Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

akella bine ai venit, sa stai cat mai putin aici si sa treci cat mai repede la odisee
rosasanatate multa si multa putere sa depasesti momentul, as putea spune ca te inteleg perfect acum 3 luni am trecut si eu prin asta, o pierdere inexplicabila a unui bebelus in 6 saptamani,desi totul parea perfect chiar si echografic,uni ar spune selectie naturala, nu trebuie sa te invinovatesti ca nu ai facut teste de sange sau altele, daca asa a fost sa fie putea fi asa si daca stiai, e greu, e dureros dar trebuie sa gasti puterea de a o lua de la capat sa lupti in continuare sa te refaci si ai sa vezi va rasari soarele si pe strada ta

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamicilor si aspirantelor dragi!
La mine z2, normal si ca deobicei si ma pregatesc de stimulare, pe care ar trebui sa o incep de maine, cu clomifen. Mi-e cam teama de stimulare, dar m-am hotarat, incerc orice ar fi. Daca astfel obtin foliculi pe ovarul stang, o sa fac si o IA si in rest ce o vrea Doamne Doamne.
Beatriskiki i-mi pare rau de ce ai patit tu de la closti. M-ai cam pus pe ganduri si pe mine, pentru ca acest medicament contine tot clomifen, ca si la ova-mit si nu stiu daca e bine sa-l iau sau nu. Fa tratamentul recomandat de medic (Duphaston), ca sa scapi de chisturi, pentru ca singure nu pea se duc. Poti sa iei si pastilute de napraznic de la plafar, ajuta sa se dizolve chisturile alea. Multa sanatate i-ti doresc!
Sim ce mai face baietelul???
Mariana_1976 pe unde esti draga??? Mi-e asa de dor de tine si de sfaturile tale!!! Ce mai fac copilasii???
Irinel

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dimineata dragele mele!
m-am reintors la servici si incerc sa intru in normal , ce bine era in concediu.Eu iau tratament cu duphaston in continuare pt acele chisturi si sa vina rushii ca de sarcina nici nu se pune problema luna asta.acum sper doar sa-mi revin si sa vina rushii sa intru in normal.
Ma bucur ca sunteti bine
Va urez o zi superba si o saptamana cat mai buna!
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Buna dis-de-dimineatza, fetelor! (de fapt dimineata era cand m-am trezit, adica la 6 )
Ioana, pe fetita mea o cheama Daria si are 4 anisori.
Beatrice, medicul ti-a recomandat Duphaston? Al meu doctor, dupa ce mi-a citit analizele hormonale si a constatat ca n-am progesteron, mi-a recomandat Orgametril, pentru reglarea nivelului de progesteron si pentru reglarea CM. Cu acea ocazie mi-a explicat ca cel mai bun tratament este cel cu progesteron injectabil, dar nu poti face atatea injectii luna de luna . Mi-a mai spus ca Duphaston-ul e foarte puternic si el il recomanda in situatii serioase, cazuri de probleme cu endometrul etc. Si mai este Utrogestanul, pe care-l recomanda in sarcina... Asa ca a ramas Orgametrilul... Te-am innebunit cu vorbaria!
Dar sunt si eu interesata de napraznic. Am acasa ceai, la cutie; il pastrez pentru momentul cand medicul imi va da unda verde... Exista si pastilutze? Si tot la plafar se gasesc? Si cat de bune sunt? A luat cineva? In plus, am auzit ceva despre alte buline, MACA. Cica sunt recomandate pentru stimularea spermatogenezei si a ovulatiei. Eu una, dupa ce imi spune medicul ca pot incepe practica... as lua orice (ceai sau buline naturale)... Ca-s disperata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

la toate

Am si eu un pic de timp liber si am trecut sa vad noutati.

Rosa imi pare rau pentru pierderea suferita. Sunt cu gandul alaturi de tine si ma rog sa treci cu bine peste aceasta incercare

Sim felicitari mami de baietel.

Ioana succes cu stimularea, sa fie foliculul norocos pe ovarul care trebuie si apoi sa devina bebe.

Lory felicitari pentru kg pierdute.Ambitioas-o!Sper sa se rezolve cu chisturile alea si sa nu ajungi la ac.

Akella bun venit si sedere scurta!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna ziua, salutari la toata lumea!
felicitari noilor gravidute si mamicilor duble!

Rosa, imi pare tare rau, e groaznic ce s-a intamplat.

PS: sa nu ma treceti la "oaspeti", ca in curand ma pun pe treaba! trebuie sa mai fac un tratament - in urma testului papanicolau; mi-am facut analize la sange si am anticorpi pentru rubeola...cam atat deocamdata...
asi - multumesc pentru mesaj!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Gata, a confirmat si la 3D, e baietel, dragul mamii drag! Asa de frumos facea tumbe si asa saltaret l-am vazut azi la eco, ca ma si mir ca nu il simt inca. Am avut zilele trecute ceva senzatii, dar m-am gandit ca o fi doar o parere sau ceva gaze ratacite. Ei, dar trebuie sa-mi simt voinicul de acum, ca pe Ruxi am inceput sa o simt cam de la 16 saptamani. Maine numai bine implinesc 15 cronologice, ca dumnealui e marisor (cu cateva zile mai mult se pare).

Va pup si dau fuga la piscina cu toata familia.

Simona 14+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Ne primiti si pe noi? O mamika aspiranta si baietelul ei de 3 ani si 7 luni.Incercam din iunie,anul asta operatiune bb2,
speram sa va dam cat mai repede vestea ca avem un test pozitiv.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Bun venit tuturor mamicilor noi si proaspete aspirante!
Sim felicitari pentru confirmarea ca e baietel, ced ca esti o mamica implinita si fericita! Ma bucur enorm de mult pentru tine si-ti doresc in continuare sarcina usoara si sa-l simti pe bebe cat mai des!
Akella exista pastilute de naparaznic la plafar si sunt f. ieftine 6.5 ron,iar Maca gasesti si la Sensi Blu la pret de 28.00 ron.
Herra bine ai venit la oaspeti, chiar ma simteam singurica pe acolo!
Samurai_lady felicitari pentru fumusetea ta de bebelus Ken. Noi doua avem multe in comun, sotii asiatici si poate in curand si bebelusii asiatici. Sotul meu e din Mongolia, dar cu bunici coreeni, deci si corean si mongol. Tu locuiesti in Japonia??? fug sa va trec in listuta pe toate

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dimineata dragele mele!
Bun venit Herra la oaspeti!
Bine ai venit pe listuta aspirantelor Samurai-lady!
Sim sa-ti traiasca barbatelul , sa-ti aduca numai bucurii tie si familiei tale, poza ceva de la eco?
eu am inceput tratamentul naturist cu seminte de marar si tinctura de marar , bu , si mai am azi o tura de pastile de duphaston de luat sa vad ce se intampla, se poate sa am ovulatie acum? dupa atatea zile ?
va urez o zi cat mai buna
cu drag,

Mergi la inceput