Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Iata ca avem inca un oaspete care trece direct la gravidute Elyanne FELICITARI!!! si sa traiesti cu numele! Ce cadou frumos ai primit de ziua ta! Felicitari inca o data si o sarcina usoara i-ti doresc!
Se pare ca intrat bine virusul cu bebelusi pe subiectul nostru! La cat mai multe gravidute va doresc!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Simo, bine ai revenit!!!

Eliana felicitari!!! parca ziceai ca ai evitat luna asta si pe urma ti-a parut rau... hihihihi

Cristina bun venit!

Ioana cum stam cu numaratul?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Irinel draga, eu sunt in z19, dar luna asta eu nu prea am ce numara, pentru ca ovulatia a fost tot pe ovarul drept ca si luna trecuta, iar trompita din dreptul ovarului respectiv e foarte subtire si sudata, deci slab permeabila. Eu astept sa ovulez pe ovarul stang, unde e trompa buna, ca sa am si sanse. Dr. mi-a propus sa fac o stimulare cu Clomifen, ca sa ovulez si pe stangul si sa am sanse mai mari, ca altfel cine stie la cate luni diferenta ovuleaza si stangul. Poate o sa fac si o IA, inca nu stiu sigur, dar la stimulare, m-am hotarat si sper sa fie ovulatie si pe stanga. Eu nu am probleme cu ovulatia, am mereu doi, trei foliculi ce ajung la maturitate, dar mai trebuie sa fie si trompele in stare perfecta. Iar la mine doar una functioneaza foarte bine, deci sansele mele se injumatatesc clar. Sunt foarte constienta de acest lucru si cred ca cele doua sarcini, pe care le-am avut, s-au format tot pe trompita stanga, altfel nu-mi explic. Of...hai ca ti-am facut capul patrat cu problemele mele! Ce mai face printesa Mariuca??? Daniel cum se comporta cu surioara lui, o iubeste sau e gelos pe ea??? si o noapte linistita va doresc!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Elyanne, felicitari!!! Sarcina usoara si bb-lus sanatos!!!

Cristina (carrie) bine ai venit!!! ... si sedere cat mai scurta! :)

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mai, mai, eu nu mai mai satur de vacanta...am venit de la mare si in w/e am apucat directia munte . Ei, dar acum, iar la treaba si inapoi la fetele mele ca vesti frumoase mai aduc.

Elyanne felicitari din tot sufletul, nehotarata noastra draga. Ai vazut ca nici n-a mai asteptat sa te declari hotarata, ca bebe a si venit. Sa-ti dea Domnul o sarcina usoara si un puiut sanatos!

Ioana ia mai lasa-te tu si in voia Celui de Sus, si nu mai sta cu gandul la ce zic medicii. Fata frumoasa, eu stiu cat iti este de greu si imi doresc aproape la fel de mult ca si tine sa te aud dand minunata veste, dar nu te mai gandi pentru o vreme la toate lucrurile astea mai mult sau mai putin medicale, ca bucuria care ti se pregateste va fi cu atat mai surprinzatoare. Te imbratisez din tot sufletul si iti spun: fii pe pace ca este aproape!

Ma uitam ce lista frumoasa de bebei avem, dar parca sunt mai multe fetite decat baietei... hmmm..mai primiti inca unul in trupa? Altfel spus, nenea doctorul nu baga inca mana in foc, dar in burtica mea se pare ca se ascunde un Tudor. Am fost sambata la eco si mi-a dat inregistrare pe CD...nu ma mai satur sa ma tot uit. Are mama un jucaus si un lungan, ca dupa masuratori e mai maricel cu o saptamana decat zice varsta sarcinii. Ma rog sa fie sanatos, ca tare multa bucurie mai aduce cu el puiul asta de om.

Va pup si va doresc o zi minunata!

Simona 14+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, e baietel deci...felicitari! Hai ca eu fac fata si poate ne incuscrim...hehehe, vrabia malai viseaza (ca stiu ca faci copii frumosi si cuminti)!

Hai ca va urmaresc sa vad care e urmatoarea gravidutza!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va mai amintiti de mine?

Am avut foarte multe probleme in ultimul timp care inca nu s-au terminat.Sper ca in curand sa fiu mai bine dispusa si sa mai intru pe aici ca tare mi-ati lipsit.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Va multumesc mult de tot
Va doresc din toata inima sa apara si la voi cele doua liniute cat mai repede, iar gravidutelor, sarcina usoara si bb sanatosi.

Maine merg la medicul de familie iar joi sau vineri la medicul ginecolog, in gasca... cu Mihaela... Abia astept sa vad ce si cum.

Am inceput sa iau acid folic de vreo luna cred. Nu prea am simptome de sarcina, dar nu-i timpu' pierdut. Prima sarcina a fost f. usoara, fara greturi, pofte sau alte probleme. Sper sa fie la fel si acu'.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Acum am apucat sa citesc si eu.

Elyanne felicitari! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Carrie bun venit si sedere cat mai scurta.Ce surpriza placuta sa te vad la mamicile aspirante.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

felicitari noilor sarcini usoare si bebei sanatosi
noi am revenit pe meleaguri romane dar inca pe litoral, vad ca lui fimiu ii prieste asa ca mai stam o saptamana si pe aici
se pare ca intradevar este cu ochisori, multmim de suustinere si urari, am refacut testul si au iesit II clare, astept sa ajung in bucureti sa merg si la o echo
acum sunt inca stresata de pierderea de acum 3 luni dar sper din suflet sa fie ok, atunci aveam greturi ameteli iar acum ca si la Silviu nimic totul e perfect si sper sa ramana asa
vad ca acest capitol a inceput cu bebei , sper sa ramana asa , macar cate unul pe pagina odata cineva imi intindea o manuta sa trec la odisee, acum la randul meu o intind eu... deci hai care mai vine cu mine?

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput