Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vai Tzuni, ne omori cu numerele alea!

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Tzuni, ce ne omori mey aici? Pacatul meu ar fi www.khojhyd.com/Ent/Wallpapers/Foods/14.jpg" target="_blank">asta De fiecare data cand avem musafiri le prepar un cocktail similar, la care adaug ceva metaxa . Si zici Tzuni ca ne iubesti, huh? Cat despre poze , nu se poate sa nu fac cu tonele, nu ma mai opresc in fiecare concediu in care mergem. Cu atat mai mult cand vom veni in Europa

Mai eu zic sa intitulam topicul specialitati culinare, care mai de care. Daca arunca cineva un oki p'aci pe la noi, n-ar zice ca sintem la cure

In alta ordine de idei, schiopatez ceva mai bine , deci sint spre vindecare. Fiimea ii da cu inotul, a zis instructoarea ca se simte in largul ei in apa, iar acum toata vara avem program de bazin. Va las acum mai spuneti si voi ceva

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Tzuni, ardeleanco, ce-ti veni?... M-am uitat asa, masochist, la fiecare poza in parte... desi eu nu sunt o mare amatoare de dulciuri, parca le simteam gustul...

Cat despre marar... Si eu cred cu putere in educarea gusturilor dar nici chiar asa...
Si apoi si rosiile sunt bune pentru combaterea celulitei. Mai bine beu numa' bulion... Desi cand ma gandesc cum mancam eu cand eram la mama acasa cartofi+carne+salata+paine si nici nu-mi trecea prin cap ca as putea manca felul asta in alta combinatie (cartofii pai, puiul cu piele, painea alba...) iar acum tocmai am mancat niste pulpe (fara piele, Doamne-feri!- cu salata si atat si mai sunt si satula...nu-mi vine sa cred...deci se educa gusturile clar.

pup iu all!

Dara si Darisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tzuni mama m-ai bagat in boale. Cred ca la cum ma ingras in ultima vreme, doar uitandu-ma la pozele tale si sunt convinsa ca maine dimineata iar se da peste cap. Masochisto!!!
Carmen te pupic si ma bucur s-aud ca s-a mai racorit la voi. Acum sper ca nu stai numai in bucatarie facand bunatati.
Khristin recuperare rapida si pupici multi carliontatei innotatoare. Maine (14. 07)nu cumva e ziua ta?
Carolinah stiu ca-ti poti educa gusturile dar sa stii ca mie mi-au trebuit 27 de ani ca sa realizez ca de fapt salata de beuf e buna, dar inca stau departe de icre, ciuperci (nici macar in pizza sa nu le vad), shrimpi sau alte fructe de mare, sushi si lista ar putea continua .... Insa cred ca si ce imi place sa mananc, ... mananc c-o pofta de zici ca nu-i adevarat.
Dragelor azi am fost pe drumuri, pregatiri, cadouri, una alta asa ca am mancat la ore cam aiurite, dar sanatos.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata

uite, pt ce-am facut ieri, ma autoflagelez:
Dar va spun ca am dat peste poze in timp ce cautam o poza de pus pe desktop-ul calculatorului, care sa ma mobilizeze sa nu mai manac ca sparta si interzise. Si ...am dat peste praji.
Iertare

Dara, carolinah, voi din ce zone ardelenesti sunteti?
mephala, ia zi: la ce nr te-ai oprit?
Zuzi, tu, ca alaptezi, ai dezlegare!
miag, ce faaaaaaaaaaaaaaaaaaci?

Meniul de azi:
D: musli cu kefir
P: salata de legume cu ton
S: un ochi romanesc si unul unguresc + salata de castraveti, ceapa, ardei si marar.

Mephala, de la mararul de ieri mi s-au dus "doua fire" de celulita, sic!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Neatza Tzunica!
Vad ca noi ce mai palavragim pe subiect!
Bravo, fii perseverenta cu mararul si celulita va disparea.
Ce sa te mai intreb eu pe tine...ca in afara de munci....

Zuzilici, acu, ca s-a mai racorit, coc vinete la greu. Sunt fan al salatei de vinete cu maioneza si ceapa. Cu graham si rosii merge de minune!
Distractie placuta in week!

Celelalte fete...care sunteti prin zona?

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna dragelor,

Intru sa va salut si sa va dau un impuls mobilizator. La mine daneza merge inainte, sunt in ziua 7, inca pe baricadeeeee . Zuzilici, mephala, multzumesc frumos de incurajari .

Zuzilici, stai linistita cu kilele, si io m-am agitat ca alte alea ca nu se dau duse dar nu toata lumea slabeste imediat dupa nastere. Si mai e si psihicul care conteaza si banuiesc ca esti si foarte obosita ... Uite mie abia acuma (bebela mea are 9 luni aproape) mi-a sunat mobilizarea. Trebuie sa ajunga organismul la un oarecare echilibru. Eu am mai tzinut daneza prin februarie si vreau sa iti zic ca am visat numai dulciuri si cum am scapat de dieta direct in ele am intrat. Iti dai seama ca am pus totul la loc.... Stai linistita, bucura-te de bebelina ca de pe la 3-4 luni sunt atita de dulcei ... si spre un an te apuci si de treaba, macar sa termini de alaptat.

nastad, ma bucur ca esti mai bine, asa e dupa nastere, am luptat si eu cu anemia (hemoglobina 4.7, dar s-a rezolvat f bine cu friptura de vaca si vin rosu), din pacate la mine kilele s-au tzinut foarte bine lipite

Tzuni, noroc ca sunt doar poze . Cum io chitzai de foame in perioada asta....offf cred ca as fi putut da gata tot ce e acolo.

Sigridutza , hai mobilizarea. La caldura merge dieta cel mai bine. da' cu aaaaaapaaaaaaaaaaaaa !!!

toate fetele,
Daniela

Mergi la inceput

Dani_flor, felicitari, !
Cat spui ca ai avut hemoglobina? 4,7?????? Poate 7,4 ai vrut sa spui...oricum, e ft. scazuta.

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Dani_flor, nu te lasa!
Tine daneza pana la capat si n-o sa-ti para rau! Mai ai putin!

mephala, tare harnicitza si gospodina esti, chiar si cu burtik! Bravo tie! Iustin e cumintel? Nu te incurca prin bucatarie?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput