest moment de senzatie al vietii mele:FIV-UL LA GIULESTI.
Intre timp demarez si adoptia, astfel incat pana la Craciun sa apara urme de bebic, indiferent pe ce cale, ca doar tre' sa ne bucuram in 3-4-5 de ceea ce ne ofera viata, nu mai merge o relatie in 2 la infinit. Dragoste - dragoste, dar un al treilea se impune in duetul nostru conjugal
Ancuta multumim de vesti si poate in toamna numaram bobocii impreuna, cu Lachi alaturi, desigur, ca o veni si momentul REUSITEI in vietile noastre, dupa atatea lozuri nesimtit de necastigatoare.
Liano si unde te bate gandul sa faci FIV-ul? Dupa laparo nu mai incerci naturel o perioada?
Tabitha spune:
MOana: te rog zi-mi si mie cum interpretezi urmatoarele date:
ziua 12 - TB - 36,4, E - 6,7 mm, folicul pe stanga 21,5 mm, facut pregnil, apoi la 3 ore IAD
ziua 13 - TB- 36,8, E - 7 mm, folicul pe stanga 22 mm, IAD
ziua 14 - TB - 36,8
ziua 15 - TB 36,5, facut ecografie, se vede o formatiune pe stanga de 12/17 mm
O sun pe Moisa dupa eco din ziua 15, imi zice ca e corpul galben si ca IAD-urile au fost facute la timpul potrivit.
ziua 16 - TB 36,8
ziua 17 - 37,0
Eu nu mai inteleg mare lucru. Din cate am citit, lichidul din sacul Douglas se vede mai putin timp, in vreme ce corpul galben se vede mult mai mult timp, pana prin ziua 26. Tu zici ca la tine, astazi, adica imediat dupa ovulatie, abia se mai vedea corpul galben... Oare am vreo sansa sa fi prins cum trebuie ovulatia sau am facut IAD dubla de pomana luna asta?
Merci mult de tot.