mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Nasol de voi cu insomniile....daca ati mai avea un bebeloi atomic acasa sa vedeti cum ati cadea late seara....Vi-l imprumut pe Alesio sa scoata sufletul din voi....ca din mine il scoate cu varf si indesat!Si eu am avut insomnii la prima sarcina, dar acum n-am nici o sansa ca mor de oboseala seara ...
Abia astept sa vina Ovi azi acasa(diseara abia ajunge...) ca mor de dorul lui...si Alesio la fel...offf!

Corrrrrect, si eu mi-as dori niste ore de somn in plus pe zi, dar ia-le de unde nu-s.

.......in 28+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

try pot sa ii dau sa suga normal lui bb si dupa ce a supt sa mai colectez niste lapte cu ajutorul pompei ca sa il bea la urmatoarea masa?
Bea tot laptele sau mai ramane ceva acolo care poate fi muls si pastrat 2-3 ore la frigider?
O sa trebuiasca sa o las singura cateva ore pe zi (adica cu mama) si nu stiu cum sa rezolv problema cu suptul. Ma intereseaza ca laptele meu sa ajunga la ea in burtica si sa nu trebuiasca sa ii dau lapte praf.
Daca bea cu biberonul o sa refuze sanul?

26+ Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vauva
De dureri de spate si eu ma plang mai ales in ultimul timp, si noada ma doare si mai nou am inceput sa am niste dureri de solduri noaptea...Dar eu cred ca sunt de la greutatea burticii. Bebelina mea s-a cumintit in ultima vreme: doarme mai mult, cel putin noaptea ma uimeste ce cumintica s-a facut ...si misca pe loc, se impinge cu piciorusele, sare de fundic in sus, se scutura. Pozitia este aceeasi de la 28 de saptamani si sper sa nu si-o mai schimbe.

Sunt normale aceste dureri de solduri (oasele bazinului) la varsta sarcinii pe care-o ai. Incep usor-usor oasele bazinului sa se dilate. Eu le-am experiemntat mai tarziu la prima nastere. Nu-s de la greutatea burtii. Iar miscarile lui bebe se mai raresc dupa 33-35 sapt. caci nu mai are suficient loc sa faca acrobatii. In ultimele 6-8 sapt. cred ca e cea mai spectaculoasa luare i ngreutate la bebelus (exceptand ultimele 2 sapt. cand bebe aproape stagneaza in greutate, asteapta doar declansarea semnalului nasterii).

.......in 28+ sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stef81ro

Fetelor vroiam sa va intreb si pe voi.Daca se aduna bb intr-o parte si se intareste burtica, adica e un pic dureroasa trebuie luat No-spa? ca eu asa am patit aseara si cand am vazut ca burtica e tot tare asa de vre-o cateva minute am luat un No-spa.
Stefy30 sapt

aste-a nu-s contractii ce simti tu, e bebe care acum fiind mare, cand sta cu spatele spre pielea ta il simti asa tare si tu interpretezi asta ca fiind o contractie. Contractia trebuei sa cuprinda tot uterul, eu nu vad posibila o contractie pe juma de uter sau pe o bucata cat palma. Bebelusul meu are momente cand ii simt clar anumite parti ale corpului. Nu stiu eu sa le identific: spate, cap, pulpa piciorului etc., dar le simt si cand ma plimb cu degetele un pic mai incolo e moale, semn ca s-a terminat partea ai de corp mai tare. Bebe dupa cateva secunde / minute isi schimba pozitia, mai ales daca-l tot pipaim noi cu degetele (isi muta tartita de-acolo si gaseste alta pozitie). Alex, care-a fost mult mai vioi ca bebelusul asta, ii vedeam calcaiul plimbandu-se pe burta (cum impingea el odata, vedeai ca o sageata umflata care strabate burta dintr-o parte in alta), dar astea erau partile mici si ascutite, insa partiel mari si tari probabi lca tu le-ai confundat cu niste contractii.

.......in 28+ sapt.

Mergi la inceput