Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

ma primiti si pe mine?
chiar ieri ii ziceam la Stanca(asi) in timp ce ne relaxam pe o terasa ca trebe sa intru si eu la mamici aspirante.am o fetitza adorabila de 3 ani si ne dorim inca un bb-am reusit sa ne facem curaj in acest sens.
mi-am facut analizele, sunt ok, am suferit de mai multe infectii urinare anul asta, sper sa-mi rezolv problema...

asadar promit sa va vizitez des

pupici

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ioana, Irinel va pup si va multumesc tare mult ca v-ati gandit la mine! Recunosc, am fugit cu toata familia la mare vreme de o saptamana. In general nu prea spunem cand plecam in concediu, pentru ca acum vreo 3 ani niste nenorociti care ne-au urmarit au reusit sa ne sparga casa si a cam intrat spaima (sau paranoia) in noi. Va rog mult sa ma iertati ca v-am dat emotii. Slava Domnului, suntem bine si am avut parte de vreme pe gustul meu: nor, dar fara ploaie, iar in ultimele 3 zile destul de mult soare cat sa ii bucure si pe cei care i-au dus dorul. Plaja n-am facut, in apa am intrat doar pana la genunchi, pentru ca am incercat sa tin seama de tot ce m-au avertizat doctorii si nu numai.
Asa ca acum asteptam ziua de maine sa mergem la doctor si sa-l vedem pe bebe.

Mami Cornelia bine ati venit acasa!

Bun venit le urez cu drag si noilor aspirante si va doresc sa aveti parte de bebeii doriti cat mai curand!

Sorina esti o scumpa si pentru mine inseamna tare mult cuvintele tale. Nu am cum sa uit ca tu esti cea care a deschis subiectul asta de care ne leaga atatea si atatea lucruri minunate. Iti doresc si eu din tot sufletul ca momentul in care te vei bucura de sufletelul atat de mult asteptat sa fie cat mai aproape!

Va pup pe toate si promit sa revin si cu ceva poze.

Simona 12+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sim.........in sfarsit ai aparut, mai aveam putin si te dadeam disparuta! Ma bucur ca a-ti fost in concediu, ca v-ati simtit bine toti patru si intalnire placuta la ecograf, cu bebe nr.2, i-ti doresc!
Crissu, dar monitorizare ai facut vreodata? Pentru ca progesteronul mic nu arata neaparat ca nu ai ovulatie. Eu asa stiu si pina nu se vad foliculii la ecograf, nu poti sa-ti dai cu parerea, daca ai sau nu ovulatie. Stiu multe fete care au progesteronul mic si totusi au ovulatie. Te-am trecut la aspirante din nou, dar nu ne-ai spus cum il cheama pe flacaul tau! Mult noroc in implinirea visului tau!
Carrie bine ai venit printre noi! Cum sa nu te primim, esti bine venita si-ti doresc sa treci cat mai repede la gravidute!
Eu cred ca e un virus pe la capitolul nostru, un virus frumos care ne aduce bebelusi, asa ca trebuie sa speram ca-l luam si noi cat mai curand! Bafta la virusi!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisssu spune:

Buna seara fetelor,
O sa incep prin a va ura un sfarsit de saptamana minunat.
Intrebare: Ati auzit de dr. Parvu de la Elias? Daca da ce parere aveti? Ma scuzati dar sunt in cautare de medic si nu stiu incotro.
Ioanatugs: flacaul se numeste Darius Mihail; monitorizare nu am facut inca pt ca 'diagnosticul' e destul de recent.

Va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Crisssu am completat in listuta si numele flacaului tau! Pai, daca inca nu ai facut monitorizare, nu ai de unde sa stii daca ovulezi sau nu. De la Elias eu il cunosc doar pe dr. Tutunaru, care e un medic excelent, dar care pleaca f. mult timp din tara si e greu de gasit. Multa bafta sa gasesti un medic bun!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Fetelor a mai aparut o gravidutza la noi! Eu o felciit si aici si astept sa vina sa dea vestea cea mare cat mai curand!!!!!!!
Deci avem o gravidutza si pe pagina asta!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

mi-a luat-o Mihaela inainte

Io's urmatoarea... am facut de dimineata testul si au aparut cele doua liniute. N-am absolut nici un simptom de sarcina. Doar mi-a intarziat menstruatia 4 zile si am zis sa fac totusi un test sa ma lamuresc... Inca nu-mi vine sa cred.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Eliana, ce veste buna!!! sarcina usoara!!! Si nu in ultimul rand la multi ani pt 20 iulie (Sf Ilie - eu cel putin stiu ca Eliana vine de la Ilie pt ca e al doilea prenume al fetitei mele).

Va pup pe toate

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by gio

Buna fetele,

Eliana, ce veste buna!!! sarcina usoara!!! Si nu in ultimul rand la multi ani pt 20 iulie (Sf Ilie - eu cel putin stiu ca Eliana vine de la Ilie pt ca e al doilea prenume al fetitei mele).

Va pup pe toate

...I want a permanent vacation...

Multumesc mult de tot. Intr-adevar de la Ilie vine. La multi ani si fetitei tale

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michial spune:

Ce bine-mi pare ca se lasa cu gravidutze!Bafta la toate fetele!

Mergi la inceput