Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Fetele, ce e cu Lory???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Buna, fetelor. Va rog frumos sa ma primiti si pe mine in randul vostru; sunt o aspiranta incapatanata, am o fetita de 4 ani si 4 luni si de mai bine de 1 an ma stradui sa mai raman insarcinata (nu de una singura evident ). M-am saturat de tratamente... Ma gandesc ca poate e varsta de vina (32) si organismul da rateuri...
Sanatate si pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Akella chiar m-a surprins placut mesajul tau, pentru ca am regasit multe lucruri comune. In primul rand asemanarea intre situatia mea si cea pe care tu o descrii: si eu am o fetita care acum are 4 ani si 6 luni (doar un picut mai mare decat fetita ta). Apoi, si eu am tot 32 de ani si ma avant spre 33 anul asta. In plus, si eu tot dupa vreun an de incercari am inceput sa-mi fac griji cu adevarat. "Cazul" meu este deja cunoscut de fetele de aici: dupa 2 ani si ceva in care am incercat sa am bebe 2, am schimbat medicul. O rana pe col care nu se vindeca dupa toate tratamentele facute se pare ca a franat atata vreme elanul nostru, iar dupa cauterizarea ei, la 2 luni vedeam "dublu" liniutele de pe testul de sarcina. Asa ca dincolo de asteptari si tratamente eu recomand intotdeauna si o a doua opinie. Iti spun bine ai venit si sedere cat mai scurta pe lista aspirantelor!

Ioana draga chiar sper sa nu ai parte de asa o problema. Cred ca o ecografie ti-ar putea spune mai multe despre cauza durerii pe care o simti. Eu sper din tot sufletul sa nu fie nimic rau.

Simona 14+ si Ruxi

Mergi la inceput

Simona, multumesc pentru primire. Eu am colul sanatos, doar ca am un ovar sensibil (o anexita)... Dar nu asta e problema; concentratia de progesteron tinde catre minus infinit... Am facut tratament 3 luni, acu sunt intr-o pauza de 1 luna (dintr-un accident, ca am fost la mare si n-am ajuns cand trebuia la medic), si mi-a prescris tratament cu orgametril inca 3 luni... M-am saturat sa astept sa ma fac bine... Parca am un cui in cap... Imi lacrimeaza ochii cand vad pe strada gravidutze sau mamici cu bebelusi... Am innebunit, nu? Zici ca mi-a luat-o razna ceasul biologic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine,n-am mai scris de mult,ultima data cand am scris va spuneam ca am greturi si ca banuiam o sarcina.Apoi n-am mai scris fiindca mi-au venit rusii exact in ziua in care trebuiau sa vina si bineinteles ca am fost foarte dezamagita.Rusii au tinut numai trei zile,ceea ce la mine e foarte neobisnuit,dar mi-am zis ca o fi de la progesteronul pe care il iau pentru uterul fibromatos.Insa la 12 zile de la ciclu am inceput sa am hemoragie,foarte puternica de data asta.M-am dus la doctor,mi-a spus ca tocmai am pierdut o sarcina,ca am avut ciclu peste sarcina si mi-a facut chiuretaj.asta s-a intamplat acum 2 zile si eu nu pot sa-mi revin.Daca mi-as fi facut un test de sange,poate ca acum as fi trecut la gravidute.Nici nu-mi vine sa cred,ma chinui de atata timp sa raman insarcinata si acum cand reusisem...ma doare sufletul,doar stiam in sinea mea ca sunt,dar cei din jur spuneau ca e numai imaginatia mea.Mi-e atat de ciuda,cine stie daca voi mai avea sansa asta vreodata.Imi pare rau daca v-am intristat si pe voi.Va pup pe toate,sim,ma bucur ca e baietel,cornelia feicitari,iar celor insarcinate le urez sarcina usoara.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Of Rosa chiar mi-au dat lacrimile. E cumplit ce ti s-a intamplat. E tare greu sa-mi gasesc cuvintele potrivite ca sa te pot incuraja. Un lucru stiu sigur: nu trebuie sa renunti! Mergi mai departe si vei vedea ca puiul mult-asteptat va veni. Sa te intareasca Dumnezeu si sa-ti dea forta de a continua!

Akella starile tale sunt cat se poate de normale pentru o femeie care isi doreste copii. Iti spun asta pentru ca aud si de la alte persoane si chiar mie mi se intampla acelasi lucru: nu puteam sa-mi opresc un sir de intrebari "de ce altii pot, iar eu nu? de ce trebuie sa astept atat? oare va fi sa mai vina vreodata?". Iar pe strada imi dadeau lacrimile de cate ori vedeam gravide sau copilasi mici. Sper ca progesteronul sa se regleze si tu sa ai unda verde pentru al doilea pui.

Simona 14+ si Ruxi

Mergi la inceput

Rosa, si mie imi pare rau de ce ai patit si te inteleg foarte bine, pentru ca acum mai multi ani am pierdut si eu o sarcina... Stiu ca vei plange pana iti vor seca lacrimile, dar mai stiu ca vei gasi puterea de a merge mai departe. Sunt cu sufletul alaturi de tine si promit sa te sustin moral pana (si dupa ce) vei ramane insarcinata din nou. Iti tin pumnii si-ti doresc refacere grabnica.
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc pentru sprijin si pentru cuvintele frumoase,incerc sa-mi revin,dar e tare greu,parca nimic nu mai e la fel.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dragele mele!
Scuze pt lipsa mea de pe forum de ceva timp, am citit tot ce ati scris doar ca nu am fost in stare sa va scriu.Ma bucur ca sunteti bine!
Sim sa fie sanatos baietelul din burtica si sa-ti aduca numai bucurii
Asi imi pare sincer rau de ce ai patit dar trebuie sa te gandesti ca toate se vor rezolva cu ajutorul lui Dumnezeu
Rosa sincer imi pare rau pt sarcina ta dar sigur osa se rezolve toate
Akela bine ai venit in listuta aspirantelor si sa dea Domnul sa stai cat mai putin pe lista si sa treci curand in listuta
gravidutelor
Paxelasi Elyane felicitari pt bebe sa dea domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
Dragele mele mi-a fost tare dor de voi dar chiar n-am fost in stare sa va scriu, am fost in concediu de saptamana trecuta desi nu am plecat nicaieri am incercat sa ma ocup de mine putin.
Am fost la docotra si si-au dat cu pararea multi doctori pt intarzierea de cm , ei bine nici acum nu au venit rushii si bebe sigur nu este.E o dereglare hormonala , am 2 chisturi unul pe ovarul drept de 1,5 cm si pe stangul de 3,7 cm , docotra mi-a dat tratament cu duphaston 5 zile acum 2 pe zi, dar nu stiu ce sa mai cred.N-am patit niciodata asa ceva pana la tratamentul de stimulare cu closti , nu prea mai am incredere.Voi ce ziceti?
Am facut 20 sedinte de masaj total cu reflexo terapie si anticelulitic si ma simt grozav, fac pauza 3 saptamani si o iau de capat.Fata care mi-a facut reflexo mi-a zis sa am rabdare si vor veni rushii dupa ce mi-a facut ea, iau si ceva naturist, infuzie de iedera si seminte de marar, tinctura de marar poate vor avea efect si sa-mi revin
Am mai slabit 3 kg si mai mai 3 dar de luni ma duc la sala :)
Asa ca visele sotului meu sa fie bebe s-au spulberat dar sperante mai sunt , sper doar sa-mi revin si sa pot lucra dinnou la proiect.Nu cred ca e posibil sa raman insarcinata acum, mai alea cu acele chisturi.
Va pup si va urez o zi superba !!!!
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AKELLA bine ai venit printre noi, o sa te trec la aspirante, dar va trebui sa ne spui si noua numele fetitei tale, ca sa fie listuta completa. Te inteleg foarte bine prin ce treci, dar te rog, nu te gandi ca varsta e de vina, ca ma faci sa ma simt batrana. Eu am 33 ani si nici un bebe si ma consider inca tanara, la fel trebuie sa te simti si tu, pentru ca asa e. O sa vina si vremea cand vom ramane din nou gravidute, i-ti spun un secret: Daca ai intrat la noi sigur nu pleci pina nu vei fi o fericita si pe aici cam ploua cu de ceva vreme. Asa ca i-ti doresc sa ti se implineasca visul cat mai repede!
Rosa_Sinensis cum sa te uitam iubita! Of, ce rau i-mi pare pentru ce-ai patit si eu am suferit ceva vreme dupa o pierdere de sarcina, tot la o luna si stiu cum e! Dar am trecut pentru ca daca traim in trecut, nu putem face loc unei alte minuni in viata noastra! E foarte greu sa treci peste, dar nu imposibil, asa ca acum mai bine faci niste analize, ca sa vezi de ce s-a intamplat acest lucru. Eu, de ex. am pierdut-o din cauza radiatiilor de la tomografie si dupa ce-au aflat ca sunt gravi, mi-au facut un set de analize in spital, la urgenta(unde eram internata) si mi-au spus ca radiatiile au fost de vina, nu ceva ereditar. Dar acum mai important este sa-ti vindeci sufletelul, noi suntem aproape de tine!
Sim draga, multumesc pentru grija, dar m-au mai lasat durerile si cred ca durerile erau pentru apropierea menstrei, care trebuie sa vina. Azi z24 si semne de venirea rushilor, deci ii astept ca sa pot incepe stimularea.
Cu drag Ioana

Mergi la inceput