Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna!!

Ce de noutati!! felicitari Cornelia!!! un bb sanatos si mancacios!!!

Kitty, felicitari pt test!!!! O sarcina cat mai usoara!!!

Ioana, asa deci, va intalniti la dr T?! ma gasiti si pe mine miercurea viitoare ca sunt programata, in caz ca mai merge vreuna.

Va pup pe toate

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Felicitari Cornelia si bb sanatos!
Felicitari Kitty si sarcina usoara!
Nu am mai trecut cam de muticel,am asteptat minunea sa se intample,dar inca nu s-a intamplat.Mai am de asteptat vreo 2 luni si daca nu se intampla minunea fac un transfer cu embrioni congelati,caci mai am 6 la congelator.Poate reusesc macar asa. Pt cele care au uitat de mine Cristian este conceput prin FIv cu embrioni congelati.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Kitty felicitari!Sarcina usoara!

Fetelor am socotit si mie imi vin rushii chiar cand voi aniversa 9 ani de casatorie.Cam nasol.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Uite, Ioana draga, vezi ce mana buna ai avut!? Nici n-ai apucat bine sa deschizi capitol nou, si a aparut deja bebe Erik si un pui mic la Mami Kitti in burtica!

Kitti ma bucur din tot sufletul pentru tine! Sa-ti dea Domnul sarcina usoara si puiut sanatos! Te rugam, mai treci pe la noi sa ne vorbesti despre voi amandoi cand mai ai vreme. Te asteptam cu drag!

Pentru mine, fiecare aspiranta sau mamica din nou aspiranta care isi implineste gandul de a avea un pui este cu siguranta un pas inainte pentru toate sufletele care spera ca va aparea si in viata lor aceasta minune. Vedeti bine ca sunt mamici care asteapta mai mult (ani de zile), altele care se bucura mai repede de implinire, dar totul cred ca este sa inaintam pas cu pas si mai ales sa nu ne pierdem speranta si credinta ca intr-o buna zi ni se va intampla tuturor cel mai minunat lucru din viata unei femei: acela de a fi mama. Spun aceste cuvinte gandindu-ma la Ioana, Asi, Rosa, Denisa, Lory, Paxela si la toate mamicile care stau cumintele in lista aspirantelor, asteptandu-si randul. Va imbratisez pe toate si ma rog sa traiti cat mai curand bucuria pe care atat de mult o asteptati!

Simona 12+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cornelia sa-ti traiasca baietelul! Sa creasca mare si sanatos! Felicitari!

Kitty, felicitari ptr. burtica! Sarcina usoara si bb-lus sanatos!

Ioana, sa fie intr-un ceas bun :) si sa-ti aduca noroc subiectul asta!

Lory, chisturile le-am avut cu multi ani in urma, cand nu vroiam inca copil. Aveam de pe atunci o dereglare hormonala, cu intarziere de ciclu si sangerari la ovulatie. Eu cred ca de la trat. hormonal ti se trage ... incearca sa-ti reglezi metabolismul cu trat. naturist. Iar ptr. maine tin pumnii sa fie totusi bb!

Asi, care-i chestia cu mestecatul? Are probleme? Stiam ca bb-ii (cu toate ca Razvan e prea mare ptr. denumirea asta ;)) invata sa mestece lasand in mancarica pasata si cateva bucatele mai mari de legume. Ai incercat si asa?

Un week-end fain si cat mai multe II!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinusha el e copil mare caruia ii este lene sa mestece.Asta din cauza ca i-am tot dat mancare mai lichida datorita faptului ca vomita foarte usor si i-au iesit tarziu dintii.Mancare cu bucatele ii dau de pe la 10-11 luni dar tot asa mananca.Adica la masa de amiza in loc sa molfaie putin da totul rapid pe gat.Acum muncim sa mancam un sandvis pe care il completam cu suc de portocale cu paiul.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cornelia, Andira, Lya, Stefania felicitari si sa va traiasca bebelusii scumpi!

Kitty si Geo felicitari pt sarcina, greturi cat mai scurte sau deloc si bebelusi sanatosi!

Mihaela, Simo, Mariana gata cu greturile!!! Bucurati-va de sarcina! De altfel vad ca Simo deja a cam scapat ceea ce ma bucura mult.

Simo, Mihaela, Iulia ce zic puii vostri de viitorii fratiori?

Rosa ce se aude, sunt 2 liniute? Sper ca da!

Lory eu chiar credeam ca e sarcina da zici ca testele spun altfel... te asteptam cu vesti bune...

Asi si al meu a fost lenes cu bucatile si eu nu prea am luat taurul de coarne, cred ca la gradi s-a deprins ca acum mananca orice, iar eu tot mai am tendinta sa ii dau moale, pasat... sa va fie de bine vacanta, sunteti o familie grozav de frumoasa.

Irinusha m-ai evitat cu intrebarea la mamici, da nu scapi de mine...voi ce faceti, munciti la bebe2 sau trageti mata de coada?

Ioana tie ti-am spus ca-s cu ochii pe tine si sa stii ca asa fac. Frumoasa deschidere de capitol... la sfarsitul lui sa fii pe listuuta la burtici! eu in locul tau as mai astepta cu stimularea...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mami IRINEL... Ce bucurie ca ai trecut sa ne saluti!! Ne-a fost dor de tine, stiu ca esti f.ocupata si totusi ne citesti mereu, dar acum ti-ai facut timp chiar sa ne scrii si pentru noi inseamna enorm de mult. Si sa stii ca si tu si Mariuca sunteti mereu in gandurile noastre ale tuturor fetelor de aici! Multumesc pentru urari si sfaturi, sa dea Domnul sa fie asa cum spui tu! si , pentru tine si Mariuca noastra curajoasa!
Irinusha multumesc frumos de urari!
Kitty am actualizat varsta lui Raul, sa-ti traiasca si sa se faca mare! Si aceleasi urari sunt valabile si pentru bebe2!
Sim ce pot sa mai spun despre tine, mai mult decat, ca esti minunata!
Asi felicitari, e un pas mare inainte!
Denisa73 bine ai revenit printre noi! I-ti tin pumnii sa se intample natural!
Gio si tu esti pacienta dr. T?? Noi ne-am intalnit vreo 8 fete la mine si ne-am distrat minunat, am pus si poze pe forum, la paciente dr.T! O sa mai repetam experienta, pentru ca a fost foarte frumos, poate vii si tu data viitoare! Bineinteles ca am vobit despre forum in proportie de 90%
Elyanne multumesc pentru urari!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oare chiar asa de prosper sa fie inceputul asta de capitol?

inca nu cred inca nu sper dar dimineata am facut un test asa ca sa ma linistesc sa stiu si eu plec la mare cu tampoane sau cu vitamine si m-am lamurit exact la fel ca si cum nu l-as fi facut una e rosie una e roz
asa ca plec si cu una si cu alta, oricum la intamplarea de acum 3 luni pana nu fac 12 saptamani nu ma bucur de nimic sau oricum pana nu vad eu inimioara batand,
acum am o zi de intarzire nici un fel de simptome nici de rusi nici de ochisori

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

paxela, eu zic ca e, din moment ce a iesit liniuta nr.2. tinem pumnii!!!! si cand te intorci de la mare sa ne spui ca stii sigur!!!
poti incerca cu un clear blue, acolo daca iese liniuta nr 2, indiferent cat de pala, esti sigur!

irinel, multumim pt gandurile bune si pt ca iti faci timp sa treci pe aici. ne gandim la voi.

ioana
, da, ma duc la dr T. nu m-am hotarat insa daca voi ramane la el, mai e oricum pana nasc, insa am o problema cu spitalul elias in general, imi provoaca reactii adverse...daca poti edita listutza, taisia e nascuta pe 18.07.2003. acus' face 3 ani, nu-mi vine sa cred...

astept cat mai multe vesti bune!!! va tin pumnii.

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput