Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia felicitari!

Eric bine ai venit!Sa fii sanatos si sa iti bucuri familia ta.

Bine ca au scapat cu bine.

Sim multumim pentru vesti

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Felicitari mami Cornelia!!!!!Bine ai venit micutule Erik! sa fi sanatos si sa cresti mare, sa-ti faci parintii fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Asi draga mea, asa vesti minunate sa tot dai! Ma bucur din suflet ca totul a fost bine. mami este inca slabita si se lupta cu durerile operatiei, dar bucuria minunii pe care a adus-o pe lume sunt sigura ca o vor face sa le suporte mult mai usor.

Simona 12+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Uraaaaa, inca un bb a venit in marea noastra familie!
Cornelia, refacere rapida si laptic din belsug pt bb mic!

Ioanatugs, asta va fi capitolul tau...de pe prima pagina ai preluat stafeta de la Cornelia!

Eu ma simt putin mai bine in sensul ca nu mai vomit asa de mult. Imi este greata cam toata ziua dar rau practic imi este seara cand vomit si se invarte totul cu mine.
Oricum se pare ca a trecut ce era mai rau sau cel putin asa sper!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Fetelor, astazi am facut un test de sarcina dupa o intarziere de 7 zile. A iesit pozitiv! Inca nu mi-am revenit, parca nu constientizez ce se intampla.
Va doresc la toate sa aveti vesti bune si sa aveti bebei sanatosi!!!
Va pup si sa ne intalnim la subiectele de bebelusi cat mai repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari Cornelia!!!!!!!!Refacere rapida!!Sa va traiasca, sa creasca mare si sa va bucure mereu familia!

Kitty felicitari din inima!!!!Vai ce vesti bune la inceput de capitol!!!Sa te bucuri de o sarcina usoara!

Paxela pumnii sunt stinsi strinsi! Vad ca inceputul capitolului este foarte promitator asadar asteptam vesti foarte bune si de la tine!

Ioana ce emotionant mesaj ai scris la inceputul acestui capitol! Se pare ca este intr-adevar un capitol norocos si am incredere ca inainte de sfirsitul lui ne vei putea da vestile pe care le asteptam de la tine!De-abia astept sa ne spui ce se intimpla acolo la ecograf si tin pumnii a reusesti luna aceasta asa cum va doriti!Se pare ca intr-adevar a venit rindul vostru

Lory cred ca ai luat o hotarire foarte buna de a urma un tratament naturist in locul celui cu clomifen.(care am auzit de multe ori ca da reactii de hiperstimulare, chisturi si alte neplaceri.)

Roandre sper sa te simti totusi mai binisor in conntinuare.Nici eu nu sunt okay, n-am avut niciodata la sarcinile anterioare asa stari de rau, am slabit 2 kg in 2 saptamini.

Asi cu siguranta vei fi rasplatita pentru rabdarea care o ai cu "mestecatul" lui Razvan!Aici am o prietena care pe la 1 an ii dadea baietelului niste bucati mari de mar de nu mai puteam de frica cind ma uitam la el! Dar...se pare ca era obisnuit "de mic", ca nici macar nu tusea, nici nu se-neca,nimic!

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Cornelia, FELICITARI! Erik, bine ai venit printre noi! Sa fii sanatos, vesel si sa ai parte de o copilarie minunata alaturi de parintii si de fratiorul tau.

Kitty, felicitari! Sarcina usoara si un bebelus sanatos si mancacios.

Ioana
, multumim pentru capitolul deschis si sa dea Dumnezeu sa fie cu mult noroc.

Mariana, imi pare rau ca nu te simti bine. Sper sa treaca starile acestea urate cat de curand si sa te bucuri de sarcina.

Noi maine plecam catre Montreal, pentru a o intampina, la aeroport, pe cumnata mea, care soseste din Romania. Este prima ei iesire din tara, primul zbor cu avionul, prima vizita in Canada... Va sta doua luni cu noi si sper ca ne vom simti bine cu totii impreuna. Pe Tommy nu l-a vazut decat o data, anul trecut, cand el avea 10 luni, deci va fi surprinsa sa vada cat de mult a crescut si ce nazdravanii face acum.

Nu voi mai intra pana luni pe forum, deci va doresc un sfarsit de saptamana superb!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (22+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamici dragi!! Wow ce vesti bune, inca de pe prima pagina! Sa dea Domnul s-o tinem tot asa pe fiecare pagina!
Cornelia_Laura felicitari!!![bis]Sa creasca Erik mare si sanatos si sa va bucurati de el!! Ne bucuram ca s-a intamplat minunea si ca Erik e mare si sanatos! Va asteptam sa va intoarceti cu bine acasa!!
Kitty felicitari!! Sarcina usoara si un bebe sanatos i-ti doresc!! Deja au inceput anunturi de gravidute, ce lista lunga o sa fie!!
Mariana_1976 mutumesc pentru incurajari si vorbele frumoase! Esti o mamica minunata si i-ti faci timp si pentru noi mereu, ceea ce arata ce suflet mare ai!
Sim ma bucur ca am vorbit la telefon cu tine, m-am mai linistit si mi-ai redat increderea in mine! Multumesc
Roandre sper sa fie cum spui tu, nu stiu, vom vedea! Ma bucur ca incet, incet scapi de ce e mai greu si vine perioada in care te poti bucura de sarcina. si o sarcina usoara in continuare i-ti doresc!
Iulia P. multumesc pentru urari si drum bun la Montreal!
Paxela multa bafta, sa fie cu ochisori si nu cu rushi! Distractie placuta in concediu!
Beatriskiki si tie i-ti doresc noroc, sa nu mai vina rushii! Hai ca poate schimbati voi listuta luna asta si treceti la gravidute, din nou.
Asi multa sanatate i-ti doresc!

Despre mine ce pot sa va spun decat ca nu m-am inselat, glera de ieri era pentru ca sunt la preovulatie, aveam azi z9 trei foliculi mari de 21, 23, 24 mm si endometrul de 10mm, deci in seara asta sau maine, cel mai tarziu ovulez, dar tot pe ovarul drept. Asa ca nu voi face nici luna asta inseminare, pentru ca sunt sanse f. mici sa raman pe partea dreapta. Mi-a propus dr. mea daca ma grabesc sa raman gravi, sa fac o mica stimulare luna viitoare, ca sa ovulez pe ambele ovare, sau daca nu ma grabesc sa astept sa ovulez si pe stanga. Mi-a prescris Citrat de Clomifen 50mg timp de trei, patru zile, incepand cu z3 si sa vin in ziua 9 din nou la monitorizare. Nu stiu ce sa fac, sa astept sa se intample natural ovulatia si pe ovarul stang, sau sa fac stimulare, inca nu sunt hotarata. Mie mi-e frica de stimulare, ca sa nu se formeze vreun chist, am auzit multe cazuri de fete, care au facut stimulare si imediat dupa aceea, au ramas cu chisturi. Pentru ca mereu am avut o ovulatie buna si endometrul la fel de bun, nu am mai facut stimulari si mi-e cam frica. Cam asta a fost azi. A... si sa nu uit: m-am intalnit cu pacientele dr.T si m-am simtit minunat cu ele, parca ne cunosteam de-o vesnicie. A fost si mamideVladut la intalnire, de la noi si e o fata minunata, de fapt toate fetele erau frumoase foc. A fost superb!! Va pup si va urez o noapte minunata!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dimineata dragele mele!
Felicitari Kitty!!!!! simteam de dimineata cum m-am trezit ca va fi o zi superba si uite de veste minunata citesc la prima ora.
sim, ioana, roandre, paxela, asi,iulia, mariana sunteti toate niste dulci va multumesc ca sunteti aici si ma sustineti.
Eu sunt in z 40 si tot nimic de rushi, ieri am mai facut un test si tot nimic. Abia astept sa ajung maine la doctora sa vad ce-mi zice. Dar ceva in inima mea imi spune ca nu e sarcina, as fi simtit...sotul meu insa are mari sperante, el deja viseaza si am incercat sa-l domolesc dar se enerveaza rau de tot , dar nici n-as vrea sa fie dezamagit mai tare atunci cand doctora imi va zice un Nu clar.O sa trecem cu bine si peste asta.Oricum ar fi, m-am hotarat si nu voi mai face stimulare cuu tratament hormonal, eu niciodata n-am patit asa ceva ca acum, vooi incerca tratament naturist, homeopat , ca si mama mea,ea a scapat de o boala urata de care doctorii ziceau ca nu exista tratament si o tineau drogata si acum e intreaga , sanatoasa si merge si la sala .
Va pup si va urez o zi cat mai buna!
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hop si eu...

Ioana tinem pumnii sa fie bb... mai ales ca ai deschis capitolul

beatriskiki trebuie sa fie bb... Asteptam sa ne spui ce ai acut la dr.

paxela asteptam sa ne dai vestea ca au iesit cele doo liniute... si concediu placut.

Felicitari pt. Cornelia si bb Erik. Sa fie sanatos si norocos... iar mami Cornelia sa vina repede-repede acasa...

Mihaela hai ca mai ai un pic si scapi de greturi...

Kitty felicitari! Sarcina usoara.

Eu nu prea am noutati... Nici nu ma agit f. tare... nu stiu ce e in mintea mea... uneori ma apuca disperarea ca vreau bb, alteori ma gandesc ca inca e prea devreme... Of... nehotarata mai sunt... Cred ca am avut ovulatia pe 6, pt. ca am avut o durere usoara la unul dintre ovare... Am prestat pe 3... asa ca nu stiu daca e cazul de bb... Pe 6, cand am pp ca are loc ovulatia am avut pitici pe creier (ca altfel nu pot sa spun) si am zis sa nu, ca poate e prea devreme de bb... apoi mi-a parut rau

Cam asta ar fi pe scurt... astept sa vina luna august sa plecam la mare... asta daca nu-mi placa sotu' la o lucrare, vreo 2-3 sapt. ca asa ar fi in plan... bafta mea...

de la noi si o zi frumoasa

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput