mamici de sept-oct2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am ajuns si eu acasa. Vreau sa va spun ca mi-e taaare cald, noroc ca la servici am aer conditionat. Fetele din Iasi cred ca ma inteleg, desi aseara a tras o ploicica, azi nu se mai cunoaste. Parca este asa, o inaduseala. Am mai si mancat o ciorba fierbinte, ca altfel n-am nici o placere daca nu-i fierbinte, de "curg apele pe mine". Asta e. Bebelina cred ca s-a incins rau inauntru. Merg in urma sa vad ce-ati mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Fetelor in scurt timp voi manca si eu porum fiert ca m-ati inebunit. Am fost in piata si am gasit la 7000 lei bucata. Am cump 10 buc acum sa vad cum ii impart ca si sotul meu si Dragos sunt mancatori de porumb fiert.

Cpetrut imi pare rau ca nu ti-a placut Manasturul .Eu stau acolo de cand ma stiu si mie-mi place tare mult. Poate in cart. Grigorescu mi-ar placea mai mult..

Pufy nr. meu de tel este 0745-320590 sau fix 422881 daca sunt acasa sincer mi-ar face placere sa ne vedem.Si poate pana stai tu la control il lasi pe Alesio cu mine "daca sta".
Ai dreptate cu pozitia craniana si cea pelviana la scris am imbulinat-o rau dar cred ca s-a inteles ce am vrut sa pun.. Daca nu vin cu scuzele de rigoare.

Stefy - pentru contractiile nedureroase nu trebuie sa iei No-spa. E normal sa ai astfel de contractii.

Danip si mie mi-a prescris medicul Elevit si am cump azi o cutie cu 375.000 lei .Farmacista mi-a spus ca Materna se vor scoate de pe piata iar Inni a venit cu mai multe explicatii.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Crismenes...de ce-ti dai tu nr de telefon pe forum ??? Aici mai intra o groaza de alta lume...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Materna era gratuiiiiit??? Wow! Ma tot miram ce asa tragedie ca-l retrag dupa piata, ca doar mai e si Elevitul care e la fel de bun.
Danip ia Elevit Pronatal fara grija, este excelent, eu iau de 3 luni. Nici macar fierul din compozitie nu ma constipa, din contra. Creste putin apetitul, iar tu chiar de asta ai nevoie. E foarte bine sa iei chiar pe durata sarcinii si a alaptarii. Stiu ca sunt medici care-s adeptii asimilarii vitamineleor din alimentatie, dar cum e greu sa ai o hrana atat de echilibrata si completa care sa asigure si necesarul lui bebe, si al tau, de femeie gravida, eu prefer sa iau prenatale. Si pentru cele slabute care isi doresc sa mai ia in greutate si n-au nici mare pofta de mancare, sunt perfecte

Eloise 26+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ileana, voi sta la vila ELOISE. Merg pentru prima oara la Jupiter, dar prietenii care vin cu noi ne-au asigurat ca este ok.

Danip, eu sunt pacienta lui T. Nu iau decat BioMarin Plus. Ca si tine, nu am luat multe kg in sarcina (poate doar vreo 8), dar nu sunt in general prea slabuta, iar bebe este bine dezvoltat. Medicul meu de familie nu mi-a recomandat nimic altceva pana acum, dar intrucat ultimele analize au iesit cam la limita, mi-a spus ca il lasa pe T. sa decida daca este cazul sa suplimenteze dieta mea si cu altceva. Daca ar fi fost vreo problema, T. ti-ar fi zis cu siguranta (mai ales daca bebe nu ar fi fost dezvoltat corespunzator).

Adriana 28+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Materna o fi el gratuit dar cand ai o dr de familie tampita ca a mea nu mai e.
S-a ofticat ca nu m-am dus la cine m-a trimis ea la ginecologie si m-am dus unde cunosteam eu si n-a vrut sa imi dea nimic gratuit.
Ne-am decis sa ne mutam de la ea dar niciodata nu avem timp sa stam o zi intreaga pe acolo pe la policlinica aia tampita (Vitan) ca sa facem asta.
Ultima data cand am fost acolo aproape ca m-a luat un mos la bataie cu bastonul ca m-am bagat in fata, desi nu vroiam decat sa intreb daca mi-au venit rezultatele de la analize. Pana la urma am gasit nr de la laborator si s-a dus sotul sa ia o copie a analizelor de acolo,
ca aia de familie nici nu vroia sa mi le dea sa i le arat dr ginecoloage.
Asa ca am platit si la ce aveam dreptul, ca doar suntem asigurati, si la ce ne-a folosit.

26+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Inni dragut-o sper sa nu-si ia lumea in cap si sa inceapa sa-mi dea telefoane .

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

am reusit sa intru si eu azi si am avut ce citi, ca de obicei!

multumesc sandra si lexi pt raspuns!

eloise, cum au iesit vinetele? am facut si eu ieri pt prima data singura! mama le facea pe aragaz dar eu le-am facut la cuptor! am stat vreo ora pe langa ele zgaindu-ne si eu si sotul la ele si intrebandu-ne de unde stim cand sunt gata? am mers si noi la noroc si...au iesit! chiar f bune! si am facut din nou si ardei copti! a fost perfecta combinatia: salata de vinete cu maioneza si ardei copti! yummy!

am fost si am luat coshuletz la printzesuca ieri! e asa frumoooooos! mor de dragul lui! era ultimul si am umblat ceva pana l-am gasit. majoritatea care vindeau chestii d-astea impletite se uitau ciudat la noi si ziceau ca n-au avut asa ceva...intr-un tarziu i-am gasit pe cei cautati care se pare ca erau singurii care aveau asa ceva! erau de la mama lor de la maramuresh! si l-am luat pe ultimul care mai era si rozzzzzz! cred ca era facut pt fata mea si ne astepta!
iata-l

raluca 31+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Chiar asa Crisnemes, are dreptate Inni....eu zic sa editezi aici si sa treci nr tau in notepad-ul de pe mail-ul comun. Eu anul trecut mi-am schimbat nr de tel din cauza unui obsedat care ma suna in continuu (intr-o dimineata mi-am gasit telefonul, lasat de seara pe silentios, cu 72 de apeluri nepreluate de la aceeasi persoana ). Sper totusi sa nu ti se intample nimic neplacut! Pupici!

Eu nu iau prenatale ca nu pot inghiti pastile, abia reusesc sa ma descurc cu nospa.

IMPORTANT:

Fetelor, zicea cineva la un moment dat de inca un salariu pentru nastere. Asa e, se da, dar trebuie luat in afara concediului de maternitate pentru ca in concediu de maternitate nu ai voie sa beneficiezi de nici un alt venit. Adica daca eu intru in concediu de maternitate la 1 septembrie, fac o cerere obisnuita pentru acest salariu in luna august si mi se plateste aferent lunii august urmand ca dupa ce nasc sa aduc o copie dupa certificatul de nastere. Acest salariu se da in conformitate cu contractul colectiv de munca la nivel national, deci si pentru angajatii din societati de stat si pentru cei din privat!!!!!!!!!! Intrebati, cautati, cititi, pentru ca este dreptul vostru indiferent cat de putini bani ar fi!

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Raluca, foarte frumos cosul, sa-l purati sanatosi!

Adriana, m-ai prins, nu stiu unde e vila asta. Dar daca aveti recomandari, e ok. Noi in anii trecuti am stat la 2 hoteluri mai vechi care n-au fost grozave, dar anul asta am stat intr-unul din alea mici si renovate, Camelia se numeste. Si a fost chiar ok.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput